- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
nşallah hep birlikte sonra halayaİnş
inşallah inşallah hepimizin pozitif çıkar inşallah
Canım yaklaşık 20 gün dem beri belim ağrıyordu ama hiç belirti demedim çünkü fıtığım da var benim sonra adet olmam gereken günden önce göğüslerim acayip şişti ve ağrımaya başladı 3 günden beri de kalçama vuruyor ağrı sol tarafım sanki böbreğim ağrıyor bide bu kadar erken olurmu bilemem ama geçen gün yumurta yedim ve istifra ettim dünde çok adet ağrısı yaşadım dedim sabaha olurum diyorum ya kan vermeden kesin hamileyim diyemem çünkü bu idrar testlerine güvenemiyorum
O kadar sevindim kiiiKızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
Valla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayımBenim de göğüs şişmesi ve ağrı vardı ama bugün göğüslerim normale döndüSadece kasık ağrım var. Bat 6 sabrediyorum. İnşAllah gelmiştir senin bebişin kuzum dualarım seninle
İnşallah pozitifi görüp geliceksinValla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım
Valla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım
İnşallah kuzum rabbim nasip etmiştir inşallahİnşallah pozitifi görüp geliceksin
İnşallah kuzum vericem tabikide negatif veya pozitif ne olursa olsunEdiyorum kuzucum inşAllah vardır. Mutlaka haber ver noluuuuuurrr
canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..Kuzum her duamda yalvarıyorum. Dayanamıyorum diyorum. Ama hala imtihanım devam ediyor. Yine bebek yoktur eminim. Olsa kasık ağrım falan olur. Artık bebek severken korkuyorum, çünkü benim bebeğim yok ve hasret olduğum için sevdiğimi düşünüp bana acıyorlar. Anne olmayı hak etmeyen bebeğine bakmayan sadece sosyal medyada resmini paylaşmak için bebeğine yanaşan arkadaşlarım bile 2. 3. çocuğu doğurdu.
Bana doktora git şurada iyi doktor varmış diyorlar ama bizim hiç sorunumuz yok. Buna kimse inanmıyor. Bu çok kötü çok zor bir durum.
Çok büyük bir imtihan. Ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım şimdi de bebeğim olmuyor. Bebeği olan arkadaşlarım yüzüme dahi bakmıyorlar. Ama yine de her zaman dua ediyorum...
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.Kızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dedileraradım dedi ki yok illa randevu gerekiyor yoksa ücret çıkar. ( pek inanmadım ama ne olur ne olmaz diye aldım randevu. zaten acıbadem hastanesi genelde paragöz oluyor.)
canım sabah yaptığında çıkmamışmıydısabah yaptım bir tane daha mı yapayım?Direkt özele gidip gebelik testi desem yaparlar mı acaba yoksa illa doktor randevusu mu isterler?
Hamilelik var mi kizlar adetim 2 gun gecikti. 2. Cizgi yamuk sanki yaptığım 2. Test de negatif çıktı hangisine inansam bilemedim
Canm bozuk gibi geldi bana test ya.. baska testin yokmu elinde? Umarim vardir ama boyle daginik cikmamasi lazim. Biraz bulanik cikmis daha net resmi varmiHamilelik var mi kizlar adetim 2 gun gecikti. 2. Cizgi yamuk sanki yaptığım 2. Test de negatif çıktı hangisine inansam bilemedim
Canım dağılmış sanki üstüne birkaç damla su atsana var gibi ama inşallh vardır
İnşallah kuzum ya inşallahcanm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dedilerdirek çıktım tabi :)
Diğer test negatif çıktı canim aynen bu bozuk gibiCanm bozuk gibi geldi bana test ya.. baska testin yokmu elinde? Umarim vardir ama boyle daginik cikmamasi lazim. Biraz bulanik cikmis daha net resmi varmi
canımm ben görüyorum çizgiyiKızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
Canımm çook silik ben de gördüm, inşallah vardır da yok yere umutlanmış olmayızValla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?