Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sabah test yaptım çıkmadi bi kenara koydum içini açtım sonra 2.çizgi t nin altında değilde biraz daha içte kapağın altında kalmış bakarmısınız bi idrar damlatılan yerde bantin bittiği yerden 2 3 mm ilerisinde
canım evet dediğin gibi olma ihtimali çok yüksek
fırsatın varsa yeni bir gebelik testi alıp yap
daha iyi bir marka olsun varsa

Canım benim sat 7 mayıs bat 3 haziran diyor ama benim değişiyo bazen bir iki gün döllenme olduysada daha 2 gün oldu belirti olur mu bilmiyorum daha erken sanırım ilk kıızmda adete 5 gün kala içimde bi hisle yaptım silik çıktı 2. Kızımda adetim geçti idrarda çıkmadı 1 hafta sonra çok çok silik çıkmıştı kanda 25 çıkmıştı geç döllenmeymiş sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo başka belirttim yok çokta kqfaya takıp vücudumu dinlemek istemiyorum olmamıştır diyip kendimi herşeye hazırlıyorum
Öyle ya bende kafama çok takmamaya çalışıyorum zaten çalışıyorum hep ayaktayım yoruluyorumda😕Kasık ağrım diğer çocuklarımda da olmuştu ama dediğin gibi çok erken daha,bekleyip görecez artık,bundan önce kürtajım var martta o zaman reglime 5gün kala testte çıkmıştı,2çocuğum var onlarda regli önce silik çizgiyle çıkmıştı ama bu sefer reglim geçerse test yapıcam yani dayanırsam😀

Bu süreçte Neler yaptığımı size de anlatmak istiyorum Belki faydası olur diye Öncelikle bir ped keşfettim kadın hastalıklarına iyi gelen hamile kalmaya yardımcı olan ve daha birçok faydası olan yaklaşık bir buçuk aydır onu kullanıyorum ve aynı zamanda çinko kullandım bunun faydası kadında ve erkekte doğurganlığı ve çocuk olmasını sağlayan hormonları güçlendirmesi ve daha bir sürü faydası var. Eşime de sperm kalitesini arttırmak için bir gıda takviyesi içirdim Böylelikle Rabbim bunlari vesile kılarak Bize bu mucizeyi nasip etti.
Belirtilerime gelince adet belirtileriyle tıpatıp aynı yani bu ay heran adet bekliyodum acikcasi ve ara ara bacaklarima vuran ağrı. Her hangi bir kasik batması yasamadim henüz.
Bİ PEDDEN BAHSETMİŞSİN CANM NASIL BİRŞEY

merhaba bu durumu yaşayıp hamile olduğunu bu şekilde anlayan var mı saydam yapışma bir akinti gelen geldiyse hamileligin kaçıncı haftasında geldi bu ara is yapinca yorulunca oluyor Bilen duyan varsa yazabilir mi
yumurtlama olmadığına eminim çünkü yumurtlama da akintim olmadi bu zamana kadar.

Bİ PEDDEN BAHSETMİŞSİN CANM NASIL BİRŞEY
Içinde bir yesil.serit var. Negatif iyon ve aktif oksijen var icinde. Kadinsal hastalıklara iyi geliyo kist miyom mantar egzama gibi ve aklınıza ne gelirse çünkü hormonları dengeleyip kan akışını duzenliyo. Ben yaklasik 2 aydir kullanıyorum. Gercekten ck memnunum.

Içinde bir yesil.serit var. Negatif iyon ve aktif oksijen var icinde. Kadinsal hastalıklara iyi geliyo kist miyom mantar egzama gibi ve aklınıza ne gelirse çünkü hormonları dengeleyip kan akışını duzenliyo. Ben yaklasik 2 aydir kullanıyorum. Gercekten ck memnunum.
Adı ney canm söyleyeblirmisn

Ama kuzum yine aynı test var elimde eczanede başka test yok ve kan verdim negatif birdaha sanmıyorum pozitife dönsün ve adetim geçti çıkmadı senin öncesinde çıktı ondan sanmıyorum
Belli olmaz canım belki geç olmuştur bellimi olur
Aynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canım
Benimki de albiydi galiba canım ya 2,5₺ idi aldıgım benim aynı mı acaba

kızlarrrrr meraba... Benim karnımda hep bi boşluk var gaz var. Ve 2 gündür belim çok ağriyor göğüsler de şişmiş ama ağri yok sizce hamilelik belirtisimi ... Hamileyken bunlari yaşayan varmı 🤔🙏

Öyle ya bende kafama çok takmamaya çalışıyorum zaten çalışıyorum hep ayaktayım yoruluyorumda😕Kasık ağrım diğer çocuklarımda da olmuştu ama dediğin gibi çok erken daha,bekleyip görecez artık,bundan önce kürtajım var martta o zaman reglime 5gün kala testte çıkmıştı,2çocuğum var onlarda regli önce silik çizgiyle çıkmıştı ama bu sefer reglim geçerse test yapıcam yani dayanırsam😀
Kızlar sabah test yaptım çıkmadi bi kenara koydum içini açtım sonra 2.çizgi t nin altında değilde biraz daha içte kapağın altında kalmış bakarmısınız bi idrar damlatılan yerde bantin bittiği yerden 2 3 mm ilerisinde
Canım valla başka bir test daha al sabah ilk idearla yap

kızlar meraba.benimde adet bugundü olmadım.beyaz kremsi akıntım var sizce hamılelık belırtısımıdır? Birde parmakla test edıyolarmıs bunu bılıp uygulayan varmı

Hayırlısı canım inşallah önümüzdeki ay 🙏🏻 Üzülmek yok düsünmemeye calıs kuzum
Öyle tabi canım hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın ben bir süre kafaya takmamak için siteye de girmesem iyi olucak hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun Rabbim tez zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻

kızlar meraba.benimde adet bugundü olmadım.beyaz kremsi akıntım var sizce hamılelık belırtısımıdır? Birde parmakla test edıyolarmıs bunu bılıp uygulayan varmı
Parmak testini ben de duymuştum ama denemedim. Orta parmağı vajina içine yerleştiriyorsun eğer parmağına değen birşey varsa gebe değilsin ama sonsuz gibi boşluk varsa gebesin. Eskiden ninelerimiz bu şekilde gebeliği anlarmış. Ne kadar doğrudur bilemem.

Parmak testini ben de duymuştum ama denemedim. Orta parmağı vajina içine yerleştiriyorsun eğer parmağına değen birşey varsa gebe değilsin ama sonsuz gibi boşluk varsa gebesin. Eskiden ninelerimiz bu şekilde gebeliği anlarmış. Ne kadar doğrudur bilemem.
Bende parmağına yumuşaklık gelıyosa hamılesın sertlık varsa değilsin diye okudum.denedım yumuşaklıl var
Sabah test yapıcam

Back