Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Peki o dönemde hamilelik belirtisi hissedip bos ciktigi oldu mu canim
Yil derken hangi yillardan bahsediosun bn 1 yildir evliyim gecen ay idrarda az bi cikti enfeksyon dier yillarda iki agir enfeksyn yasadim ondada igneyle duzeldim yuremiodum o derece ki hormon ilaclari vs biseyler yapmislardi o dönm cok hatirlamiorum gecen ay hic bisey yapma dedi 7 gun gecikmem oldu 2 gun kisa adet oldum sadece sabhlari ve dier gunler acik pembe seffaf akinti geldi leke gibi 7 gun surdu toplam sonra kana gel dediler gitmedim öle varsa bu ay adet olmam yoksa nasip artik

Nolur ki bana da bi baksanız

Peki o dönemde hamilelik belirtisi hissedip bos ciktigi oldu mu canim
Ha bide bu ay enfeksyonu doktor diene kadar hic hissetmedim adet öncesi nasil az karin alti agrim varsa hala ayni hatta elimle az bastirinca bacagima kadar vuruo agri siddetlenio sanirim enfeksyondan bide farkli olan goguslerim arada acio sizlio o kadar

Yok canim mayis ayindaki tahlilimde benimde suan 14 loksitim o yuzdn sryrum

Normal bi durumum olsa zaten adete 7 gun kala kesnlıkle yapmam ama kanamam oldu lekelnme seklınde bide 4 gun kadar ovulasyon yaptım hep koyuydu oyuzden test yapma ihtiyacı duydum
Sen fikir sorduğun için söyledim ve erken olup moralin bozulmasın diye ben normal ya da anormal demedim canım çünkü çıkmazsa acaba kafanda kalacak en azindan 1-2 bekle bence yine de karar senin

Yok canım sabah yapacagım ilk idrarla yapim dedim bakalım yı e negatf cıkacak kesınde yınede işte yapalm bakalm
Negatif çıkması da belirsizlikten iyi sonuçta.. en azından doktora gittiğinde kanamanın sebebini lh yüksekliğini sorar öğrenirsin.. bence pozitif çıkacak gibi ya hadi hayırlısı, dilerim sağlıkla olsun sonuç ne olursa

Bende de oyle ama benim kasiklarim belim cok ağrıyor kadın olmak cidden zor

Sen fikir sorduğun için söyledim ve erken olup moralin bozulmasın diye ben normal ya da anormal demedim canım çünkü çıkmazsa acaba kafanda kalacak en azindan 1-2 bekle bence yine de karar senin
Sagol canm tabkı haklısın ben olsam bnde senın gbı derımde işte .o acabalar bende hiç btmıor ki kansermıyım acaba dıe bıle dsndgum oldu salı gunu doktrada gdecem zaten adet dısı 10 gun kanamm oldu

Amin canım iyi dusuncelern için çok sagol .aynen negatf yada poztf bi sonuc gruyumde hiç bılmemekten ıyıdır

Cnm benim adetime 4gün varken yani dün verdiğim kanda beta 5.4 çıktı, bugün kadın doğum druda evet gebelik görünüyor ama 2gün sonra kan ver dedi artış olursa tamamdır dedi, canını sıkma sakın belirtiler yaşıyosan en iyi kendini sen bilirsin, ümidini kaybetme, benim idrarda henüz çıkmadı mesela testlerde 9gün kala başlamıştım günaşırı test yaptım en son 4kala yani dün yaptım çıkmadı, gittim işte sağlık ocağına kan verdim meraktan çıktığına inanamadım, çok yeni sanırım ondan böyle çıktıinşallah ikimizinde artar tutunur bebişleri
Canim tekrar test yaptin mi ya da tahlil sonucunu gosterdin mi doktora
Gittim cnm gebelik görünüyor değerine göre ama daha 4gün kala yaptırdığın için çok yeni olabilir dedi 2gün sonra tekrar yaptır ama cumartesiye denk geliyor sen en iyisi pazartesi yaptır, varsa zaten değerin artar,,,
Bide benim pazar adet günüm olmuş oluyor cnm ya ogün olmazsamki olmam diye ümit ediyorum inşallah, pazartesi değerlerim baya artmış olması lazım
Ama ben dayanamıycam yarın cuma yarın gidip sağlık ocağında yaptırıcam ,çünkü dün yaptırmıştım bugün geçti yarın 2gün oluyo varsa zaten azda olsa artış olmuştur inşallah belli olur zaten, içim içimi yiyor, eşimde merakla pazartesiki sonucu bekliyor olucak, ben yarın verip süpriz yaparım bebeğim bana tutunmuş diye inşallah, dün dayanamayıp söylemiştim eşime çok şaşırdı, çocuklar desen bambaşka havalara uçtular, ama çokta ümitlenmeyelim daha erken dedim. Sabırsızlıkla dua ediyolar inşallah anneme tutunur diyolar

Bugün kasık ağrılarım çok şiddetliydi, hala öyle akıntımda devam ediyor, her wcye gittiğimde akıntımı görünce çok seviniyorum. İnşallah sonuç iyi çıkıcak inanmak istiyorum buna

Cok uzuldum canim ya. Yine de uzulmeyeye calis. Vardir rabbimin bir bildigi. Bende 5 ay icinde bir dusuk bir dis gebelik yasadim. Hala dis gebeligin tamamen bitmesini bekliyorum. Rabbim tez zamanda sagliklisini nasip etsin inşallah cumlemize
İnşallah canım hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağımıza alacağımız meleklerimizi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…