Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tek iliskiyle hamile kalan bir suru insan var ustelik yumurtlama gununde iliski olmus neden olmasin bence guzel haberlerini alacagiz insallah

Tek iliskiyle hamile kalan bir suru insan var ustelik yumurtlama gununde iliski olmus neden olmasin bence guzel haberlerini alacagiz insallah
yani gerçekten mucize olacak benim icin eger olursa. bi de hamilelik testleri cok guvenilir mi cok bilmiyorum bu konulari mesela pozitif gorsek hemen hamileyiz demek mi bu

yani gerçekten mucize olacak benim icin eger olursa. bi de hamilelik testleri cok guvenilir mi cok bilmiyorum bu konulari mesela pozitif gorsek hemen hamileyiz demek mi bu

Negatifte yanilabilir ama pozitifte kolay kolay ikinci cizgi cikmaz diyorlar. Pozitif dusunelim pozitifleri gorelim insallah::)

Kızlar başıma geldiği için yazıyorum dün Albi testi ile silik çizgiyi gördüm pozitife yakın tabi ilk defa 10 dakika içinde çıktığı için direk koştum kan vermeye negatif tabi 5. Günde adetim geçtiği için güvendim ama kan negatif çıktı o yüzden artık güvenimide yitirdim demem oki Albi gebelik testi alıpta hevese kapılmayın benim gibi yanlış pozitif sonuç veriyor .Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh

Laboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadı

Laboquik in üstüne tanımam ya. 1 seneye yakin hem ovu hem hcg lerini kullandim onlarca... 1 tanr bile bozuk çıkmadı
Bende laboquick tercih ediyorum genelde ama eczanede o olduğu için mecburen onu aldım tek bu marka vardı içimden iki test sonucunuda götürüp eczacının suratına fırlatmak geldi ama gitmedim daha çok sinirlenmemek için

Ben adete 5 gün varken ogrendim hamile olduğumu. Sonrasında akıntı oluyordu hatta adet oldum diye bakıyordum ki akıntı gelmiş baya yoğundu. Ağrı vardı ama cok şiddetli değildi. Insallah sende de vardir gebelik :)

Canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun 3. Fikri varsa aklında vazgeçme tekrar denersin zamanı ne zamansa o zaman gelecektir ben de 3. Hamileliğimi planlıyorum istemem diyordum ama yine kendimi bu forumlarda buldum ilk defa bilinçli olarak bu ay denedik inşallah olur ama diğer gebeliklerim gşbi kafama takmıyorum olacaksa oluyor olmazsa da kendini strese soktupunla kalıyorsun yaşınız kaç bu arada

Canım ben de 3.çocuk denemekerindeyim. Rabbim verirse isteği veriyor ve ne garip ki insan hiç çocuk doğurmamış gibi

Canım bende 3.çocuk denemekerindeyim. Rabbim istediği veriyor işte insanın içine o isteği tekrar. Ve sanki hiç çocuk doğurmamış gibi oluverşyırsun. Yaşın kaç sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…