Bende olmuştu canm ve belim aynı adet olcam zaman ki gibi ağrımıştı adet olcam kesin diyodum ben yumurta takibi yapmamıştım anlayamıyorum çünkü yumurtlama akıntımı her zaman yakalayamıyodum ve bebeğin haftasına göre ben üstüne görmüşümKızlar içime su serptiniz çok teşekkür ederim
Bu ay geç yumurtladım takvime göre
Yumurtlamadan 13.gün geçti bugün
İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır kızlar
Adete 1-2 gün kaldı genelde yumurtlamadan 16.gün adet oluyorum ben , hatta 3 gün bile olabilir
Ama bir yandan da karnım adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara çok korkuyorum
Sizlerde olmuşmuydu böyle
Bende olmuştu canm ve belim aynı adet olcam zaman ki gibi ağrımıştı adet olcam kesin diyodum ben yumurta takibi yapmamıştım anlayamıyorum çünkü yumurtlama akıntımı her zaman yakalayamıyodum ve bebeğin haftasına göre ben üstüne görmüşüm
Canım bende olmuştu rahimde sızlama ama bebektenmiydi enfeksiyonmuydu bilemiyorum ilaç kullanmıştım çünkü korunuyomusun sen cnmKızlar rahimde karin bolgesinde sızlama yasayan oldumu gebelik belirtisi.sezeryan yerimin oldugu yer .Imkansiz hamile olma ihtimalim ama yinede sorayim dedim adete 5 gun var daha
İnşallah canminşallah benim de öyledir kızlar
Adet olmazsam hergün yenileyeyim testi
Amin canım inşDaha çok yeni cnm bol bol dua et hep iyi şeyler düşün rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah
Hayir korunmuyorumCanım bende olmuştu rahimde sızlama ama bebektenmiydi enfeksiyonmuydu bilemiyorum ilaç kullanmıştım çünkü korunuyomusun sen cnm
Ilk hamileligimde eşimin kokusu beni rahatsiz ediyor migdemi bulandiriyordu doguma kadar sürdü.ama bende 6.haftalarda baslamisti nşallah seninkide gebeliktendir.Kızlar bir şey sormak istiyorum, çok saçma olabilir ama 2 haftadır kendime terli terli kokuyorum. Bu belirti olabilir mi? Duş alsam bile biraz zaman geçince terim kendime kokuyor ve şekerli kokuyor. Bu kadar uzun süre kokumu aldığımı hatırlamıyorum. Yeni kıyafet giysem de sanki 3 gün üstümden çıkarmamışım gibi kokuyor.
Midenizi bulandırdıysam özür dilerim kızlar. Ama çok tuhafıma gitti. Hatta ilk kez dün eşimin de kokusu beni rahatsız etti.
İmkansız dediğin için sormuştum cnm üşütmüş olabilirsin sezeryan yerinde sızı varsa benimde sezeryan oldu ilk doğumum şuan ikinci hamileliğim daha yeni dikiş yerlerimde sızlama sancı başladı bebek büyüdüğü içinHayir korunmuyorum
adete kac gun kala oldu yada ne kadar surdu bende sabah beri var enfeksiyon belirtimde yok yada adet gelcek ondanCanım bende olmuştu rahimde sızlama ama bebektenmiydi enfeksiyonmuydu bilemiyorum ilaç kullanmıştım çünkü korunuyomusun sen cnm
tesekkur ederim canim cevabin icinİmkansız dediğin için sormuştum cnm üşütmüş olabilirsin sezeryan yerinde sızı varsa benimde sezeryan oldu ilk doğumum şuan ikinci hamileliğim daha yeni dikiş yerlerimde sızlama sancı başladı bebek büyüdüğü için
Senin kz tuvaletini ogrendimiİnşallah düzelir canım
Yok canım yazın öğretmeyi düşünüyorum tatilde şimdilik bilmeye başladı aslında ama o süreç nasıl olur bilemiyorumSenin kz tuvaletini ogrendimi
Canım ben son adetim den sonra ara ara hissettim başka bişey sanmıştım akıntım fazla olmuştu halbuki Dr da bişey yok ama için rahat etsin diye yazıyorum ilacı demişti koku olmuştu son adetim de meğer üstüne görmüşüm ben ondan olmuşadete kac gun kala oldu yada ne kadar surdu bende sabah beri var enfeksiyon belirtimde yok yada adet gelcek ondan
Rica ederim cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu banatesekkur ederim canim cevabin icin
Canım günlerimiz aynıydı var mı sende belirti ne durumdasınTarihlermiz aynı canım
Banada bende de yokmul gibi geliyor amaçoğu insan belirti yaşamadan anlıyor umutsuz olmayalım
Canım sabah gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı aradan 15 dk geçince incecik bir çizgi belirdi ama önemi yok diye düşünüyorumCanım günlerimiz aynıydı var mı sende belirti ne durumdasın
Baktım gördüm canım benimde adet belirtileri var olacak gibiyim test yapamadımCanım sabah gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı aradan 15 dk geçince incecik bir çizgi belirdi ama önemi yok diye düşünüyorum
Önceki sayfalarda vardı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?