Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim sat 7 mayıs bat 3 haziran diyor ama benim değişiyo bazen bir iki gün döllenme olduysada daha 2 gün oldu belirti olur mu bilmiyorum daha erken sanırım ilk kıızmda adete 5 gün kala içimde bi hisle yaptım silik çıktı 2. Kızımda adetim geçti idrarda çıkmadı 1 hafta sonra çok çok silik çıkmıştı kanda 25 çıkmıştı geç döllenmeymiş sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo başka belirttim yok çokta kqfaya takıp vücudumu dinlemek istemiyorum olmamıştır diyip kendimi herşeye hazırlıyorum

Kuzum çok haklısın. Ama hep hayal kırıklığı yaşadığım için artık gebe olmak bana çok uzakmış gibi geliyor. Psikolojik bir durum. Hâlâ âdet olmadım. Hafta sonuna kadar olmazsam hafta sonu test yapacağım.

Allah razı olsun canım benim amin inşallah.

Günaydın kızlar günüm çok geçti testte yaptım deli olucam doktora gidemiyorum çalışıyorum

Canım eğer adetin çok geçtiyse illaki daha koyu çılardı diye düşünüyorum
Kan verebilsen çok daha kesin olur
Sen böyle stres yaptıkça belki de adetini geciktiriyosun
Varsa da bebeğe zarar verir yapma stres lütfen

Ben de 32 bitti büyüğü 6 küçüğü 4 yaşında 26 28 yaşlarında oldu kızlarım evet tam rahata erdim dedim ama 3. Fşkri hep aklımda olacak ilerde keşke yapsaydım diyene kadar bi cesaretle karar verdim sağlıklı sıhatli ama olmayanı da tattırsın Allah inşallah

Yeni ise girdim stres yaptım belki ondan gecikti belkide kurtajdan sonra düzeni bozuldu

stres yapma canım ne olursa olsun
akışına bırak tevekkül et
vücudumuzu hep biz stresle mahvediyoruz
bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum.
Ben aslında çalışmak istemiyodum eşim zorladı biraz yetişemiyorum dedi ya çalışman gerekiyo yada 3 4 ay ben ailemin yanına gidecem evi kiraya verecekti bodrum dayız yazlık evler sezonluk kiralık isteyen varmış bende gitmedim elin adamları gelecek herşeyi kullanacaktı evimde zaten kiradayiz bende ise girdim mecbur

çalışman iyi olmuş canım
bu süreçte en azından aklın dağılır başka şeylerle ilgilenirken kafana da takmamış olursun
herkes kafaya takmadığı an hamile kalıyor kızlar
belki bizde böyle oluruz

Kızlar sabah test yaptım çıkmadi bi kenara koydum içini açtım sonra 2.çizgi t nin altında değilde biraz daha içte kapağın altında kalmış bakarmısınız bi idrar damlatılan yerde bantin bittiği yerden 2 3 mm ilerisinde

Eklentiler

• 20190522_153439.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 20190522_153329.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 67
Bende öyle yapıcam 1 2 aydaha beklemeyi mümkünse kafaya takmamayı testte yapmamayı düşünüyorum belki buraya bile çok girmeyebilirim sonrası o süreçte olmazsa zaten tekrar doktora gidicem aşılama veya iğneyi denicem Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…