Canm cogu kisi yatarken veya ayakda yapio bn bi senedir oturarak yapiorum surekli sertti yumurtlama gunumde inanilmaz yumusakti orta parmagimi sokuodum aferdersiniz ama tuvaletiniz varken yapmayin sert oluo ozmn yumurtlamam bitince sertlesti simdi tekrar yumusaklasti bu aralar iyice yumusamaya basladi yumusamasi gebelik belirtisiymis ama kisiye gorede degisiomus buyuzden her ay kontrol ediceksinki kendindeki farkliligi anlicaksin bn ilk o yumusaklikdan sonra goguslerimden suphe ettim normalde hep sert top gibi biseydi simdi sonmus balon gibi . O kadar cok arastirdimki yazida paylasayim buldugum. Bi kac tane daha vardi da silmisimA onu ilk kez duydum canım nasıl yapıcaz onu
Gerçi benim daha bata 7 var ama aklımda bulunsun
Canım bana da sen gebeymişsin gibi geliyor :)) inşallah gebesindir Bekliyoruz hayırlı haberleriniCanm cogu kisi yatarken veya ayakda yapio bn bi senedir oturarak yapiorum surekli sertti yumurtlama gunumde inanilmaz yumusakti orta parmagimi sokuodum aferdersiniz ama tuvaletiniz varken yapmayin sert oluo ozmn yumurtlamam bitince sertlesti simdi tekrar yumusaklasti bu aralar iyice yumusamaya basladi yumusamasi gebelik belirtisiymis ama kisiye gorede degisiomus buyuzden her ay kontrol ediceksinki kendindeki farkliligi anlicaksin bn ilk o yumusaklikdan sonra goguslerimden suphe ettim normalde hep sert top gibi biseydi simdi sonmus balon gibi . O kadar cok arastirdimki yazida paylasayim buldugum. Bi kac tane daha vardi da silmisim
Bende gördüm çok silik yerleşme lekesi olabilir ,kimyasal olup adet te olabilirsin kanama devam etmezse 2 gun sonra testi yenilemelisin. Hayırlısi olsun inşallahÇok anlaşılmıyor fotoğrafta. Eşime de gösterdim o da gördü. Ben yurtdışında yaşıyorum burda kanda bakmıyorlar. Ama gerçekten çok kafam karıştı. Kesinlikle koyu renkli değil çok açık pembe ya da çok çok açık kahverengi gibi su gibi. Sadece peçeteye geliyor ama anlamadım. Yerleşmeyse daha önce olması gerekmez miydi? Adetse de neden çizgi gördük. Hiç anlamadım.
Amin inşallah cümlemiz için. Belim ve kasıklarımda da ağrı eşlik editör lekelenmeye. Adet olacam gibi geliyor bana ama bakalım. KısmetBende gördüm çok silik yerleşme lekesi olabilir ,kimyasal olup adet te olabilirsin kanama devam etmezse 2 gun sonra testi yenilemelisin. Hayırlısi olsun inşallah
En beklenmeyen anda gelir hamilelik. Nasip.Amin inşallah cümlemiz için. Belim ve kasıklarımda da ağrı eşlik editör lekelenmeye. Adet olacam gibi geliyor bana ama bakalım. Kısmet
Geçen ay hayatımda hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım. Göğüs ağrısı, sol kasıkta batma, göğüslerdeki beyaz süt bezelerinde artış, renkli bölümde büyüme. Ama adet olmuştum. Adet gecikmem olmadan hemen adet oldum. İnşallah siz hamilesinizdir. Belirtiler gerçekten kişiye özelmiş bunu anladım ben bu süreçte.En beklenmeyen anda gelir hamilelik. Nasip.
Benim de uzun zamandır ilk bu ay yumurtlama gününde denedik olur mu diye düşünürken dünden beri göğüslerim şişti ,normalde adete 2 gun kala hassaslasır ama şimdi ağrılı ve sış adete 7 gün var. Bi gireyim bakayım belirtiler nelerdi dedim.
Ben daha önce 6 kez başarısız hamilelik yaşadım inan her hamileliğin belirtisi farklı bende tek ortak yanı bol bol rüya görmek ve asla uykuya doyamamaktiGeçen ay hayatımda hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım. Göğüs ağrısı, sol kasıkta batma, göğüslerdeki beyaz süt bezelerinde artış, renkli bölümde büyüme. Ama adet olmuştum. Adet gecikmem olmadan hemen adet oldum. İnşallah siz hamilesinizdir. Belirtiler gerçekten kişiye özelmiş bunu anladım ben bu süreçte.
Benim de 7 günüm var canımEn beklenmeyen anda gelir hamilelik. Nasip.
Benim de uzun zamandır ilk bu ay yumurtlama gününde denedik olur mu diye düşünürken dünden beri göğüslerim şişti ,normalde adete 2 gun kala hassaslasır ama şimdi ağrılı ve sış adete 7 gün var. Bi gireyim bakayım belirtiler nelerdi dedim.
Amin amin insallah sanssizligim ust uste gelio ya bakalim kan verebilirsem belli olur .s yarin sabah ilk idrarla test yapcam bi daha gorcez umarim hamileyimdir doktorlarda öle dedi gebe olabilirsin dikkatli ol dedi ama iste kan olayi mahfetti bni .sCanım bana da sen gebeymişsin gibi geliyor :)) inşallah gebesindir Bekliyoruz hayırlı haberlerini
Yapma yapma benimde daha 1 hafta var bu sabah yaptım kendi kendimi üzdüm biliyorum olmadığını ama bi umut işteKizlar test yaptim ama sonuc negatif malesefadet gunum 3 unde. Gecikme olmadan yapmayacagim bi daha
Kizlar kimyasal gebelik gecirdigimde erken gebelik testinde bile cikmadi adetimi 3 4 gun gecti cok silik cikti erken deneyip kendinizi yipratmayin adetinizi bekleyin bence
Aynen kizlar kizima hamileyken 5 gun kala cok silik bi cizgi cikmisti varsa cikar dedim ama cikmadi. Moralim bozuldu ama adet olana kadar umut devam ediyor. Sali gunune kadar olmazsam direkt gider kan veririm. Hayirlisi hepimiz icinYapma yapma benimde daha 1 hafta var bu sabah yaptım kendi kendimi üzdüm biliyorum olmadığını ama bi umut işte
Canım ben de bu bebek te ertesi gün hapı kullandım ve hiç beklemiyordu m hicbir belirti de yoktu adetim gecikti bir iki gün dedim ki haptan. Ne göğüs a ağrısı ne şişkinlik ne bulantı hiçbirşey yok sadece şunu fark ettim çok sıcaktım elim ayağım sıcaktı aklıma geldi vücut ısısı adete yakın düşüyor ölçtüm 36 küsür neyse dedim hap kullandım nasılsa test yapıyım nasılsa negatif çıkar rahat rahat beklerim birde baktım kıpkırmızı çizgi bir dakika içinde. O kadar inanamiyorum ki test bozuktur yarın bir daha yaptım daha kırmızı bir çizgi. Yani diyeceğim o ki adete yakın adet göreceğin için değişiklik yaşanıyor da hicbir belirtti yoksa hamilelik olma şansı devam eder inşallah vardır bebeğinBenim de 7 günüm var canım
Tarihlerimiz aynı
Ama bende hiç belirti yok
Ne göğüs hassasiyeti ne başka bişey
Sadece çok belirgin göbek altımda ve kasığımda ağrılar var
Canım ne yaptın test yaptın mı?Kizlar kimyasal gebelik gecirdigimde erken gebelik testinde bile cikmadi adetimi 3 4 gun gecti cok silik cikti erken deneyip kendinizi yipratmayin adetinizi bekleyin bence
canım işte Allah nasip ediyorsa hiçbirşey engel olamıyorCanım ben de bu bebek te ertesi gün hapı kullandım ve hiç beklemiyordu m hicbir belirti de yoktu adetim gecikti bir iki gün dedim ki haptan. Ne göğüs a ağrısı ne şişkinlik ne bulantı hiçbirşey yok sadece şunu fark ettim çok sıcaktım elim ayağım sıcaktı aklıma geldi vücut ısısı adete yakın düşüyor ölçtüm 36 küsür neyse dedim hap kullandım nasılsa test yapıyım nasılsa negatif çıkar rahat rahat beklerim birde baktım kıpkırmızı çizgi bir dakika içinde. O kadar inanamiyorum ki test bozuktur yarın bir daha yaptım daha kırmızı bir çizgi. Yani diyeceğim o ki adete yakın adet göreceğin için değişiklik yaşanıyor da hicbir belirtti yoksa hamilelik olma şansı devam eder inşallah vardır bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?