Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın ne zaman çıkıcak sonuç

Hadi kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler alalım rabbim nasip etsin

Hepimize kuzum amin.

3 ay hiç kafama takmadım yine gebelik olmadı valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Tek sığınağım Rabbim ve dualarım...
Merhaba sizin icin dua ediyorum gercekten. Bende 15 ay boyunca vajinismus hastasiydim. Ocak ayının sonunda bu hastalığı yendim. Suan 5+5lik hamileyim. Rabbim sizede nasip etsin insaallah. Hicbir sorununuz yokmus. Ben gecenlerde burda yazdim siz gördünüz mu bilmiyorum. Bi ped var. Icinde ozon ve aktif oksijen var. Hamile kalmaya yardımcı oluyo. Hormonları dengliyo. Ona bi bakmanızı isterim. Onun vesilesiyle hamile kalan cok kisi olmuş. Bende kullanıyorum suan. Insanın şifası neyde olur belli olmaz.

Yok canım her zamanki gibi 1.20 çıktı sanmam ki bu değer yükselsin zamanı gelmemiş

Kızlar negatif çıktı
Yaa skma canini canim ya zaten sende diyordun hamile degilim die en azindan umitlenmedin Rabbim sagliklisindan en kisa zamanda nasip etsin insallahh.Bende hic umitlenmiyorum cunki biliyorum insan umitlenip dusundukce ve negatfi grnce daha cok uzuluyor

Aynen öyle kuzum beni test yanılttı

Anliyorum seni canm. Allah yardimciniz olsun insaalah tez zamanda sağlıkla nasip olur. Esin de sperm testi yaptirdi mi. Ben rahim filminin ise yaradigini düşünüyorum kendimde. Insaalah sende de yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…