canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dedilerdirek çıktım tabi :)
Oruçlu musunBen bugun idrar testi yapacagim ya nasil yapmaliyim normlde ilk israrla yapioruz ya idrarimi tutmammi lazim ve kac saat tutmaliyim sizce
Kac gun gecmsti gunun cokk silik bisey gorur gbiyim ama umit vermekde istemem insallah hamilesndrValla canım ben yaptım 2 dakika içinde baktım çıkmadı sonra bıraktım 10 dakika sonra birdaha baktım böyleydi
Evet orucluyumOruçlu musun
Ya ne bileyim işte kuzum aylardır o kadar negatif gördüm ki hala inanasım yokAy inşallah hepimiz kutlama yaparız valla öslemciğimde yarın yapçak inşallah hepimiz hamişizdir Düşüncesi bile harika
Şimdi yapabilirsin kuzum sonuçta sıvı alımı yapmadın hiçEvet orucluyum
Ayyy hamile misin şimdiGittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.
Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...
canım çok sevindim bak hamilelik varmış çok şükürGittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.
Tamam canm sagol testi alip gelsin esimde hemen yaparimŞimdi yapabilirsin kuzum sonuçta sıvı alımı yapmadın hiç
Hadi hayırlısı 5. Gün mü senindrTamam canm sagol testi alip gelsin esimde hemen yaparim
Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduuncanım ben seni çok iyi anlıyorum
insanın etrafındakiler,çevresi ,ne kadar etkilemiyor bizi desek te inanılmaz etkiliyor
ki sen vajinusmus gibi çok zor bir sınavı yenmiş bir insansın
bak ne kadar güçlüsün
bir çok insan bu sınavı geçemiyor
yıllarca hemde
en başta böyle düşün ne olur
ki Rabbimin hepimize vereceği çocuklarımız için bir zamanı var
tevekküle geçip kabul edersek nice güzel mutlulukları yaşarız hep beraber inşallah
Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun
yumurtlama günüme az kaldıKuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun
Hayırlısı olsun canım ne diyeyim varsa yoksa çıkar zaten kanda bende güvenmiyorum bunaForumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik
Hahah hiç sorma bu testlere göre ohoooEvet sanırım 7siydio piklerle korkarım hilal 3 üçüze hamile kalacak
İnşallah kuzum herşeyin hayırlısı ne çıkıcak bakalım Allah razı olsunRabbim kalbinin güzelliğine sana tatlı hayırlı bir evlat nasip etsin kuzum inşallah gebesindir
6.günüm canım bugün nasip herşeyKac gun gecmsti gunun cokk silik bisey gorur gbiyim ama umit vermekde istemem insallah hamilesndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?