Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben unutmuştum canm ama kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm son adetim den önce tahlil yaptırcaktım hamile olduğumu öğrendim

Canim ben ilac kullanmıyorum tsh normal oldugu icin t3 t4 de normaldi en son sadece anti tpo yuksekligine ilac vermiyorlar. Onceden kullandim 5 6 ay sonra duzelince biraktirdi doktor. 1 ay once yapıldı en son test tsh 2.11 di. Haftaya dahiliyeye randevu aldim. Anti tpo 2 sene omce 1000 ustuydu iste. Doktora soylicem onu da bir olctureyim tekrar diyorum. Kadin dogum sadece tsh a bakiyor ben yine t3 t4 de baktiricam. 3 ay sonra bir rahim filmi cektiricem bi de. Annem seker hastasıydı o yuzden senede bir kez sekere baktiriyorum onu da baktiricam. Su an korunuyorum zaten canim. Yumurtlama takibi yapiyordum ovulasyon ile. Su korunma suresi gecsin yine yapicam. Eylul sonuna kadar çocuk izni yok bize suan. Bende 8 kilo falan fazlam var. Bu surecte o kiloyu vermeye calisicam. En azından 57 ya da 58 kiloya ineyim. Su bekleme ise yarasin. Elimden geldiği kadar bozmamaya calisiyorum canim. Rabbim yüzümüzü güldürür insallah

Gecmiş olsun canım venım durumumda sana benzıo gbı bayramdan once adet oldum normal bı adetti 1 hafta temz kaldktan sonra tekrar leke başladı kasık agrım oldu sdece 1 kere kıpkırmızı kan gelsi harıcınde kahve rengı ve pembe geldi ovu yaptım 4 gun koyu cıktı bılmıorum test aldım noraml lartlara gore adetıme 8 gun kaldı testı yapsam cıkarmı dıe kararszm

Kizlar bisey sormak iatiyorum. Bu e nabizda yapilan burun tahlilleri gorebiliyor muguz. Ben de hesap actim ama hicbir tahlilim cikmiyor. Neden acaba
Ben de acilde kan testi yaptırmıştım her gün giriodum çıkmıyordu sonuç. Bi hafta sonra falan girmişlerdi. Geç giriolr yani birkaç gün daha beklemen lazm

Canim tekrar test yaptin mi ya da tahlil sonucunu gosterdin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…