Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canm adetıne ne kadar kaldı
Adet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmaya en alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim

Eklentiler

• 20190613_045051.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 85
Adet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmaya en alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim
Canımm çok güzel bugünkü testin koyulaşmış maşallah
Hayırlı haberlerle gel canım darısı bizlere inşallah

Cnm şuan bende aynı durumdayim. Sanırım ovulasyon tarihlerimiz aynı. Aynı şikayetler bende de var. Özellikle kasik ağrısı ve adet ağrısı gb. Sanırım çok istediğimiz için psikolojik olarak hissediyoruz. Ama ins öyle değildir bebiş vardır ins.

Canımm çok güzel bugünkü testin koyulaşmış maşallah
Hayırlı haberlerle gel canım darısı bizlere inşallah
Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Beklemek her ay umut etmek cok zor. Rabbim beklemedigimiz anda bize mucizelerini gösteriyor.

İnşallah

Mansallah guzl koyulasmis canm hadi hayirli haberlerlr gel İnsallah

Yani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomu

Maşşallah canım hamılesın ınsallah saglıcakla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…