Nasil normal dedi benim bi ara 40 gun gecikti sonra aşırı bi sekilde kanamam oldu dr gittim dr bişey yok dedi kan sonuclarini ankaradaki dr arkadaşima yolladim araştirmalar sonucunda o ay yumurtlamadigimi öğrendim28 yaşındayım kuzum. Allah korusun ne menopozu
Geçen ay zaten doktora gittim ve her şeyin gayet güzel dedi doktorum.
Nasil normal dedi benim bi ara 40 gun gecikti sonra aşırı bi sekilde kanamam oldu dr gittim dr bişey yok dedi kan sonuclarini ankaradaki dr arkadaşima yolladim araştirmalar sonucunda o ay yumurtlamadigimi öğrendim
Kusura bakmayin bazen yorum yapıyoruz 40.yasindaki kadina ergen muamelesi yapiyoruz
Oda olabailir insallah bisey yoktur bebek istiyormusunuz pekiSonuçlarım normal çıktı. Ultrasondan baktı her şey güzel dedi. Stres veya mevsim geçişinden olabilir dedi. Daha sonra ultrasonda bakarken rahmin gebelik istiyordur bu 3 ay kendine dikkat et dedi.
Canım illa mide bulantısı veya başka birşey yaşanan şart değil ki beden öyle düşünüyorsun ben ilk gebeliğimde hiçbirley yaşamamıştım kaşık bel ağrısı bile öyle düşünme sonuç olarak testi yapıp pozitifse sevinirsinKızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.
Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
Canım nerelerdesin daha dün düşünmüştüm eskilerden kimse kalmadı gonca vardı nerde diyeKızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.
Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
Aylardır uğraşıyoruz kuzum. Hiç anne olmadım kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım. Doktorlara gittik hiç sorun yok dediler sonuçlar hep temiz çıktı. Ama bebiş olmadı.Oda olabailir insallah bisey yoktur bebek istiyormusunuz peki
Canım illa mide bulantısı veya başka birşey yaşanan şart değil ki beden öyle düşünüyorsun ben ilk gebeliğimde hiçbirley yaşamamıştım kaşık bel ağrısı bile öyle düşünme sonuç olarak testi yapıp pozitifse sevinirsin
İnş değildir ama negatif çıkarsa da çaresini ararsın beklemek bence daha zor sabırsız biri olduğum için ben
Canım nerelerdesin daha dün düşünmüştüm eskilerden kimse kalmadı gonca vardı nerde diye
Bence mutlaka test yapmalısın çünkü çok uzun süre geçmiş
Hem stresinde azalır varmı yokmu diye düşünmezsin
Ben geçen ay 6 gün gecikmiştim
Korkudan test yapmadım eşim en son beni zorla kan testine götürdü
Kocaman bir sıfırı gördük ve akşamına adet oldum
Bazen beklentiye girdiğimiz için kendimiz geciktiriyoruz adetimizi..
Biliyorsun herşeyi yapan o bilinçaltımız
Hadi bi cesaret yap testi
Belkide vardır annesi sen sevinmeyi geciktiriyorsun
Ben seni çok iyi anlıyorumKuzum sizi çok özledim
Ben 2 aydır vazgeçtim bebekten. Ama eşim durdurmuyor. Yine de ona dayandım ve bugüne kadar sabrettim. Hiç stresim yok aslında ama insan yine de negatiften korkuyor. Eşime 30 gün dayan dedim
Bende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesfAylardır uğraşıyoruz kuzum. Hiç anne olmadım kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım. Doktorlara gittik hiç sorun yok dediler sonuçlar hep temiz çıktı. Ama bebiş olmadı.
Beklemediğin zaman gelir diyorlar ya benim de bu ay öyle oldu mesela inş senin de olmuşturKuzum bu 2 aydır bebekten vazgeçmiştim. Hatta o yüzden zaten test yapmadım. Yine tek çizgi görürüm kendimi üzmeye gerek yok demiştim. Ama 21 gün oldu. Normalde geçen aya kadar hiç gecikmem olmamıştı.
Bende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesf
Amin kuzum inşallahBeklemediğin zaman gelir diyorlar ya benim de bu ay öyle oldu mesela inş senin de olmuştur
Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende senin gibiyim benim de 2 günüm kaldı
Herkes test yapıp erkenden öğreniyor ama benim de cesaretim yok
Senden güzel haberler alırız inşallah
BenimdeeSağol canım yok canım Allah nasip ederse ikinci olacak 2,5 yaşında bir kızım var
İnşallah düzelir canımBenimdeeven bi tane dusuk yaptim eylulde smdi tekrar deniyoruz aslnda bayadr deniorum ama olmadi adetim duzensLesti bu seferde kanama var dktrada gttim sdece hormonlara bakti temz dedi ultrasynla faln hic bakamadi bakalim bu ay ne olacak
Canım illa mide bulantısı tiksinme bekleme bence 14 haftalığım inan mide bulantım yeni yeni başladı bir ay önce sadece tuvalet kokmaya başladı hala kokuyo o kadar Bi test yap istersenKızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?