- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 53
- 30
Kizlar çok şükür hamileyimNaptın canım doktora gttn mi sonuc ney
Maşşallah canım tebrik ederim ne kadar olmustu adetn gcmsmydıKizlar çok şükür hamileyimBeta hcg 291 cıktı bu değer normal mi???
Canım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcaklaSizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Tamam canm senide listeme alıyımCanım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla
Amiiinnn ınsallahCanım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla
Kızlar okadar çok duyuyorumki etrafımda çok örnek var
İşte “ adetten 1 gün sonra ilişkş oldu hamile kaldım”
“Yumurtlama günümle alakasız bir günde birliktelik oldu hamile kaldım”
Yani nasıl olabiliyor
Biz mi bukadar dikkat ettiğimiz için olmuyor
Eskiden köylerde insanlar yumurtlama takibi mi yapıyolardı
Belki kalabalık aile olduğu için sık birliktelik şansları bile olmuyordu ama hamile kalıyolardı
Bunları düşüne düşüne bi hal oldum
Yok canim adet günüm bugündü.Maşşallah canım tebrik ederim ne kadar olmustu adetn gcmsmydı
BennnSizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Kizlar çok şükür hamileyimBeta hcg 291 cıktı bu değer normal mi???
canım bence çok güzel artmışKızlar bugün kan vermiştim yine, değerim 111’den 217’ye çıkmış ☺ İki katından beş eksik, denklem gibi oldu ama idare eder sanırım ❤
Canim senin kac haftalik oluyor? En son ne zaman adet oldun? Benimde 291 cıktı bugun degerim.Kızlar bugün kan vermiştim yine, değerim 111’den 217’ye çıkmış ☺ İki katından beş eksik, denklem gibi oldu ama idare eder sanırım ❤
tebrikler canımmm çok güzel bir değer hiç merak etmeKizlar çok şükür hamileyimBeta hcg 291 cıktı bu değer normal mi???
aynen kuzum haklısınKuzum zaten adeti görene kadar ilişkiye devam edilmeli. Baktın adetin normalden fazla gecikti, o zaman ilişkiyi bırakıp test yaparsın. Bazen 2 kere bile yumurtluyoruz. Hatta kimyasal gebelik yaşıyoruz ama adetle atıldığı için farkına varmıyoruz. Belirti aramadan ilişkiye devam edilmeli. Ben bu ay öyle yapmıştım. Zaten gebe olacağımı bile düşünmemiştim. Oruç tutuyorum bebek tutunamaz ki demiştim o yüzden gebelik aklımdan çıkmıştı. Bu yüzden adet günüm gelse bile ilişkiye girdim.
Tesekkur ederim canimtebrikler canımmm çok güzel bir değer hiç merak etme
Canım yumurtlamaya göre üç gün geçti 4+3 oluyor. Son adet tarihim 13 mayısCanim senin kac haftalik oluyor? En son ne zaman adet oldun? Benimde 291 cıktı bugun degerim.
Canım benim belirtim hala yok açıkçası, sadece uykuya meyilliyim bir haftadır o kadar. Zaten bayramda 10saat yola gittim geldim öyle öğrendimİlk belirtilerin nelerdi ne zaman başladı yazar mısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?