Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla

Kuzum zaten adeti görene kadar ilişkiye devam edilmeli. Baktın adetin normalden fazla gecikti, o zaman ilişkiyi bırakıp test yaparsın. Bazen 2 kere bile yumurtluyoruz. Hatta kimyasal gebelik yaşıyoruz ama adetle atıldığı için farkına varmıyoruz. Belirti aramadan ilişkiye devam edilmeli. Ben bu ay öyle yapmıştım. Zaten gebe olacağımı bile düşünmemiştim. Oruç tutuyorum bebek tutunamaz ki demiştim o yüzden gebelik aklımdan çıkmıştı. Bu yüzden adet günüm gelse bile ilişkiye girdim.

Bennn

aynen kuzum haklısın
dün adetim bitmişti
bundan sonra öyle yapıcam inşallah

ben macun aldım kızlar macunhaneden
sabah itbari ile başladık eşimle birlikte
bakalım herkes çok memnun göreceğiz hep birlikte bendeki etkilerini

Kızlar dün internetten sipariş ettiğim testlerim geldi. Sabah ilk idrarımla denemek için yaptım ilk başta hiç bir şey yoktu sonra aradan bi kaç saat geçti ben öğle uykumu uyudum falan Neyse sonra yok denecek kadar çok hafif bir şey belirdi. Belkide yoktur çünkü ben öyle psikolojik görmek istememle de alakalı olabilir. Daha bat'a 8 gün falan var yani birde ilk denemelerimiz çokta ümit bağlamıyorum bu aya.
İlk 10 dakika sonra çıkan sonuçları da saymayın diyorlardı değil mi

Eklentiler

• IMG_20190613_153959_969.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190613_153648.jpg
    212 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim adetlerim inanılmaz düzensizdir. Çocuk düşünmeye şubat gibi başladım. Bu arada şubatta ve nisanda adet oldum. Mayısta olmadım. Klomen kullandık yumurtalarım büyümedi. Doktorum haziranı geçir belki geç yumurtlarsın haziran sonuna kadar adet olamazsan kan testi yaptırıp gel dedi. Ben adet olamadığımdan çok gerildim, doktoru aradım söktürücü kullanmak istiyorum diye. Bi test yaptır ona göre karar verelim dedi. Bugün test sonucumu aldım 6 çıktı bhcg. Referans 0-5. Şaştım kaldım hamile miyim. Cuma günü beş altı gün önce acilde iğne yaparlarken ölçüldü 0.1 idi bhcg. Şüpheli ilişkinin üzerinden tam 13gün geçti. Midem yanıyor ve ateş basıyor. Ara ara sol kasığıma sancı. Sizce ümitlenmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…