Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah canim ben de kalp atışını duysam rahatlayacagim biraz. Ara sira cok az kanamam oluyor tedirginim biraz. Bu arada aşırı mide bulantılarım oluyor. Su bile içemiyorum. Ilaca basladim. Sen de durumlar nasil
Çok şükür bulantı ve halsizlik dışında güzel gidiyıru8 temmuzda çağırdı bir dahaki randevuya.

Cnm cok uzuldum rabbim tez zmnda saglikli hamilelik evlat nasip etsin doktorla gorustunmu dusme sebebi ne ? Ilac önerisi vs varmi .s
Amin canım inş Valla acile gittiğim için pek konuşma inceleme olmadı ama haftaya tam düşmüş mü diye kontrole gideceğim rahimde birşey kalmasın diye o zaman sormayı düşünüyorum

Ama idrarım çok açık renkti, gece 2buçuk gibiydi yattığımda, bide baya su ve kahve içmiştim, ondan çok açık rengi sanırım, ama 4saat beklemiş idrarla yapın testi diyolar benim de saat dolmuş sonuçta olsa silikte olsa çıkardı gibi geliyor, ne biliyim ümidim gitti gibi oldu, ama kasığımdaki batmalar ara ara canımı yaktıkça Allah'tan ümit kesilmez diyorum, 2testim kaldı elimde ,yarından sonra 3gün kala bidaha yaparım artık napiyim:)

Cnm 6haziranda adet günündemi yapmıştın testi ikinci silik çıkmıştı acaba, şimdi hamileliği nasıl öğrendin ,o kanama yerleşme kanamasımıymış, yaa çok sevindim gerçekten anlatsana biraz merak ediyorum süreci hadi

Tabi ki ben isterim ki bu şekilde gebelik öğrenen herkes belirtilerini tekrardan yazsın geri dönmek zor oluyor sayfa arasında hele ki mobilden giriyorsak.
İlk bayram temizliği yaparken bir kova su kaldirdigimda sol kasigimda ince bir sızı hissettim.orda bıraktım temizliği. Akabinde 6 si adet gunumdu, 3 gün erken adet gördüm açık pembe.. adet gibi değil yani ve ölü yumurtayı vücut atmadı. Suphelendim. Devamında sol kasık ağrım hep ince ince devam etti. Sinirlenince yada çok sevince akıntı geliodu ufak ufak. Bir defa sinirlendim eşimle tartisik o gün normal 1-2 damla kan geldi. O ağrılar tutunma Agrisiymis. Bayramın ikinci günü acile gittim beta hcg için negatif çıktı. Ama var bişey biliyordum. En son dün sinirlendim kendi kendime neden sokmedi bu adet diye. Kadın doğumdan sıra almak mümkün değil en yakın özel hastane 2.5 saat. Dün akşam 5 kutu test aldım. Akşam yaptım çok az silik çizgi çıktı. Sınırımden sabaha kadar uyumadim adetime kufrediom niye sokmuyorsun diye. Bu arada mide bulantısı cok az vardı son 3 gündür hepten arttii. Günlük uyku saatim 14 e cikti. noliyor içimde kendimi taniyamiyorum diye evin içinde patlamaya hazır bomba gibi geziyorum. Adet günüm hiç sekmez normalde. abuk sabuk bir kanama gördüm diye günlerdir deliriyorum. Neyse Sabah yaptim çizgi daha belirginleşti ilk 5 dakikada. Acile geldim şimdi hcg ölçün diye. Duruma göre özele gidicem burdan da.

Teşekkür ederim ayrıntı için, hadi sevindirici sonucunu biran evvel gör inşallah, bizide habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…