Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım
ayy canımmm gidiyormusun kan vermeyee
ben geriden geldiğim için ancak okuyorum
çok sevindim hadi güzel haberler ver bize :KK200:

canımm ben görüyorum çizgiyi
keşke gitsen doktora en azından anlarız ne değildir diye
ben 6 gün gitmediğim için çok pişmanım
varsa bile kimyasal olup gidiyor belki gitmek en doğrusu
Gidicem canım birazdan bilmiyorum çok korkuyorum ya

Ay inşallah kuzum ama güvenemiyorum bir türlü ya nedense bilemedim
Canım sabret ya her sabah ya iki gün e testi tekrarla. Çizgi var on dakikası filan çok önemli değil iki gün bekleyip de o çizgiyi görmüyoruz yinede dua edelim mübarek günlerde güzelce tutunsun artış olsun hiç çizgi olmasa adetini bekle derdim ama inşallah bir umut bekle tabiki herşeye hazırlık lı olup olumlu veya olumsuz ama çizgi gayet güzel görünüyor sevindim

Canımm çook silik ben de gördüm, inşallah vardır da yok yere umutlanmış olmayız 🙏🙏

Ana şöyle bir şey var, senin ovulasyon testinde hatırladığım en belirgin pik yapan 7 mayıstı. 8’inde çatlamış olda yumurtan ve o günleri değerlendirdiysen bugün 12.günün yumurtlamadan sonraki. Silik çizgi normal yani 😍 daha öncekiler olsa ihtimal vermezdim açıkçası ama öyle kalmış aklımda, inşallah da öyle olmuştur 🙏🤗
İnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorum

Canım sabret ya her sabah ya iki gün e testi tekrarla. Çizgi var on dakikası filan çok önemli değil iki gün bekleyip de o çizgiyi görmüyoruz yinede dua edelim mübarek günlerde güzelce tutunsun artış olsun hiç çizgi olmasa adetini bekle derdim ama inşallah bir umut bekle tabiki herşeye hazırlık lı olup olumlu veya olumsuz ama çizgi gayet güzel görünüyor sevindim
Canım bugün gecikmemin 6. Günü gidip kan vericem yoksa da rabbim büyük diyip beklicem güzel dilekleriniz için Allah razı olsun🙏🏻

İnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorum
Forumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik 🤗

Forumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik 🤗
Testlerinin hepsinde pik vardı onu bilemiyoruz ama inşallah vardır umutluyum 😍🙏🏻

2270764

Back