Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersenSelam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Canım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuşSelam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Verdim canım bugün sonuç 46 çıktıCanim tekrar kan verdin mi
İnşallah canım göğüslerimin şiş ve acıması beni umutlandırıyor ilkinde de öyle anlamıştım zaten çünkü adette bile böyle olmuyor benim hiçInsallah bebisin seninledirr
Daha 15 gun var canm yakn olsaydi bende oyle dsunecektim ama daha varMerhaba, hayırlı bayramlar.
Yerleşme kanaması olabilir ama adetine ne kadar kaldı?
Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersen
Dedgnz gbi olabilir ozaman bide eve kosu bandi aldim 20 dkk faln kosmustum onunlada alakasi olabilir mi ki acabaCanım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuş
Bazen bende de oluyor yumurtlama kanaması diye araştırabilirsin
Saglikla gelir insaallah bebisin canimm. Ben de hala beklemedeyim pazartesi olmam gerekiyodu olmadim. Test yapmaya da korkuyorum negatif cikarsa diye. Karnim da bugun yine davul gibi oldu. Cumaya kadar bekleyecegim sanirimVerdim canım bugün sonuç 46 çıktıÖnceden idrar testi yapmıştım zaten muhtemelen benim geç döllenme oldu
Dayanabileceksen en iyisi canım inş güzel haber alırsınSaglikla gelir insaallah bebisin canimm. Ben de hala beklemedeyim pazartesi olmam gerekiyodu olmadim. Test yapmaya da korkuyorum negatif cikarsa diye. Karnim da bugun yine davul gibi oldu. Cumaya kadar bekleyecegim sanirim
Sanmam ama yine de bilmiyorum tabi bende bir ay olmuştu yumurtlama zamanı akıntı ama ben değişik birşey yapmamıştım etkileneceği birşey yoktu yaniDedgnz gbi olabilir ozaman bide eve kosu bandi aldim 20 dkk faln kosmustum onunlada alakasi olabilir mi ki acaba
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde idrar testinde çıktı kuzum?Çok teşekkürler canımRabbim isteyen herkesi biran önce sevindirsin inş :)
Hmm anliorum cok sagol yardmn icin .Sanmam ama yine de bilmiyorum tabi bende bir ay olmuştu yumurtlama zamanı akıntı ama ben değişik birşey yapmamıştım etkileneceği birşey yoktu yani
Hayrli olsun canm ilk bebegin miÇok teşekkürler canımRabbim isteyen herkesi biran önce sevindirsin inş :)
Canım yumurtlamayı net bilmiyorum ama tahmin ettiğim tarihe göre 14 ya da 15 gün sonra filan ancak çıktı çünkü normalde programa göre 29 Mayıs battı ama o gün adet olmadım ertesi gün test yaptım çıkmamıştı o testten iki gün sonra burayaresmini attığım çok çok silik olan testi yapmıştım o da iki gün sonra netleşti şükürYumurtlamadan sonra kaçıncı günde idrar testinde çıktı kuzum?
Sağol canım yok canım Allah nasip ederse ikinci olacak 2,5 yaşında bir kızım varHayrli olsun canm ilk bebegin mi
Yaşınız kac 35 ustuyse erken menepoza girmiş olabilirsiniz cunku 15 gun adet görmüşsünüz bence acilen bi dr gidinKızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.
Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
28 yaşındayım kuzum. Allah korusun ne menopozuYaşınız kac 35 ustuyse erken menepoza girmiş olabilirsiniz cunku 15 gun adet görmüşsünüz bence acilen bi dr gidin
Kusura bakmayin bazen yorum yapıyoruz 40.yasindaki kadina ergen muamelesi yapiyoruz28 yaşındayım kuzum. Allah korusun ne menopozu
Geçen ay zaten doktora gittim ve her şeyin gayet güzel dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?