• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canm adetıne ne kadar kaldı
Adet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmaya :KK70: en alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim 😊

Eklentiler

• 20190613_045051.jpg
    20190613_045051.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 85
Adet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmaya :KK70: en alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim 😊
Canımm çok güzel bugünkü testin koyulaşmış maşallah🧿
Hayırlı haberlerle gel canım darısı bizlere inşallah

Durumum bu :
Biz bu ay bilinçsiz olarak yumurtlama günümde ve iki gün sonrasında ilişki yaşadık. Yani 4 ve 6 haziran. Komik gelecek belki ama hemen ardından aşırı kasık,bel ağrısı, göğüs ağrısı, mide bulantısı ama kusacak kadar değil sanki gırtlağımda gibi, ve sürekli boğazımda bir kuruluk bunun yanında sık idarara çıkıyorum ama bir fiil biseyler tüketiyorum bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Tabiki bir saçmalık olarak bugün arkadaşımın aşırı ısrarıyla erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı. Bana biraz akil verip sizler neler yaşadınız biraz anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 😘
Cnm şuan bende aynı durumdayim. Sanırım ovulasyon tarihlerimiz aynı. Aynı şikayetler bende de var. Özellikle kasik ağrısı ve adet ağrısı gb. Sanırım çok istediğimiz için psikolojik olarak hissediyoruz. Ama ins öyle değildir bebiş vardır ins.

Canımm çok güzel bugünkü testin koyulaşmış maşallah🧿
Hayırlı haberlerle gel canım darısı bizlere inşallah
Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Beklemek her ay umut etmek cok zor. Rabbim beklemedigimiz anda bize mucizelerini gösteriyor.

Mansallah guzl koyulasmis canm hadi hayirli haberlerlr gel İnsallah

Hayit canim sakin ilaci birakma. Senin degerinin düşmesi gerek çünkü bana göre bayagi yüksek. Benim cok yuksek olmadigi icin ben umursamadim biraktim ilaci. Bi de esimde sıkıntı oldugu icin doktor tüp bebek önermişti. Bizde su an hemen tüp bebek yapmayacagimiz icin biraktim ilaci. Yapacagimiz zaman icerim dedim. Tsh yüksek olursa gebe kalma şansın azalir.
Yani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomu

Maşşallah canım hamılesın ınsallah saglıcakla ilerler

Back