Aynen öyle kuzum beni test yanılttı
İnşalah kurum umudum yok
Uzulma canim Rabbim mutlaka nasip edecektirKızlar negatif çıktı
Hayırlısı kuzum nasip şu an değilmişKuzummmm
İnşallah kuzumUzulma canim Rabbim mutlaka nasip edecektir
Hayırlısı kuzum nasip şu an değilmiş
Dedim ya doktor çok garipti zaten. Gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğimde hemen parmağımda yüzüğe baktı. Dediği şey tam olarak şuydu 2000lerde olması lazım şuan. Eğer test 2000lerde değilse hamilelikten söz edemeyebiliriz. Adetime daha var diye dedi herhalde. Öfff çok saçma bir doktora denk geldim ya.Canım değer 2000 den düşükse ultrasonda göremeyiz falan mı demek istedi acaba ?
Bir sürü arkadaş burada daha düşük değerlerle bile öğrendi kuzum
Olmaz öyle şey bence
Tatlım hiç üzülmek yok. Daha nasip değilmiş. Zamanında hayırla gelsin.Kızlar negatif çıktı
Gözün Aydın canım çok sevindimBenim de değerim 51.1 çıktı. Doktor 2000lerde ise korkma gebelik var deriz 2 gün sonra gelirsin. 2binden düşükse olmayabilir dedi. Ben cidden anlayamıyorum. 2000 biraz fazla değil mi bilen birileri anlatabilir mi durumu .
İnşallah canım hayırlısıTatlım hiç üzülmek yok. Daha nasip değilmiş. Zamanında hayırla gelsin.
Sende mi verdin kuzum olsun hakkımızda hayırlısı inşallahBenimde negatifrandevu alip doktra gdecem duzensizlkten dolayi
Canm doktorlarin cogu oyle metak etme. Isi garantiye almadan net birsey soylemiyorlar. Suan degerin 51 se 1 hafta icinde 2000lere cikar. 2gunde 1 enaz 2 katina cikiyor deger normalde. Ama kimyasal gebelik vs.de belli bir seviyeye cikiyor ama 50 100 200 diye degilde 50 70 90 gibi az az ilerliyor. Oyuzden doktorlar deger artip keseyi gormeden hamilesin demiyorlar. Sen bu degeri almissin insaalah saglikla devam eder. 2 3 gun sonra degerine tekrar baktir cok merak edersen. Eger 150lerde cikarsa korkma. Benm kesenin icinde bebek gec gorundu diye bile bos gebelik olabilir demislerdi cok uzulmstm ama gec de olsa gorundu cok şükür. Simdiden hayirli olsunBenim de değerim 51.1 çıktı. Doktor 2000lerde ise korkma gebelik var deriz 2 gün sonra gelirsin. 2binden düşükse olmayabilir dedi. Ben cidden anlayamıyorum. 2000 biraz fazla değil mi bilen birileri anlatabilir mi durumu .
Canim.. Su mubarek gunde rabbim tez vakitte kuzunu nasip etsin insallah sana bu son ayin olur insallah birdaki aya yavrunla girrsinİnşallah canım hayırlısı
İnşallah kuzum Allah razı olsun ya zaten ümidim yoktuda idrar testi ümitlendirdi beni işte yoksa kan vermeye niyetimde yoktu nabalım nasip herşeyCanim.. Su mubarek gunde rabbim tez vakitte kuzunu nasip etsin insallah sana bu son ayin olur insallah birdaki aya yavrunla girrsin
Amin inşallah canm dualarım sizlerleCanım hiç beklenmedik anda geliyo mucizeler ben bu ay adet olurum muhtemelen .Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah meleğini
Allah razı olsun canım inşallahAmin inşallah canm dualarım sizlerle
Ben adet olcam gün yaptım negatifti üçüncü günü tekrar yaptım erken gebelik testi vardı elimde pozitifi canm hemen kan vermiştim o gün değer 359 du inşallah rabbim gönlüne göre verir canmKaçıncı günde öğrendin peki benim de adetimin bugün 9. Günü gelen giden yok 5. Günü testte cizgi yok gibi siyah beyazla hayalet çizgi gördüm yarın kan vermeyi düşünüyorum
Birkac ay once Benim de idrar testim pozitif çıkmıştı hem de kıpkırmızı bir şekilde hemen koşa koşa kan vermeye gittim ama negatifti maalesef testler yanıltıyor ama inanıyorum ben Rabb'im gerçekleştiremediği hayali kurdurmazms.. Dualarimdasiniz.. Hpinizİnşallah kuzum Allah razı olsun ya zaten ümidim yoktuda idrar testi ümitlendirdi beni işte yoksa kan vermeye niyetimde yoktu nabalım nasip herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?