canım evet dediğin gibi olma ihtimali çok yüksekKızlar sabah test yaptım çıkmadi bi kenara koydum içini açtım sonra 2.çizgi t nin altında değilde biraz daha içte kapağın altında kalmış bakarmısınız bi idrar damlatılan yerde bantin bittiği yerden 2 3 mm ilerisinde
Öyle ya bende kafama çok takmamaya çalışıyorum zaten çalışıyorum hep ayaktayım yoruluyorumdaCanım benim sat 7 mayıs bat 3 haziran diyor ama benim değişiyo bazen bir iki gün döllenme olduysada daha 2 gün oldu belirti olur mu bilmiyorum daha erken sanırım ilk kıızmda adete 5 gün kala içimde bi hisle yaptım silik çıktı 2. Kızımda adetim geçti idrarda çıkmadı 1 hafta sonra çok çok silik çıkmıştı kanda 25 çıkmıştı geç döllenmeymiş sadece kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo başka belirttim yok çokta kqfaya takıp vücudumu dinlemek istemiyorum olmamıştır diyip kendimi herşeye hazırlıyorum
Bİ PEDDEN BAHSETMİŞSİN CANM NASIL BİRŞEYBu süreçte Neler yaptığımı size de anlatmak istiyorum Belki faydası olur diye Öncelikle bir ped keşfettim kadın hastalıklarına iyi gelen hamile kalmaya yardımcı olan ve daha birçok faydası olan yaklaşık bir buçuk aydır onu kullanıyorum ve aynı zamanda çinko kullandım bunun faydası kadında ve erkekte doğurganlığı ve çocuk olmasını sağlayan hormonları güçlendirmesi ve daha bir sürü faydası var. Eşime de sperm kalitesini arttırmak için bir gıda takviyesi içirdim Böylelikle Rabbim bunlari vesile kılarak Bize bu mucizeyi nasip etti.
Belirtilerime gelince adet belirtileriyle tıpatıp aynı yani bu ay heran adet bekliyodum acikcasi ve ara ara bacaklarima vuran ağrı. Her hangi bir kasik batması yasamadim henüz.
Canim malesef göremedim bir de olsa bile 10 gün gecikmeye baya koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Bence senin adetin düzene girmemişGünaydın kızlar günüm çok geçti testte yaptım deli olucam doktora gidemiyorum çalışıyorum
Içinde bir yesil.serit var. Negatif iyon ve aktif oksijen var icinde. Kadinsal hastalıklara iyi geliyo kist miyom mantar egzama gibi ve aklınıza ne gelirse çünkü hormonları dengeleyip kan akışını duzenliyo. Ben yaklasik 2 aydir kullanıyorum. Gercekten ck memnunum.Bİ PEDDEN BAHSETMİŞSİN CANM NASIL BİRŞEY
Adı ney canm söyleyeblirmisnIçinde bir yesil.serit var. Negatif iyon ve aktif oksijen var icinde. Kadinsal hastalıklara iyi geliyo kist miyom mantar egzama gibi ve aklınıza ne gelirse çünkü hormonları dengeleyip kan akışını duzenliyo. Ben yaklasik 2 aydir kullanıyorum. Gercekten ck memnunum.
Adı ney canm söyleyeblirmisn
[/QUOTE
Airiz ped. Youtubeden bakabilirsin. Ben instagramdan aldim güvenilir bir sayfadan
Tamam canim cok saol7 ay 1 hafta 3 gün
Belli olmaz canım belki geç olmuştur bellimi olurAma kuzum yine aynı test var elimde eczanede başka test yok ve kan verdim negatif birdaha sanmıyorum pozitife dönsün ve adetim geçti çıkmadı senin öncesinde çıktı ondan sanmıyorum
Benimki de albiydi galiba canım ya 2,5₺ idi aldıgım benim aynı mı acabaAynen benimde oldu dün bi hevesle gittim albi testte çıktı silik çizgi ama kanda yoktu kesinlikle güvenmek istemiyorum birdahaki testlere şeninde biri Albi diğerinin markası ne canım
Hayırlısı canım inşallah önümüzdeki ayBen adet oldum kızlar nasip önümüzdeki aylara
Bugün kalp atışı için doktor kontrölüm vardı, ama kalp atımını duyamadık
Hadi ya cok üzüldüm. Ne dedi peki dr? Belki gec duyulur. 8. Haftaya kadar sarkabiliyormuşBugün kalp atışı için doktor kontrölüm vardı, ama kalp atımını duyamadık
Öyle ya bende kafama çok takmamaya çalışıyorum zaten çalışıyorum hep ayaktayım yoruluyorumdaKasık ağrım diğer çocuklarımda da olmuştu ama dediğin gibi çok erken daha,bekleyip görecez artık,bundan önce kürtajım var martta o zaman reglime 5gün kala testte çıkmıştı,2çocuğum var onlarda regli önce silik çizgiyle çıkmıştı ama bu sefer reglim geçerse test yapıcam yani dayanırsam
Canım valla başka bir test daha al sabah ilk idearla yapKızlar sabah test yaptım çıkmadi bi kenara koydum içini açtım sonra 2.çizgi t nin altında değilde biraz daha içte kapağın altında kalmış bakarmısınız bi idrar damlatılan yerde bantin bittiği yerden 2 3 mm ilerisinde
Öyle tabi canım hepiniz kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakın ben bir süre kafaya takmamak için siteye de girmesem iyi olucak hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun Rabbim tez zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı canım inşallah önümüzdeki ayÜzülmek yok düsünmemeye calıs kuzum
Parmak testini ben de duymuştum ama denemedim. Orta parmağı vajina içine yerleştiriyorsun eğer parmağına değen birşey varsa gebe değilsin ama sonsuz gibi boşluk varsa gebesin. Eskiden ninelerimiz bu şekilde gebeliği anlarmış. Ne kadar doğrudur bilemem.kızlar meraba.benimde adet bugundü olmadım.beyaz kremsi akıntım var sizce hamılelık belırtısımıdır? Birde parmakla test edıyolarmıs bunu bılıp uygulayan varmı
Bende parmağına yumuşaklık gelıyosa hamılesın sertlık varsa değilsin diye okudum.denedım yumuşaklıl varParmak testini ben de duymuştum ama denemedim. Orta parmağı vajina içine yerleştiriyorsun eğer parmağına değen birşey varsa gebe değilsin ama sonsuz gibi boşluk varsa gebesin. Eskiden ninelerimiz bu şekilde gebeliği anlarmış. Ne kadar doğrudur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?