Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.
Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın ne zaman çıkıcak sonuç

ben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır :KK43:
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri :rolleyes:
Hadi kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler alalım rabbim nasip etsin🙏🏻

Hepimize kuzum amin.

3 ay hiç kafama takmadım yine gebelik olmadı valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Tek sığınağım Rabbim ve dualarım...
Merhaba sizin icin dua ediyorum gercekten. Bende 15 ay boyunca vajinismus hastasiydim. Ocak ayının sonunda bu hastalığı yendim. Suan 5+5lik hamileyim. Rabbim sizede nasip etsin insaallah. Hicbir sorununuz yokmus. Ben gecenlerde burda yazdim siz gördünüz mu bilmiyorum. Bi ped var. Icinde ozon ve aktif oksijen var. Hamile kalmaya yardımcı oluyo. Hormonları dengliyo. Ona bi bakmanızı isterim. Onun vesilesiyle hamile kalan cok kisi olmuş. Bende kullanıyorum suan. Insanın şifası neyde olur belli olmaz.

Yok canım her zamanki gibi 1.20 çıktı sanmam ki bu değer yükselsin zamanı gelmemiş

Kızlar negatif çıktı
Yaa skma canini canim ya zaten sende diyordun hamile degilim die en azindan umitlenmedin Rabbim sagliklisindan en kisa zamanda nasip etsin insallahh.Bende hic umitlenmiyorum cunki biliyorum insan umitlenip dusundukce ve negatfi grnce daha cok uzuluyor

Yaa skma canini canim ya zaten sende diyordun hamile degilim die en azindan umitlenmedin Rabbim sagliklisindan en kisa zamanda nasip etsin insallahh.Bende hic umitlenmiyorum cunki biliyorum insan umitlenip dusundukce ve negatfi grnce daha cok uzuluyor
Aynen öyle kuzum beni test yanılttı

Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...
Anliyorum seni canm. Allah yardimciniz olsun insaalah tez zamanda sağlıkla nasip olur. Esin de sperm testi yaptirdi mi. Ben rahim filminin ise yaradigini düşünüyorum kendimde. Insaalah sende de yarar

Back