- 25 Şubat 2016
- 7.535
- 11.890
- 248
- 31
Bu nasil hastaliktir ya anlayamadim bugun basladi sozde ama silik kahve cook ucuk bi renkte oluo ayiptr soylemesi orucumu bozsammi bozmasam mi tereddutte kaldim lavaboya girdim biraz zorladim azcik kirmizi geldi yine devami yok bakalim yarin ne olacak bide yarin doktora randevu aldim da neye baktiracagim o bilir muhakkakda yinede on bilgim olsun duzensz oldgmu soyleyecmValla canım neler oluyo bünyemizde hiç anlamış değilim benim geçen ayda 2 gün açık kahve geldi sonra normal adete döndü 3 gün sonra tekrar 2 gün kahve geldi hiçte öyle olmazdı ovu testi yapmayı bende düşünmüyorum artık çünkü yaptıkça etkiliyor akışına bırakıcam
Canini skmak istemem ama canim bende gecen ay 20 gun geckmeyle olmustum bi sebepten belki gecikiodur seninde yoksa 10 gun geckmeyle testte hemen cikmasi gerekirdi10 gün geçti siyah beyaz yapamadım ama oynadım resimle
Canim ne kadarlikti belki gec dollnmedir oyuzden duyulmamstr birazdaha bekleyp tekrar mi baktrsan doktorun vajinadan bakalimmi dedimi alttan bakincada daha kolay duyuluoBugün kalp atışı için doktor kontrölüm vardı, ama kalp atımını duyamadık
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bebiş haberi gelir inşBende parmağına yumuşaklık gelıyosa hamılesın sertlık varsa değilsin diye okudum.denedım yumuşaklıl var
Sabah test yapıcam
Haftaya gel dedi keseyle embriyo görünüyordu .Çok üzüldüm, doktor sebebini açıkladımı peki nededi doktorunuz
Hafif alıyor gibiyim ama haftaya gel gümbür gümbür duyalım dedi.keseyle embriyo gördükHadi ya cok üzüldüm. Ne dedi peki dr? Belki gec duyulur. 8. Haftaya kadar sarkabiliyormuş
Üstten muayene etti , haftaya gel dedi bakalım inşallah haftaya duyarım doktor hafif duyuyor gibiyim ama şöyle gümbür gümbür duyalım dedi duyarız inşallahCanim ne kadarlikti belki gec dollnmedir oyuzden duyulmamstr birazdaha bekleyp tekrar mi baktrsan doktorun vajinadan bakalimmi dedimi alttan bakincada daha kolay duyuluo
Guzel canim bende bian korktum ki doktor umidi kesti die oxaman duyarsin haftaya insallahÜstten muayene etti , haftaya gel dedi bakalım inşallah haftaya duyarım doktor hafif duyuyor gibiyim ama şöyle gümbür gümbür duyalım dedi duyarız inşallah
Sıkıntı yok o zaman canım üzme kendini. Insallah duyarsın haftaya da icini rahat tut. Ben de pazarı bekliyorum nobetciymis doktorum. Ins duyarızHafif alıyor gibiyim ama haftaya gel gümbür gümbür duyalım dedi.keseyle embriyo gördük
Bugun sabah ilk idrarda yaptım test negatif çıktı.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bebiş haberi gelir inşben de beklemedeyim adet günüm geçsin güzel haber alırım inşallah
Tabi ki en garanti kan sonucu olur. İçini ferahlatmak için bence de kan ver. Ben artık idrar testi yapıycam hep hüsranBugun sabah ilk idrarda yaptım test negatif çıktı.
Adetim hiç gecikmez benım 2 gun gectı. Kan mı versem acaba ? İdrarda cıkmadı ama
Sende kendine iyi bak kuzum Allaha emanet ol tez zamanda aramızda görücez inşallah senideÖyle tabi canım hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın ben bir süre kafaya takmamak için siteye de girmesem iyi olucak hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun Rabbim tez zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bnmde asiri akintim var sut gibi ve rahatim yumusak goguslerim acio kasikda arada batma var karin alti catlamadan beri acio zaten hatta gecen yazmistin gogusumden sut geldi homonmu die dusundum ama akintim bitmio abartisiz 1 saat icinde ozellikle gece 7 8 kere wc ye gidiorum olabilirmiki 6 gun var suphe ile durmayim diorum kan veriyim sonra yine uzulecem diorum bilmiorum cok fazla belirti yasamistim cift cizgi bile gordum 10 gunden fazla geciktigimde oldu hep sonu mutsuz bitti korkuorum kndimi kandiriosam diorum sizin en belirgin belirtiniz neydi ?Adet günüme 1 hafta kala başladı canım.süt gibiydi.hala da aynı akıntı devam ediyor
Ayy insallah guzel haberler verirsin cnmBugun sabah ilk idrarda yaptım test negatif çıktı.
Adetim hiç gecikmez benım 2 gun gectı. Kan mı versem acaba ? İdrarda cıkmadı ama
İdrarda çıkmayınca moralım bzldu bıraz acıkcası acaba yokmu dıyorum ama adetım hıc gecıkmez benımAyy insallah guzel haberler verirsin cnm
Bazı idrar testleri yanıltıyor bence kan testi ver inşallah güzel haberlerle gelirsinİdrarda çıkmayınca moralım bzldu bıraz acıkcası acaba yokmu dıyorum ama adetım hıc gecıkmez benım
Walla cnm bnm cubuk teste guvenme bn 2 ay önce 3 4 kere yaptim cift cizgi cikti ve 10 12 gun geciktim kanda 1.6 cikti ilk gun sonra 0.3 cikti yani negatif oyuzden kan en kesin cözum bnm de yumusama var hic yumusama ve akintim bu kadar olmuodu rahimde ve bazi belirtilerim var pazartesi 1 gun kala adetime kan vercem insallah isteyen herkezin hayirli saglikli yawrulari olur cok dua ediorum sonucunu bekliorum bnce git bi kan ver en iyisi uzme kendinide nasipse olur bnde 1 senedir deniorumİdrarda çıkmayınca moralım bzldu bıraz acıkcası acaba yokmu dıyorum ama adetım hıc gecıkmez benım
Hayırlısı olsun canım benim.inşallah bu sefer sonuç alırsın.benim en erken belirtim midem bulantısı oldu.1 hafta kala baya baya bulantım oldu.kasığımda bıçak batması gibi ağrı da oldu hala oluyo.akıntı rutin oluyodu ama süt kıvamlı değildi.hamilelikte süt gibi oldu.1 haftadır falanda göğüslerim ağrıyo.halsizlik yorgunluk.ilk gebeliğimde 8.haftada sadece bulantı yaşamıştım.ikinci gebeliğim çok erken belirtilerle başladı.demekki her bebek ayrı bi belirtiyle geliyo.ben adetime 4 gün kala test yaptım çıktı.en erken 4 gün kala yap sende bence.inşallah çıkar inşallah❤Bnmde asiri akintim var sut gibi ve rahatim yumusak goguslerim acio kasikda arada batma var karin alti catlamadan beri acio zaten hatta gecen yazmistin gogusumden sut geldi homonmu die dusundum ama akintim bitmio abartisiz 1 saat icinde ozellikle gece 7 8 kere wc ye gidiorum olabilirmiki 6 gun var suphe ile durmayim diorum kan veriyim sonra yine uzulecem diorum bilmiorum cok fazla belirti yasamistim cift cizgi bile gordum 10 gunden fazla geciktigimde oldu hep sonu mutsuz bitti korkuorum kndimi kandiriosam diorum sizin en belirgin belirtiniz neydi ?
Canım yakıyı denediniz mi.ben ilk gebeliğimde 8 ay kalamadım hamile.yakı vurduk belime.1 ay sonra kaldım.belimizde boşluk olurmuş.hamile kalmamızı engelliyomuş o boşluk.yakıyla belimiz sıkılaşırmış.denemek istersen tarif ederimWalla cnm bnm cubuk teste guvenme bn 2 ay önce 3 4 kere yaptim cift cizgi cikti ve 10 12 gun geciktim kanda 1.6 cikti ilk gun sonra 0.3 cikti yani negatif oyuzden kan en kesin cözum bnm de yumusama var hic yumusama ve akintim bu kadar olmuodu rahimde ve bazi belirtilerim var pazartesi 1 gun kala adetime kan vercem insallah isteyen herkezin hayirli saglikli yawrulari olur cok dua ediorum sonucunu bekliorum bnce git bi kan ver en iyisi uzme kendinide nasipse olur bnde 1 senedir deniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?