- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Canım benim sat 7 mayıs bat 3 haziran diyor ama benim değişiyo bazen bir iki gün döllenme olduysada daha 2 gün oldu belirti olur mu bilmiyorum daha erken sanırım ilk kıızmda adete 5 gün kala içimde bi hisle yaptım silik çıktı 2. Kızımda adetim geçti idrarda çıkmadı 1 hafta sonra çok çok silik çıkmıştı kanda 25 çıkmıştı geç döllenmeymiş sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo başka belirttim yok çokta kqfaya takıp vücudumu dinlemek istemiyorum olmamıştır diyip kendimi herşeye hazırlıyorumMerhaba canım ben ovu testi yapmadım ama dün malum akıntı gelince hissettim yumurtladığmı,ilişki oldu bizde de bakalım bende beklemedeyim,kasığımda da bi ağrı var niye acabaBu arada sat 8 mayıstı,batı 6haziran olarak bekliyorum,senin ne zamandı sat,bende beklemedeyim ne olur ne olmaz 2gün daha olur denemeler:)
Çok kesin konuşuyorsun test yapmalısın bence geçen arkadaşım da senin gibi diyordu 5 gün geçmişti ne belirti var nede başka bir şey artık üzülmek istemiyorum diye zorladık biraz kan testine gittik hatta beraber 4 haftalık gebeydi :) sende bence baktır en azından bilirsin ona göre dikkat edersin Rabbim gönülden isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın canım❤ Hepimiz için hayırlısı..
Günaydın kızlar günüm çok geçti testte yaptım deli olucam doktora gidemiyorum çalışıyorum
Yumurtlamadan Kaç gün sonra gelen akıntıyı öyle düşünebiliriz peki ? Fikri olan ?Yaa inşallah öyledir inşallah
O zaman bozuklar bana denk gelmişLaboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadı
Canım akıntın ne zaman başlamıştı ve nasıldı acaba :)Heyecanlandırmak istemem ama bulantı ve akıntım daha günüm geçmeden başlamıştı benm denormalde hiç bulantı yaşamayan biri olarak hemen anladım test yaptım.inşallah sizlerde de vardır❤
Bende ne ağrı var ne birşey negatif herşey kafa karışıklığı ya adet olsak yada hamiiiş hayırlısı ile yeter gariBende hasta oluyorum sanırım
Ben de 32 bitti büyüğü 6 küçüğü 4 yaşında 26 28 yaşlarında oldu kızlarım evet tam rahata erdim dedim ama 3. Fşkri hep aklımda olacak ilerde keşke yapsaydım diyene kadar bi cesaretle karar verdim sağlıklı sıhatli ama olmayanı da tattırsın Allah inşallahBuarada ben 2017de düşük yaptım 5haftalıkmıştı, hiç aklımızda yoktu düşünmüyorduk korunmuyorduk hiç ama yumurtlama günlerine dikkat ederdim yıllardır bu şekilde korunduk diyebilirim, yani yumurtlama günlerinde ilişki yaşamamaya dikkat eder yada o dönemdeysem geri çekilme yöntemi uygulardık, ne ara kaldım bilmiyorum, göğüslerim adet zamanı dolgunlaşırdı en son adetten sonra nedense hiç inmemişti sertliği derken adetim 6gün geçmiş sonradan farkettim,sabah test yaptım 2ci çizgi anında belirdi, 3cü çocuğu istemem diyen ben resmen sevinçten gözyaşı döktüm eşime söyledim çok mutlu oldu, derken öğlen lekelenme başlamış wcde farkettim,ertesi gün sabah pedimde deri gibi bişey düşürmüşüm kanamada çok olmuş, hemen acile dra gittik kan verdik 96 çıktı düşük değer dendi özele çıkıp ultrasonla bakıldı kese görünmüyor dedi 5haftalıkmış düşük yapmışsın kalan parçalar kendi kendine temizlenir dedi, bikaç ay korun sonra isterseniz deneyin dedi. Tabi ben bidaha denememiştim, sonuçta kazara olan bi gebelikti üzüldüm ama olsaydı mutlu olmuştum,,, nasip işte, şimdi yine istiyoruz bakalım nezamana kısmet:)
Yeni ise girdim stres yaptım belki ondan gecikti belkide kurtajdan sonra düzeni bozulduCanım eğer adetin çok geçtiyse illaki daha koyu çılardı diye düşünüyorum
Kan verebilsen çok daha kesin olur
Sen böyle stres yaptıkça belki de adetini geciktiriyosun
Varsa da bebeğe zarar verir yapma stres lütfen
Adet günüme 1 hafta kala başladı canım.süt gibiydi.hala da aynı akıntı devam ediyorCanım akıntın ne zaman başlamıştı ve nasıldı acaba :)
Sağol canım :)Adet günüme 1 hafta kala başladı canım.süt gibiydi.hala da aynı akıntı devam ediyor
stres yapma canım ne olursa olsunYeni ise girdim stres yaptım belki ondan gecikti belkide kurtajdan sonra düzeni bozuldu
Ben aslında çalışmak istemiyodum eşim zorladı biraz yetişemiyorum dedi ya çalışman gerekiyo yada 3 4 ay ben ailemin yanına gidecem evi kiraya verecekti bodrum dayız yazlık evler sezonluk kiralık isteyen varmış bende gitmedim elin adamları gelecek herşeyi kullanacaktı evimde zaten kiradayiz bende ise girdim mecburstres yapma canım ne olursa olsun
akışına bırak tevekkül et
vücudumuzu hep biz stresle mahvediyoruz
bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum.
Bende olsaydım bi kurtulsaydımBen adet oldum kızlar nasip önümüzdeki aylara
Ben aslında çalışmak istemiyodum eşim zorladı biraz yetişemiyorum dedi ya çalışman gerekiyo yada 3 4 ay ben ailemin yanına gidecem evi kiraya verecekti bodrum dayız yazlık evler sezonluk kiralık isteyen varmış bende gitmedim elin adamları gelecek herşeyi kullanacaktı evimde zaten kiradayiz bende ise girdim mecbur
Vali bebiş yoksa bir an önce olursun inşallah çünkü olmamak çok kötüBende olsaydım bi kurtulsaydım(
çalışman iyi olmuş canım
bu süreçte en azından aklın dağılır başka şeylerle ilgilenirken kafana da takmamış olursun
herkes kafaya takmadığı an hamile kalıyor kızlar
belki bizde böyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?