Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarr selamlar. Aranızda yeni sayılırım 5 ay önce dış gebelik geçirdim dr tekrar gebe kalabilirsin dedi bata 8 gün var ovulasyon tarihlerini değerlendirdik. 3-4 gündür ayaklarımda ateş basması var aşırı yorgunluk var sürekli uyumak istiyorum, sarı renkli akıntım var kasıklarımda batmalar var özellikle solda. Az önce de kahve rengi çok az akıntım geldi.. heveslenmek istemiyorum ama bu şekilde belirtiler yaşayan var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻 Sevgilerle :KK200:

Hayrli geceler ne yaptin hasta oldun mu bende dehset migde bulantisi var ya hem hamile degilim hem bunlari yasiyorum valla daraldim ya
İyi geceler canım valla o bende de var ya hatta 1 haftayı geçik zamandır var oluyorum sanırım yine geçen ayki gibi akıntı geldi sonrası adettir muhtemelen

İyi geceler canım valla o bende de var ya hatta 1 haftayı geçik zamandır var oluyorum sanırım yine geçen ayki gibi akıntı geldi sonrası adettir muhtemelen
Sanirim bnde adet oluorum lavaboda peceteye igne ucu kadar kan geldi devami adettir hayrlisi bakalim bu ay ovulasyon fln ypmayim diorum ama baklm zaten ovumda az kaldi bi dktra gdecegm bklim ne diyeck bu ay cokda gckmedi 8 gun .gecen ay 20 gun gckmsti

İlk defa ovulasyon testi aldım 19 mayıs yumurtlama günümdü o akşam tek bir ilişki oldu
Adetten geçen 11. Gün testi yapmaya başladım bi tek 12. Gün koyu oldu sonra çatladı sanırım ve kasık ağrıları iç çamaşırında ıslaklık sulu yoğun akıntım oldu yumurtlayıp çatladığımı düşünüyorum 19 u 20 ye bağlayan gece tek bir ilşki oldu tuttu mu bilmiyorum inşallah olur şimdi adeti beklemedeyim bu arada döllenme olunca belirtiler olur mu diye merak ediyorum ara ara kasıklarımda bir şeyler hissediyorum akıntım kesilmişti şimdi tekrar başladı hakkımızda hayırlısı olsun 👏
Ekte de ovulasyon örneğim var
Merhaba canım ben ovu testi yapmadım ama dün malum akıntı gelince hissettim yumurtladığmı,ilişki oldu bizde de bakalım bende beklemedeyim,kasığımda da bi ağrı var niye acaba😕Bu arada sat 8 mayıstı,batı 6haziran olarak bekliyorum,senin ne zamandı sat,bende beklemedeyim ne olur ne olmaz 2gün daha olur denemeler:)

Sanirim bnde adet oluorum lavaboda peceteye igne ucu kadar kan geldi devami adettir hayrlisi bakalim bu ay ovulasyon fln ypmayim diorum ama baklm zaten ovumda az kaldi bi dktra gdecegm bklim ne diyeck bu ay cokda gckmedi 8 gun .gecen ay 20 gun gckmsti
Valla canım neler oluyo bünyemizde hiç anlamış değilim benim geçen ayda 2 gün açık kahve geldi sonra normal adete döndü 3 gün sonra tekrar 2 gün kahve geldi hiçte öyle olmazdı ovu testi yapmayı bende düşünmüyorum artık çünkü yaptıkça etkiliyor akışına bırakıcam

Canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun 3. Fikri varsa aklında vazgeçme tekrar denersin zamanı ne zamansa o zaman gelecektir ben de 3. Hamileliğimi planlıyorum istemem diyordum ama yine kendimi bu forumlarda buldum 😂 ilk defa bilinçli olarak bu ay denedik inşallah olur ama diğer gebeliklerim gşbi kafama takmıyorum olacaksa oluyor olmazsa da kendini strese soktupunla kalıyorsun yaşınız kaç bu arada
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm, kafaya takmamak elde değil o belirtileri hissetmeseydim düşünmezdim ama çok fazla sancım belirtim oldu kafamdan atmak istesemde o batmalar canımı yaktıkça acabalarım devamlı kafamda belirdi :( 31 yaşına yeni girdim cnm. Bende istemiyordum hatta hiç düşünmüyordum, bi kız bi oğlum arka arkaya oldu büyüdüler rahata erdim falan herşey bana güzel derken, küçüğüm kızım kardeşim neden yok abla olmak istiyorum ben diyince ağladı dayanamadım çok içten istedi, bende istiyomuşum demekki hemen denedik yumurtlama günüm yakındı:))
Canım bende 3.çocuk denemekerindeyim. Rabbim istediği veriyor işte insanın içine o isteği tekrar. Ve sanki hiç çocuk doğurmamış gibi oluverşyırsun. Yaşın kaç sorabilir miyim
31'e yeni girdim cnm,ve evet bende hiç doğurmamış gibi hissediyorum, evlendiğim yıl bebeklerim arka arkaya oldu benim, 1yaş var araları, ne biliyim sanki hiç bebek olmamışlar bakmamışım gibi geliyor öyle özlüyorumki o hallerini 21 yaşında ilk anne oldum anlamadım, çok yıllar geçince belkide ogünleri yavaş yavaş unutuyoruz yaşamamış gibi tekrar bebek özlemi oluyor gerçekten çok istemiştim bu ay olsun diye ama belki nasip değil zamanı değil.

Kanamam azda olsa devam ediyor, hala sol kasığımdaki batma çok can yakıyor acabalarım devam ediyor, keşke bir mucize olsa:(
Kızlarr selamlar. Aranızda yeni sayılırım 5 ay önce dış gebelik geçirdim dr tekrar gebe kalabilirsin dedi bata 8 gün var ovulasyon tarihlerini değerlendirdik. 3-4 gündür ayaklarımda ateş basması var aşırı yorgunluk var sürekli uyumak istiyorum, sarı renkli akıntım var kasıklarımda batmalar var özellikle solda. Az önce de kahve rengi çok az akıntım geldi.. heveslenmek istemiyorum ama bu şekilde belirtiler yaşayan var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻 Sevgilerle :KK200:
Aynı belirtileri yaşadım, 5gün önceden akıntım geldi beyaz renkli sonra kahverengi akıntım başladı ertesi sabahta yani bugün kanamam çok açık renkli olmaya başladı az az, 2 ped değiştirdim bugün 3cüyü taktım sabaha nekadar olucak bakalım, ben çoklu test almıştım netten o gelmeden kanamam geldi iyimi:( sabah geldi testlerim akşamüstü yapmıştım ama negatifti, adetmi ne bu anlamadım sol kasığımdaki batma hala devam ettikçe acaba diyorum işte, kanamam bitsin nasılsa testler elimde kaldı yaparım bidaha, :) çıkıcana ümidim yok orası ayrı :\

Buarada ben 2017de düşük yaptım 5haftalıkmıştı, hiç aklımızda yoktu düşünmüyorduk korunmuyorduk hiç ama yumurtlama günlerine dikkat ederdim yıllardır bu şekilde korunduk diyebilirim, yani yumurtlama günlerinde ilişki yaşamamaya dikkat eder yada o dönemdeysem geri çekilme yöntemi uygulardık, ne ara kaldım bilmiyorum, göğüslerim adet zamanı dolgunlaşırdı en son adetten sonra nedense hiç inmemişti sertliği derken adetim 6gün geçmiş sonradan farkettim,sabah test yaptım 2ci çizgi anında belirdi, 3cü çocuğu istemem diyen ben resmen sevinçten gözyaşı döktüm eşime söyledim çok mutlu oldu, derken öğlen lekelenme başlamış wcde farkettim,ertesi gün sabah pedimde deri gibi bişey düşürmüşüm kanamada çok olmuş, hemen acile dra gittik kan verdik 96 çıktı düşük değer dendi özele çıkıp ultrasonla bakıldı kese görünmüyor dedi 5haftalıkmış düşük yapmışsın kalan parçalar kendi kendine temizlenir dedi, bikaç ay korun sonra isterseniz deneyin dedi. Tabi ben bidaha denememiştim, sonuçta kazara olan bi gebelikti üzüldüm ama olsaydı mutlu olmuştum,,, nasip işte, şimdi yine istiyoruz bakalım nezamana kısmet:)

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm, kafaya takmamak elde değil o belirtileri hissetmeseydim düşünmezdim ama çok fazla sancım belirtim oldu kafamdan atmak istesemde o batmalar canımı yaktıkça acabalarım devamlı kafamda belirdi :KK43: 31 yaşına yeni girdim cnm. Bende istemiyordum hatta hiç düşünmüyordum, bi kız bi oğlum arka arkaya oldu büyüdüler rahata erdim falan herşey bana güzel derken, küçüğüm kızım kardeşim neden yok abla olmak istiyorum ben diyince ağladı dayanamadım çok içten istedi, bende istiyomuşum demekki hemen denedik yumurtlama günüm yakındı:))

31'e yeni girdim cnm,ve evet bende hiç doğurmamış gibi hissediyorum, evlendiğim yıl bebeklerim arka arkaya oldu benim, 1yaş var araları, ne biliyim sanki hiç bebek olmamışlar bakmamışım gibi geliyor öyle özlüyorumki o hallerini 21 yaşında ilk anne oldum anlamadım, çok yıllar geçince belkide ogünleri yavaş yavaş unutuyoruz yaşamamış gibi tekrar bebek özlemi oluyor gerçekten çok istemiştim bu ay olsun diye ama belki nasip değil zamanı değil.

Kanamam azda olsa devam ediyor, hala sol kasığımdaki batma çok can yakıyor acabalarım devam ediyor, keşke bir mucize olsa:KK43:

Aynı belirtileri yaşadım, 5gün önceden akıntım geldi beyaz renkli sonra kahverengi akıntım başladı ertesi sabahta yani bugün kanamam çok açık renkli olmaya başladı az az, 2 ped değiştirdim bugün 3cüyü taktım sabaha nekadar olucak bakalım, ben çoklu test almıştım netten o gelmeden kanamam geldi iyimi:KK43: sabah geldi testlerim akşamüstü yapmıştım ama negatifti, adetmi ne bu anlamadım sol kasığımdaki batma hala devam ettikçe acaba diyorum işte, kanamam bitsin nasılsa testler elimde kaldı yaparım bidaha, :) çıkıcana ümidim yok orası ayrı :\

Canım benim hayırlısını versin rabbim.. ama insan istiyor bizim 1,5 yıl oldu hiç korunmadık ama Allah nasip etmedi 5 ay önce bi sevindik ama dış gebelikmiş 😞 şimdi de ovulasyon takip ettim bakalım ne olacak.. kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı var baya heveslenmek istemiyorum ama beklicez bakalım 🙄 umarım hepimiz çoook güzel haberler alırız

Geçen ay ilk kez adetim 15 gün gecikti. Bu ay da 4 gün gecikti daha âdet olmadım. Daha önceleri hiç düzensizliğim olmamıştı kuzum.

Hiç gebelik belirtim yok. Kesin gebe değilim. Hayırlısı demekten başka çarem yok. Ama artık sabrım bitiyor. Rabbime her namazımda dayanamadığımı söylüyorum dua ediyorum. Sabır dilemekten başka çarem yok...

Çok kesin konuşuyorsun test yapmalısın bence geçen arkadaşım da senin gibi diyordu 5 gün geçmişti ne belirti var nede başka bir şey artık üzülmek istemiyorum diye zorladık biraz kan testine gittik hatta beraber 4 haftalık gebeydi :) sende bence baktır en azından bilirsin ona göre dikkat edersin Rabbim gönülden isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın canım 🙏🏻❤️ Hepimiz için hayırlısı..

Ben adete 5 gün varken ogrendim hamile olduğumu. Sonrasında akıntı oluyordu hatta adet oldum diye bakıyordum ki akıntı gelmiş baya yoğundu. Ağrı vardı ama cok şiddetli değildi. Insallah sende de vardir gebelik :)
Insallah bata 3 kaldı bakalım test yapmayacağım adet gecmeden hayırlısı :)

Günaydın kızlar günüm çok geçti testte yaptım deli olucam doktora gidemiyorum çalışıyorum

Eklentiler

• 20190522_091905.jpg
    20190522_091905.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 77
Heyecanlandırmak istemem ama bulantı ve akıntım daha günüm geçmeden başlamıştı benm de😊normalde hiç bulantı yaşamayan biri olarak hemen anladım test yaptım.inşallah sizlerde de vardır❤

Back