• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar,, ya ben kalan son testimi meraktan sabah denedim yine bişey çıkmadı, evelsi gün kan değerim 5.4tü ya belki bugün azda olsa artmıştr kanda dedim idrardada çıkar diyodum,sonuçta idrar testinde ,gebelikte 5-50ml deki erken değeri saptar yazıyo, eee neden çıkmıyo ozaman:( normalmi çıkmaması bata son 3gün kaldı ama sonuçta kanda çıktıysa idrardada çıkması lazımdı diye düşünüp üzüldüm şimdi, silikte olsa çıkması lazımdı sanki😏

Bn hic anlamiorum ki o seyleri sacede bi 100 luk bi 150 lik ilac verdiler 150 yi hafta sonu ic dedi dierini hafta ici bu ay icmicem bilerek iyi diolar ilac veriolar kotu diolar ilac veriolar oluosada ilac yuzunden olmuo bnce aman sallicam artik ilacida bi sure kullanmicam bakalim nolcak sadece engelmi acaba gebelige cunku okudum agir bi ilacmis die yaziodu ama bilmiorum tam olarak
Levotiron ilacı hormon ilacıdır arkadaşlar gebelikde de hiç bir engel teşkil etmiyor bebek oldurmuyor gibi bi dusunceyede kapılmayın. Aksine troit hormonlarınızı düzenleyip vücudunuzu düzene sokmaya çalışan bir ilaç. Gebeliğimin 3 ayındayım ve 5 aydır bu ilacı kullanıyorum ve ben bu ilaç sayesinde gebe kaldım

Cnm benim adetime 4gün varken yani dün verdiğim kanda beta 5.4 çıktı, bugün kadın doğum druda evet gebelik görünüyor ama 2gün sonra kan ver dedi artış olursa tamamdır dedi, canını sıkma sakın belirtiler yaşıyosan en iyi kendini sen bilirsin, ümidini kaybetme, benim idrarda henüz çıkmadı mesela testlerde 9gün kala başlamıştım günaşırı test yaptım en son 4kala yani dün yaptım çıkmadı, gittim işte sağlık ocağına kan verdim meraktan çıktığına inanamadım, çok yeni sanırım ondan böyle çıktı😍inşallah ikimizinde artar tutunur bebişleri🙏

Gittim cnm gebelik görünüyor değerine göre ama daha 4gün kala yaptırdığın için çok yeni olabilir dedi 2gün sonra tekrar yaptır ama cumartesiye denk geliyor sen en iyisi pazartesi yaptır, varsa zaten değerin artar,,,
Bide benim pazar adet günüm olmuş oluyor cnm ya ogün olmazsamki olmam diye ümit ediyorum inşallah, pazartesi değerlerim baya artmış olması lazım🙏😊
Ama ben dayanamıycam yarın cuma yarın gidip sağlık ocağında yaptırıcam ,çünkü dün yaptırmıştım bugün geçti yarın 2gün oluyo varsa zaten azda olsa artış olmuştur inşallah belli olur zaten, içim içimi yiyor, eşimde merakla pazartesiki sonucu bekliyor olucak, ben yarın verip süpriz yaparım bebeğim bana tutunmuş diye inşallah, dün dayanamayıp söylemiştim eşime çok şaşırdı, çocuklar desen bambaşka havalara uçtular, ama çokta ümitlenmeyelim daha erken dedim. Sabırsızlıkla dua ediyolar inşallah anneme tutunur diyolar🙏

Bugün kasık ağrılarım çok şiddetliydi, hala öyle akıntımda devam ediyor, her wcye gittiğimde akıntımı görünce çok seviniyorum. İnşallah sonuç iyi çıkıcak inanmak istiyorum buna🤗🤗🙏
Canimmm insaallah ben de degerinin artacagina inaniyorum. Saglik ocagi tahlil sonuclarini ayni gun veriyor mu ben de dun verdim tekrar bugun ogleden sonra sonucunu alacagim. Dualarim seninle insaallah artis olmustur canim

Günaydın arkadaşlar,, ya ben kalan son testimi meraktan sabah denedim yine bişey çıkmadı, evelsi gün kan değerim 5.4tü ya belki bugün azda olsa artmıştr kanda dedim idrardada çıkar diyodum,sonuçta idrar testinde ,gebelikte 5-50ml deki erken değeri saptar yazıyo, eee neden çıkmıyo ozaman:KK43: normalmi çıkmaması bata son 3gün kaldı ama sonuçta kanda çıktıysa idrardada çıkması lazımdı diye düşünüp üzüldüm şimdi, silikte olsa çıkması lazımdı sanki😏
Canim moralini bozma ben cuma gunu test yapmistim nevatifti pazartesi verdigim kanda deverim 269 cikti. Ben de hic anlayamadim neden idrarda silik de olsa bisey cikmadigini ama hayalet cizgi bile yoktu tertemizdi. İnsaallah senin de boyle bi durumdhr. Ben de bugun kan sonucumu alirsam rahatlarim

Cnm benim adetime 4gün varken yani dün verdiğim kanda beta 5.4 çıktı, bugün kadın doğum druda evet gebelik görünüyor ama 2gün sonra kan ver dedi artış olursa tamamdır dedi, canını sıkma sakın belirtiler yaşıyosan en iyi kendini sen bilirsin, ümidini kaybetme, benim idrarda henüz çıkmadı mesela testlerde 9gün kala başlamıştım günaşırı test yaptım en son 4kala yani dün yaptım çıkmadı, gittim işte sağlık ocağına kan verdim meraktan çıktığına inanamadım, çok yeni sanırım ondan böyle çıktı😍inşallah ikimizinde artar tutunur bebişleri🙏

Gittim cnm gebelik görünüyor değerine göre ama daha 4gün kala yaptırdığın için çok yeni olabilir dedi 2gün sonra tekrar yaptır ama cumartesiye denk geliyor sen en iyisi pazartesi yaptır, varsa zaten değerin artar,,,
Bide benim pazar adet günüm olmuş oluyor cnm ya ogün olmazsamki olmam diye ümit ediyorum inşallah, pazartesi değerlerim baya artmış olması lazım🙏😊
Ama ben dayanamıycam yarın cuma yarın gidip sağlık ocağında yaptırıcam ,çünkü dün yaptırmıştım bugün geçti yarın 2gün oluyo varsa zaten azda olsa artış olmuştur inşallah belli olur zaten, içim içimi yiyor, eşimde merakla pazartesiki sonucu bekliyor olucak, ben yarın verip süpriz yaparım bebeğim bana tutunmuş diye inşallah, dün dayanamayıp söylemiştim eşime çok şaşırdı, çocuklar desen bambaşka havalara uçtular, ama çokta ümitlenmeyelim daha erken dedim. Sabırsızlıkla dua ediyolar inşallah anneme tutunur diyolar🙏

Bugün kasık ağrılarım çok şiddetliydi, hala öyle akıntımda devam ediyor, her wcye gittiğimde akıntımı görünce çok seviniyorum. İnşallah sonuç iyi çıkıcak inanmak istiyorum buna🤗🤗🙏
çok teşekkür ederim mesajına☺️ Dua edelim umut edelim her şey güzel olsun. Bence idrarında çıkmamasını olumsuza yorma daha çok yeni muhtemelen. Ben de erken gebelik testiyle baktım dün. İdrarda bir şey çıkmadı. Ama doktorum da idrarda daha çıkmaz demişti. Pazartesiyi bekleyelim değerimizde artış olur inşallah. Buradan haberleşelim güzel haberler verelim🙏🤗

Canimmm insaallah ben de degerinin artacagina inaniyorum. Saglik ocagi tahlil sonuclarini ayni gun veriyor mu ben de dun verdim tekrar bugun ogleden sonra sonucunu alacagim. Dualarim seninle insaallah artis olmustur canim
Valla normalde verdiğim tüm kanları aynı gün aldım sonuçları, genelde demir eksikliği için kan verirdim buzamana kadar, sabah verince de 3gibi gel sonuca bakalım derdi, enabıza düşmezdi sinirim bozulurdu ama 3 4gibi gidince dr sonucu görüyordu, ama evelsi gün çok şaşırdım ilk defa enabıza sonuç aynı günde girilmiş:D sabah 9bucuktu verdiğimde 3 4gibi görmüştüm.. :)
Canim moralini bozma ben cuma gunu test yapmistim nevatifti pazartesi verdigim kanda deverim 269 cikti. Ben de hic anlayamadim neden idrarda silik de olsa bisey cikmadigini ama hayalet cizgi bile yoktu tertemizdi. İnsaallah senin de boyle bi durumdhr. Ben de bugun kan sonucumu alirsam rahatlarim
İnşallah cnm inşallah, sende güzel sonuçları gör dualarım seninle, zaten senin bu söylediklerin yaşadıkların bana ümit oluyo iyi düşünmeye çalışıyorum, evet sanırım idrarda bukadar erken beklemem hata, onu anladım, KK da baya topikler gezdim bu konuyla ilgili kanda çıktığı halde testte çıkmayan ne çok insan varmış, hatta hamile olduğu kesinleşen keseyi gören insanlar bile bakalım çıkıcakmı diye meraktan yapıp yine tek çizgi görmüşler, böyle ihtimaller varsa zaten testlere güvenmemek gerek doğru:)
çok teşekkür ederim mesajına☺ Dua edelim umut edelim her şey güzel olsun. Bence idrarında çıkmamasını olumsuza yorma daha çok yeni muhtemelen. Ben de erken gebelik testiyle baktım dün. İdrarda bir şey çıkmadı. Ama doktorum da idrarda daha çıkmaz demişti. Pazartesiyi bekleyelim değerimizde artış olur inşallah. Buradan haberleşelim güzel haberler verelim🙏🤗
Evet cnm yukarda yazdım şimdi erken bencede boşa evham yaptım işte, neyseki rahatladım ben iyiyim şimdi, sağlık ocağına güvenemedim, sonuç pazartesi'ye kalırsa ne anladım dimi, gidersem acile gidip vericem 1saat sonra çıkıyo çünkü orda sonuçlar😍

IMG-20190614-WA0004.jpg
hanımlarrr :)

Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uzun zamandir girmiyorum arada bakiyorum böyle guzel haberler alınca mutlu oluyorum. Benim dis gebelik yeni yeni bitiyor. Beta sıfırladı sonunda. 2 ayda anca sifirladi valla. Tuoe yerlesen kist ise 2 adetle falan tamamen erirmis. Zaten en az 4 ay korunmam var. Zorlu bir sureci atlatmaya calisiyorum. Uzun zamandir bekliyordun cok sevindim adina ❤🙏

Allah razı olsun canım benim 😍

Sakin ol stres yapma ve hayatın tadını çıkar. Ne zaman kafan rahat olursa bebek o zaman geliyor. Benim bir arkadaşım dün hamile olduğunu öğrendi ve eşi askerdi. Sadece 2 defa gelmiş 2 kere ilişkiye girmişler. Hiç ummamıştım dedi. Halbuki 1 yıldır planlı bir şekilde hamile kalmak için uğraşıyordu. Allah zamanını biliyor.

Rabbim sana da hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah canım benim 😍 bol bol dua et. Ya Musavvir ismini sürekli oku. Meryem süresini oku. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin kuzum 😍

Levotiron ilacı hormon ilacıdır arkadaşlar gebelikde de hiç bir engel teşkil etmiyor bebek oldurmuyor gibi bi dusunceyede kapılmayın. Aksine troit hormonlarınızı düzenleyip vücudunuzu düzene sokmaya çalışan bir ilaç. Gebeliğimin 3 ayındayım ve 5 aydır bu ilacı kullanıyorum ve ben bu ilaç sayesinde gebe kaldım
Aa ts ederim cok sewindim bunu duyduguma yuksek ya dozu oyuzden supheliydim

canımmmm yaa çok sevindimmmm
hemen kan ver kuzummmm
Mis miss😍 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Cok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysa :dua: :KK64::KK43:

Canim tsh gebeligin ilk ayinda kac olmali?

😍😍☺Cok sagol canımmm bi kan verebılseydım ozaman bıraz daha fıkır yurutebılrdık
Tabi cnm orası öyle benimki tahmin sadece, demiştim hani 2sene önceki adet sonrası 6gün gecikmede yaptığım test aynı böyle çıkmıştı, gerçi değerlerim düşük çıktı kese görünmedi ama Dr 5haftalıkmış demişti. Ondan dedim Öyle,inşallah senin değerin yüksek çıkıcak eminim. İçini ferah tut stres yapma, acile gitme imkanın varsa acile git bugün, bende gidicem öğleden sonra, çocuklar 2de karne alıcakmış, onları gönderdikten sonra çıkıcam inşallah, sonuç 1saatte çıkıyo orda, bakalım nasıl zaman geçicek😍😍hadi hayırlısı güzel haberler duymaya devam edelim inşallah🤗

Cok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysa :dua: :KK64::KK43:
Gozun aydin :) canim egr gidebilirsn kadin dogum doktoruna git bence hm anlatirsin aklina takilanlari

Back