- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım 5.15 de çıkıcak dedi bekliyorum işte yamilasudoruk seni gorunce benide bi heyecan basti ne yaptin verdn mi kan ne zaman cikacak sicak gelsmeleri ver
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5.15 de çıkıcak dedi bekliyorum işte yamilasudoruk seni gorunce benide bi heyecan basti ne yaptin verdn mi kan ne zaman cikacak sicak gelsmeleri ver
![]()
Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın ne zaman çıkıcak sonuçGittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.
Hadi kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler alalım rabbim nasip etsinben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri![]()
Hadi canım inşallah güzel haberler alırsın ne zaman çıkıcak sonuç
Bende valla ya hayırlısı olsun hakkımızda kuzum inşallah17.00 gibi çıkar dediler bekliyorum ben de. Gerildim valla.
Yok 7 benim :) ama eminim hamile olmadgmaHadi hayırlısı 5. Gün mü senindr![]()
Az kalmis insallah guzel haberlerle gelirsin canimCanım 5.15 de çıkıcak dedi bekliyorum işte ya
Inşallah güzel haberler alırsın da yavruna kavuşursun Şu mübarek günlerde heyecanla bekliyorum Vallahi sonucunu :)Bende valla ya hayırlısı olsun hakkımızda kuzum inşallah![]()
Merhaba sizin icin dua ediyorum gercekten. Bende 15 ay boyunca vajinismus hastasiydim. Ocak ayının sonunda bu hastalığı yendim. Suan 5+5lik hamileyim. Rabbim sizede nasip etsin insaallah. Hicbir sorununuz yokmus. Ben gecenlerde burda yazdim siz gördünüz mu bilmiyorum. Bi ped var. Icinde ozon ve aktif oksijen var. Hamile kalmaya yardımcı oluyo. Hormonları dengliyo. Ona bi bakmanızı isterim. Onun vesilesiyle hamile kalan cok kisi olmuş. Bende kullanıyorum suan. Insanın şifası neyde olur belli olmaz.Hepimize kuzum amin.
3 ay hiç kafama takmadım yine gebelik olmadı valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Tek sığınağım Rabbim ve dualarım...
İnşalah kurum umudum yokAz kalmis insallah guzel haberlerle gelirsin canim
İnşallah kuzum Allah razı olsun ama yoktur yaInşallah güzel haberler alırsın da yavruna kavuşursun Şu mübarek günlerde heyecanla bekliyorum Vallahi sonucunu :)
Ay hadi inşallahhhCanım 5.15 de çıkıcak dedi bekliyorum işte ya
YaaKızlar negatif çıktı
Yaa skma canini canim ya zaten sende diyordun hamile degilim die en azindan umitlenmedin Rabbim sagliklisindan en kisa zamanda nasip etsin insallahh.Bende hic umitlenmiyorum cunki biliyorum insan umitlenip dusundukce ve negatfi grnce daha cok uzuluyorKızlar negatif çıktı
Aynen öyle kuzum beni test yanılttıYaa skma canini canim ya zaten sende diyordun hamile degilim die en azindan umitlenmedin Rabbim sagliklisindan en kisa zamanda nasip etsin insallahh.Bende hic umitlenmiyorum cunki biliyorum insan umitlenip dusundukce ve negatfi grnce daha cok uzuluyor
Anliyorum seni canm. Allah yardimciniz olsun insaalah tez zamanda sağlıkla nasip olur. Esin de sperm testi yaptirdi mi. Ben rahim filminin ise yaradigini düşünüyorum kendimde. Insaalah sende de yararKuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...
Canim görünüyor ama adete kac gün var? Tekrarlayip koyulasmayi gormek gerekiyor tabi. Ins bebis seninledirKızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
KuzummmmKızlar negatif çıktı