Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aramızda dıs gebelık gecıren bırı varmı acaba bende dıs gebelk mıgecrdım yada gecırıorum.bi arkadasıma danıstımda dıs gebelık olup dusuruo olabılrsn dedı

Aramızda dıs gebelık gecıren bırı varmı acaba bende dıs gebelk mıgecrdım yada gecırıorum.bi arkadasıma danıstımda dıs gebelık olup dusuruo olabılrsn dedı
Allah korusun kotu dusunme yarin git bi doktora dis gebelik varmi yokmu ögren varsa önlem alinsin insallh normal gebelikdir.

Canım dış gebeliği öyle tayin edemez ki arkadaşın hcg değerinin dengesiz yükselmesi sonucu kese görünmemesi durumudur dış gebelik. Yani kese rahimde değil tüplerde falan tutunur. İleri boyutta tüplerin yırtılmasına kadar yol açabilir, ihmale hiç gelmez. Öyle bir durum varsa bile anlayamayız biz canım..

Sürekli araştırmaktan bitap düşeceksin, dilerim hamilesindir de içine su serpilir.. onu bunu kafana takma.. doktora gidene kadar kimseyi duyma sık dişini azıcık

Tabi canım o bılemezde kendısı ebe anlattıklarıma gore ıhtımallerı sıraladı hamılede olabılırsın dedı ama kanama oldgu için belki dı gebelk gecrıp dusuröussundur dedı ovularımda hep koyuya oyuzden dedıde kesın dıemez tabı

Annemin bi lafı var hep olumsuz konusan soyleyen kişilere felaket tellalımısın sen dıe galıba ben öyleyim şimdide kaşıntı başlıo ven gercekten cok sıkıldım ya cocuktan falnda vaz gectım rahata ersem oda yeter

Hayit canim sakin ilaci birakma. Senin degerinin düşmesi gerek çünkü bana göre bayagi yüksek. Benim cok yuksek olmadigi icin ben umursamadim biraktim ilaci. Bi de esimde sıkıntı oldugu icin doktor tüp bebek önermişti. Bizde su an hemen tüp bebek yapmayacagimiz icin biraktim ilaci. Yapacagimiz zaman icerim dedim. Tsh yüksek olursa gebe kalma şansın azalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…