• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım gebeliği engellediğini söylüyor benim doktorum
senin değerin kaçtı?
benim 3,7 gibi bir rakam olmasına rağmen doktor bana ilaç verdi kullanıyorum 2 aydır
Hic anlamiorum ki du atiyim bi bakarsaniz sewinirim ilaclar yuksek ya acaba engelliomu yada dusuk yaparmi onu merak ediorum bn

Eklentiler

Adet duzensizligi yapiyor bildigim kadariyla. Bence sen doktorunu dinle. Zaten hasimato ilac kullandigin müddetçe hamilelige engel degil. Icini ferah tut.
Insallah ya bakalim nolcak daha öncede cikti ama duzeni hic bozulmamisti bu sefer 2 3 ay iyise 1 2 ay 10 gun atio anlamadim bnde

Kızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.

Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uzun zamandir girmiyorum arada bakiyorum böyle guzel haberler alınca mutlu oluyorum. Benim dis gebelik yeni yeni bitiyor. Beta sıfırladı sonunda. 2 ayda anca sifirladi valla. Tuoe yerlesen kist ise 2 adetle falan tamamen erirmis. Zaten en az 4 ay korunmam var. Zorlu bir sureci atlatmaya calisiyorum. Uzun zamandir bekliyordun cok sevindim adina ❤🙏

Kızlar benim bebeğim de düştü 😔 nasibimiz bu kadarmış Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş 🙏🏻
Cok uzuldum canim ya. Yine de uzulmeyeye calis. Vardir rabbimin bir bildigi. Bende 5 ay icinde bir dusuk bir dis gebelik yasadim. Hala dis gebeligin tamamen bitmesini bekliyorum. Rabbim tez zamanda sagliklisini nasip etsin inşallah cumlemize

Sizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Ben varim maalesef bir düşük bir dis gebelik. Simdi de 5 ay korunma süresi var 😓

Canim benim dis gebelik hikayem film gibi. Once adet oldum adet gibiydi gebelik yok dedim adet bitince ovulasyon yaptım 1 hafta hep kopkoyu şüphelenip hcg testi yaptim pozitif. Hastaneye gittik deger 670 hamileyim 2 gun sonra deger 1360 cikti o gun de hafif lekelenme basladi. Doktor deger guzel cikmis sagkikli görünüyor dedi dedim lekelenmelerim var iyi degil dedi. Beni 1 hafta sonra çağırdı. O arada lekelenme devam etti 4 gun sonra dayanamayıp acile gittim 850 ye düşmüştü. Dediler düşük oluyor. 3 gun sonra tekrar gittim deger 380e düşmüştü vajinadan muayene ettiler. Düşmüş temiz görünüyor icinde bir sey kalamamış dediler. 10 gun sonra artan sanci ve kanamayla tekrar hastaneye gittim. Beta 1290 a çıkmışti. Ultrasona soktular sag tupte kitle göründü 3 cm. Ayni gün apar topar yatırdılar beni iğne vurdular. Igne ile düşmezse ameliyat dediler. Ramazanin ilk haftasi yattim hasyaneye 1 hafta kaldim. Beta düşmeye baslayimca cikardilar. Ve hastaneden çıktığımdan beri kan veriyorum 3 gunde bir. Nihayet perşembe gunu 2 ye düşmüştü artik. Kitle biraz küçüldü doktor iki ayda tamamen erir dedi. Haftaya kontrolüm var bakalim ne diyecekler.

Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uzun zamandir girmiyorum arada bakiyorum böyle guzel haberler alınca mutlu oluyorum. Benim dis gebelik yeni yeni bitiyor. Beta sıfırladı sonunda. 2 ayda anca sifirladi valla. Tuoe yerlesen kist ise 2 adetle falan tamamen erirmis. Zaten en az 4 ay korunmam var. Zorlu bir sureci atlatmaya calisiyorum. Uzun zamandir bekliyordun cok sevindim adina ❤🙏
Canım nerelerdesin kuzum
İyi ol moralli ol oldumu ?
Bu süreç bitecek ve hepimiz burada güzel haberlerimizi vericez 🤲🏻

Canım nerelerdesin kuzum
İyi ol moralli ol oldumu ?
Bu süreç bitecek ve hepimiz burada güzel haberlerimizi vericez 🤲🏻
Canim uc gunde bir hastane yolu. Kan vermekten yoruldum. Düşünmekten daha cok yoruldum. Neden her hamileligimi adet gibi bir süreç yasayip pesine öğreniyorum anlamiyorum ikisinde de ayni oldu. Bende tiroidler normal anti tpo yuksek doktorlar bunun engel olmayacağını soyluyor ama cogu kisi nette anti tpo yuksekliginin düşüğe sebep olduğunu söylemiş. Kafam allak bullak oldu arrik vala.zaten simdi eylule kadar korunmam var. Kendimi kilo vermeye adadim. Hayırlısı diyorum artik. Vardir rabbimin bir bildigi. Ama düşünmeden de duramıyorum iste. Buraya girince daha cok düşünüyorum. O yuzden biraz uzak kaldim. Insallah canim ya. Rabbim yüzümüze baksin inşallah. Acilan ellerimizi boş cevirmesin. Esimde bende zorlu bir hayat yaşamışız. Bazen diyor zaten neyi kolay yoldan elde ettik ki bunu edelim. Bebis de zorlu yollardan gelecek sanırım bize.

Canim uc gunde bir hastane yolu. Kan vermekten yoruldum. Düşünmekten daha cok yoruldum. Neden her hamileligimi adet gibi bir süreç yasayip pesine öğreniyorum anlamiyorum ikisinde de ayni oldu. Bende tiroidler normal anti tpo yuksek doktorlar bunun engel olmayacağını soyluyor ama cogu kisi nette anti tpo yuksekliginin düşüğe sebep olduğunu söylemiş. Kafam allak bullak oldu arrik vala.zaten simdi eylule kadar korunmam var. Kendimi kilo vermeye adadim. Hayırlısı diyorum artik. Vardir rabbimin bir bildigi. Ama düşünmeden de duramıyorum iste. Buraya girince daha cok düşünüyorum. O yuzden biraz uzak kaldim. Insallah canim ya. Rabbim yüzümüze baksin inşallah. Acilan ellerimizi boş cevirmesin. Esimde bende zorlu bir hayat yaşamışız. Bazen diyor zaten neyi kolay yoldan elde ettik ki bunu edelim. Bebis de zorlu yollardan gelecek sanırım bize.
Canım benim
Ne kadar zor bir süreç
Fiziksel boyutunu geçtim
En büyük acısı manevi olarak oluyor
Olumsuz düşünmeyin kuzum
Hep iyiyi düşünün
Vardır muhakkak bir bildiği Rabbimin.
Kuzum ben de haşimato hastasıyım
Benim de tsh değerim hafif yüksekti 3.7 civarı
Doktor yine de ilaç verdi
Gebelikte 2.5 kadar olmalı en fazla diye
Bu anti tpo değeri haşimatoya karşı üretilen antikor değeri gibi birşey sanırım
Yani o hastalığı taşığımızı gösteren bir değer
Bana doktorum tsh dışında gebeliği etkileyecek bir değerin olmadığını söylemişti
Benim kardeşimde de var haşimato
Ve 6-7 ay gibi kısa bir sürede hamile kaldı bebeği oldu
Yani benim anti tpo değerimden çok daha yüksekti onunki
Hatta o ilaç bile kullanmadı doktor yönlendirmemiş o da bilmiyormuş
O yüzden sen içini ferah tut
Ovulasyon testi kullanıyormusun
Ya da yumurtlama zamanını net biliyormusun
En azından öyle denersin
Kısa sürede yıpratmadan seni hamile kalmak için
Hep düşüyor ya da dış gebelik mi olcam yine diye düşünme ne olur
Bilinçaltına yerleştirme sakın böyle şeyleri

Back