Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...

Ben bugun idrar testi yapacagim ya nasil yapmaliyim normlde ilk israrla yapioruz ya idrarimi tutmammi lazim ve kac saat tutmaliyim sizce

Ya ne bileyim işte kuzum aylardır o kadar negatif gördüm ki hala inanasım yok Ay inşallah hepimiz kutlama yaparız valla öslemciğimde yarın yapçak inşallah hepimiz hamişizdir Düşüncesi bile harika

Gittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.

Ayyy hamile misin şimdi

canım ben seni çok iyi anlıyorum
insanın etrafındakiler,çevresi ,ne kadar etkilemiyor bizi desek te inanılmaz etkiliyor
ki sen vajinusmus gibi çok zor bir sınavı yenmiş bir insansın
bak ne kadar güçlüsün
bir çok insan bu sınavı geçemiyor
yıllarca hemde
en başta böyle düşün ne olur
ki Rabbimin hepimize vereceği çocuklarımız için bir zamanı var
tevekküle geçip kabul edersek nice güzel mutlulukları yaşarız hep beraber inşallah

canım çok sevindim bak hamilelik varmış çok şükür

Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun

Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun

ben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri

Hayırlısı olsun canım ne diyeyim varsa yoksa çıkar zaten kanda bende güvenmiyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…