- 8 Mayıs 2019
- 17
- 23
- 3
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa oyle mi bir de oyle deneyeyim o zaman tesekkur ediyorum canim cevabin icinUygulama indirsen orda tahlillerim sayfasi var hepsi görünüyor
İndirdim canim.muayenelerim falan hep cikiyo ama tahlil.kaydi bulunamadi diyo.en basitinden sali gunu kan tahlili verdimaile hekimliginde gebelik.icin o da yok. Bi de bugun vermistim yarin alcam sonucu ama hicbisey cikmiyoUygulama indirsen orda tahlillerim sayfasi var hepsi görünüyor
Tümünü göster yaptınız mıİndirdim canim.muayenelerim falan hep cikiyo ama tahlil.kaydi bulunamadi diyo.en basitinden sali gunu kan tahlili verdimaile hekimliginde gebelik.icin o da yok. Bi de bugun vermistim yarin alcam sonucu ama hicbisey cikmiyo![]()
Evet ama yine bisey cikmiyor malesef. Aile helimliginden kaynakli olabilir mi sisteme.lendileri mi giriyor acaba otomatik.olarak mi dusuyorTümünü göster yaptınız mı
Benimde bugun yaptirdiklarim henuz grunmuyrİndirdim canim.muayenelerim falan hep cikiyo ama tahlil.kaydi bulunamadi diyo.en basitinden sali gunu kan tahlili verdimaile hekimliginde gebelik.icin o da yok. Bi de bugun vermistim yarin alcam sonucu ama hicbisey cikmiyo![]()
Ben unutmuştum canm ama kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm son adetim den önce tahlil yaptırcaktım hamile olduğumu öğrendimÇıkarmıyorum aklımdan aslında hayatıma devam ediyorum, hamileliği istiyorum tabii ama hayatımın odak noktası değil ☺ Eşinle mutlu mesut gez dolaş yürüyüş yap, evinde minik değişiklikler yap, dolap içlerini falan düzenle, farklı el işleri dene, değişik tarifler dene ☺ Çalışıyorsan zaten önceliklerin de farklı olacaktır ❤
O serbest bırak olayını yapmanın çok da imkanı olduğunu sanmıyorum burda herkes hamilelik için uğraşıyorken ‘ben unutunca hamile kaldım’ sözleri çok gerçeği yansıtmıyor banaHa unutabilen varsa da helal oldun zaten
![]()
Canim ben ilac kullanmıyorum tsh normal oldugu icin t3 t4 de normaldi en son sadece anti tpo yuksekligine ilac vermiyorlar. Onceden kullandim 5 6 ay sonra duzelince biraktirdi doktor. 1 ay once yapıldı en son test tsh 2.11 di. Haftaya dahiliyeye randevu aldim. Anti tpo 2 sene omce 1000 ustuydu iste. Doktora soylicem onu da bir olctureyim tekrar diyorum. Kadin dogum sadece tsh a bakiyor ben yine t3 t4 de baktiricam. 3 ay sonra bir rahim filmi cektiricem bi de. Annem seker hastasıydı o yuzden senede bir kez sekere baktiriyorum onu da baktiricam. Su an korunuyorum zaten canim. Yumurtlama takibi yapiyordum ovulasyon ile. Su korunma suresi gecsin yine yapicam. Eylul sonuna kadar çocuk izni yok bize suan. Bende 8 kilo falan fazlam var. Bu surecte o kiloyu vermeye calisicam. En azından 57 ya da 58 kiloya ineyim. Su bekleme ise yarasin. Elimden geldiği kadar bozmamaya calisiyorum canim. Rabbim yüzümüzü güldürür insallahCanım benim
Ne kadar zor bir süreç
Fiziksel boyutunu geçtim
En büyük acısı manevi olarak oluyor
Olumsuz düşünmeyin kuzum
Hep iyiyi düşünün
Vardır muhakkak bir bildiği Rabbimin.
Kuzum ben de haşimato hastasıyım
Benim de tsh değerim hafif yüksekti 3.7 civarı
Doktor yine de ilaç verdi
Gebelikte 2.5 kadar olmalı en fazla diye
Bu anti tpo değeri haşimatoya karşı üretilen antikor değeri gibi birşey sanırım
Yani o hastalığı taşığımızı gösteren bir değer
Bana doktorum tsh dışında gebeliği etkileyecek bir değerin olmadığını söylemişti
Benim kardeşimde de var haşimato
Ve 6-7 ay gibi kısa bir sürede hamile kaldı bebeği oldu
Yani benim anti tpo değerimden çok daha yüksekti onunki
Hatta o ilaç bile kullanmadı doktor yönlendirmemiş o da bilmiyormuş
O yüzden sen içini ferah tut
Ovulasyon testi kullanıyormusun
Ya da yumurtlama zamanını net biliyormusun
En azından öyle denersin
Kısa sürede yıpratmadan seni hamile kalmak için
Hep düşüyor ya da dış gebelik mi olcam yine diye düşünme ne olur
Bilinçaltına yerleştirme sakın böyle şeyleri
Hic bisey kullanmadim doktorda kullandirmadi su ic dedi bol bolSize konudan bagimsiz birsey srmak istyrum wbc degeriniz maysta 14 mus orda iltihap var demek birsey kullandiniz mi hatrliyor musunuz
Yenile ve goruntulere tikla bildigim kadariyla ordan gozukuo sadece 2015 den öncesi gozukmuomus öle biliorumKizlar bisey sormak iatiyorum. Bu e nabizda yapilan burun tahlilleri gorebiliyor muguz. Ben de hesap actim ama hicbir tahlilim cikmiyor. Neden acaba
Gecmiş olsun canım venım durumumda sana benzıo gbı bayramdan once adet oldum normal bı adetti 1 hafta temz kaldktan sonra tekrar leke başladı kasık agrım oldu sdece 1 kere kıpkırmızı kan gelsi harıcınde kahve rengı ve pembe geldi ovu yaptım 4 gun koyu cıktı bılmıorum test aldım noraml lartlara gore adetıme 8 gun kaldı testı yapsam cıkarmı dıe kararszmCanim benim dis gebelik hikayem film gibi. Once adet oldum adet gibiydi gebelik yok dedim adet bitince ovulasyon yaptım 1 hafta hep kopkoyu şüphelenip hcg testi yaptim pozitif. Hastaneye gittik deger 670 hamileyim 2 gun sonra deger 1360 cikti o gun de hafif lekelenme basladi. Doktor deger guzel cikmis sagkikli görünüyor dedi dedim lekelenmelerim var iyi degil dedi. Beni 1 hafta sonra çağırdı. O arada lekelenme devam etti 4 gun sonra dayanamayıp acile gittim 850 ye düşmüştü. Dediler düşük oluyor. 3 gun sonra tekrar gittim deger 380e düşmüştü vajinadan muayene ettiler. Düşmüş temiz görünüyor icinde bir sey kalamamış dediler. 10 gun sonra artan sanci ve kanamayla tekrar hastaneye gittim. Beta 1290 a çıkmışti. Ultrasona soktular sag tupte kitle göründü 3 cm. Ayni gün apar topar yatırdılar beni iğne vurdular. Igne ile düşmezse ameliyat dediler. Ramazanin ilk haftasi yattim hasyaneye 1 hafta kaldim. Beta düşmeye baslayimca cikardilar. Ve hastaneden çıktığımdan beri kan veriyorum 3 gunde bir. Nihayet perşembe gunu 2 ye düşmüştü artik. Kitle biraz küçüldü doktor iki ayda tamamen erir dedi. Haftaya kontrolüm var bakalim ne diyecekler.
Tahlillerde cikmasi lazim aslindaBurun tahlili degil tabi butun tahliller demek istemistim☺
Ben de acilde kan testi yaptırmıştım her gün giriodum çıkmıyordu sonuç. Bi hafta sonra falan girmişlerdi. Geç giriolr yani birkaç gün daha beklemen lazmKizlar bisey sormak iatiyorum. Bu e nabizda yapilan burun tahlilleri gorebiliyor muguz. Ben de hesap actim ama hicbir tahlilim cikmiyor. Neden acaba
Hayırlı olsun canim kacinci haftada bebisini görebildin? :)Bugün hastaneye gittim ve bebişimi ultrasonda gördüm kızlaaarrr.... Daha 1 aylık tam belli değil ama olsun ben onu hissettim❣
![]()
Hmm anladim canim tesekkurler. Onceki yillardakiler de yok da anlayamadim.ne olduguniBen de acilde kan testi yaptırmıştım her gün giriodum çıkmıyordu sonuç. Bi hafta sonra falan girmişlerdi. Geç giriolr yani birkaç gün daha beklemen lazm
Hmm.Bende vardı önceki yıllarda.Hmm anladim canim tesekkurler. Onceki yillardakiler de yok da anlayamadim.ne olduguni
Canim tekrar test yaptin mi ya da tahlil sonucunu gosterdin mi doktoraGözünüz aydın cnm çok sevindim adına
İnşallah sağlıcakla devam etsin artsın değerlerin, rabb'im tamamına erdirsin
çok yaşa emi güldürdün gece gece beni, çok haklısın, bende ramazanda aynı terane oldu, sahura kadar otueuyoduk zaten o arada o işide halledip yarım saat yatıp kalkıp duşumu alıp sahur hazırladım
Aynen mucize cnm ya, hiç belli olmuyo işte demekki, nezaman kısmetse ozaman bebiş bizi buluyor, ovulasyon işi bencede çok kötüdür eminim, ne yalan söyliyim ben takvime göre ilerledim baktım akıntımda var o gün aşırı ilişkiler mahfetti beni, sanki ödevim varda yapmassam öğretmen ceza vericek gibiydim, eşimi çağıran bendim hadi yumurtluyom gidek şey edek diye diye adamıda bu işten soğuttum yaabendede isteksizlik var zaten geçen aydan kalma kasık batmalarım yorgunluk halsizlik zorla şey yaptık bu ay
tutsada bidaha psikolojikman çökerek ilişki yaşamasak bari, isteyerek sevişmeyi özledim valla
Valla benimkide uzun uzun kaldı içimde bu denediğimiz 3ündede, yukarda bahsettiğim gibi resmen ödev gibi mecburiyetten şeyeder olduk aslında bu kadar da takılmıycak bilen insanım ama bebek düşündüğümden bukadarmı etkilenir bünyem anlamadım buay valla bişey
9kala 7kala yaptıklarımda sanki çizgi belliydi silikte olsa, buraya atmıştım hatta kızlarda gördüler, ama 5günkala yani bu sabah yaptığımda bişey çıkmadı, gece geç yattım çokta sıvı tükettim belki idrarı bozmuştur diye geçirdim içimden, bakalım ilerleyen günlerde nolucak
Geçen ay bende ilk kez adete 10gün kala dediğin belirtileri yaşadım ama 2gün az gelen kanamam oldu cnm, açık renkti normalde 4gün yoğun olur, şüphelenşp test yaptım tek çizgi kan verdim 0.4 çıkmıştı, takvime baktım yumurtlama günlerini döngüm yanlış kaydetmişim ondan zamanı yanlış değerlendirmişizondan tutmadı demekki diye rahatlamıştım
Anladım cnm sağol![]()
Peki o dönemde hamilelik belirtisi hissedip bos ciktigi oldu mu canimHic bisey kullanmadim doktorda kullandirmadi su ic dedi bol bol
Yapma valla kan bile yaptirma bekleTest aldımda bu seferde kararsz kaldım adetıme 7 gun kalıo yapsammı yapmasammı