Dün ve önceki gün yaptım canım çok hafif vardı bidaha yaparım olmadı ya üzülmek istemiyorum artık bu pko mahvetti benicanım tekrar bi idrar testi yap bence yine gözükürse eğer vardır inşallah ne zaman yapmıştın diğer testi? ona göre gider kan verirsin çatlatma iğnesi hakkında da bilgim yok o yapabilir mi hiç bilmiyorum
yok canım ya görmedim yazdığını görsem cevap verirdim gerçekten kusura bakmaaa belirti falan yokmu? test yaptın mı canım tekrar
1 seneyi geçti canım adetlerim düzensiz muhtemelen yumurtlama sorunum var pko da var zaten ondan böyleAnladım canım hep yapma diyorlarda biz sabredemiyoruz kine zaman dan beri demiyordun canım Hahah bizde hep öyle diyoruz valla test bozuk derim ben yanlış ilk var bu işte derim herhalde
Allah yar ve yardımcın olsun. Tez zamanda sen ve bebişin sağlığına kavuşsun inşallahKızlar 5 hamileyim keseyi de gördük carsamba günü ama bugün kanamam oldu. Progesteron verdi. Bir kac gun hic kalkma dedi. Kese de sıkıntı yok cok şükür ama risk devam ediyor. Korktum baya. Ins iyi olur hayırlısı olur lutfen dua edin
canım inşallah en yakında zamanda atlatırsın bu riskiKızlar 5 hamileyim keseyi de gördük carsamba günü ama bugün kanamam oldu. Progesteron verdi. Bir kac gun hic kalkma dedi. Kese de sıkıntı yok cok şükür ama risk devam ediyor. Korktum baya. Ins iyi olur hayırlısı olur lutfen dua edin
Hmm hakkmzda hayrlsi olsun dielimEvet canım
Gecms olsun canim kalkma surekli yat evnz merdvnliyse falan fazla inip cikmaKızlar 5 hamileyim keseyi de gördük carsamba günü ama bugün kanamam oldu. Progesteron verdi. Bir kac gun hic kalkma dedi. Kese de sıkıntı yok cok şükür ama risk devam ediyor. Korktum baya. Ins iyi olur hayırlısı olur lutfen dua edin
Anladım kuzum pko sıkıntı ya bende bi ara ocakta 60 gün olmadım ve stresten kendimi yedim ama 2 şudur düzenliydi ilaçla aslında bilemiyorum şimdi neden böyle oldu .Hadi ya inşallah tutunmuş tur meleğin kuzum evet çok zor rabbim hakkımızda hayırlısını versn sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah hepimize canım1 seneyi geçti canım adetlerim düzensiz muhtemelen yumurtlama sorunum var pko da var zaten ondan böyleilk defa kocaman bi yumurtam oldu bu ay inşallah tutmuştur. Rabbim yüzümüzü güldürsün artık düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın
yok terk edermiyim hiçççDedim bu kız bizi terk ettiOlsun canım şaka yapıyorum adet olmam gereken gün yaptım bişey yoktu canım bekliyorum şimdi o yüzden .Ya belirti diye düşünürsem çok şey bulurumda herseyi ona yormak istemiyorum ama şu sıra en çok dikkatimi çeken göğüs ağrım oluyo 3 4 günden beri şişdi filan bazen kasıklarıma vuruyor ağrı bıçak batar gibi ve adet ağrısı gibi sen nasılsın nasıl gidiyor birda ha kan testi yaptırdınmı
Allah razı olsun tatlım inşallahAnladım kuzum pko sıkıntı ya bende bi ara ocakta 60 gün olmadım ve stresten kendimi yedim ama 2 şudur düzenliydi ilaçla aslında bilemiyorum şimdi neden böyle oldu .Hadi ya inşallah tutunmuş tur meleğin kuzum evet çok zor rabbim hakkımızda hayırlısını versn sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah hepimize canım
Canım Rabbim yardımcın olsun kötü getirme aklına bol bol yat dinlen iyi düşün iyi olsun Rabbim bebeğini de seni de korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 5 hamileyim keseyi de gördük carsamba günü ama bugün kanamam oldu. Progesteron verdi. Bir kac gun hic kalkma dedi. Kese de sıkıntı yok cok şükür ama risk devam ediyor. Korktum baya. Ins iyi olur hayırlısı olur lutfen dua edin
Evet canim bol dinlenmece. Hakkimda hayırlısı olsunGecms olsun canim kalkma surekli yat evnz merdvnliyse falan fazla inip cikma
Teşekkür ederim canim ins gecer. Rabbim nasip eder umarimCanım Rabbim yardımcın olsun kötü getirme aklına bol bol yat dinlen iyi düşün iyi olsun Rabbim bebeğini de seni de korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım valla biz beklemedeyiz kuzum bakalım ne olucak benim bugün de akıntım başladı çok az anlamadım çok afedersin nasıl anlatayım bilemedim de .Herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canımkızlar selamlar
hiç yazamadım dün çok yoğundu işyeri
milasudoruk O Ozlem1817 kızlar aklım sizde
Merakliiiiiiiiii canım sende de inşallah güzel haberler alırız
beklemek çok kötü
İnşallah kuzum strese sakın girmeTeşekkür ederim canim ins gecer. Rabbim nasip eder umarim
canım banada pko dendi ama sadece ultrasonda gözüktü hormolar temiz dendi bizde deneyelim dedik çocuk için yoksa çok düşünmüyoduk kuzenimin eşi var onların 3 yıl olmamştı o dedi kesinlkle korunmayın diye birde benim eşim uzakta her zaman birlikte değiliz soğan kürü yaptım sonra adet oldum bitti eşim geldi 12 gün yanımdaydı olmuş Allaha şükür inşallah sendede vardır yoksada bi soğan kürü denemeni tavsiye ederim düzenli bi şekildeDün ve önceki gün yaptım canım çok hafif vardı bidaha yaparım olmadı ya üzülmek istemiyorum artık bu pko mahvetti beni
Bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum canım ya bugün 2. Günüm zaten belki yarın filan yaparım ama dayanmak istiyorum ya .Valla ben hiç öyle bi tat hissetmiyorum canım ya bilmiyorum işte herşeyin hayırlısı olsun inşallahyok terk edermiyim hiçççben yaptırdım canım cumartesi 65 çıkmıştı dün sabah vredim bugün baktım 337 olmuş normal mi acaba? pazartesi de devlette randevum var kese gözükür mü acaba merak içindeyim inşallah sağlıklıdır görebilirim çok korkuyorum bişey olacak diye
canım benim en çok anladığım ağzımdaki tuhaf tattı en büyük belirtim yani halen de devam ediyor o his demir yemişim sanki tuhaf kötü bi tat oluyo ağzımda varmı öyle bişeyin bi tekrarlasana testi belki bişey çıkar ben gittim en ucuz testten aldım onda gözüktü
Valla kuzum bizden çok onlar istiyor zaten yani belli etmeselerde tabikide bizde çok istiyoruz ama onlar daha farklı .Rabbim tez zamanda gönüllerimizi benimle doldursun inşallahAllah razı olsun tatlım inşallahkendimi geçtim eşim o kadar çok istiyo ki çok üzülüyorum ona belli etmesem de. Kendimden çok onun için istiyorum vallahi inşallah hepimize nasip olur❤
insallah allah korusun ikinizide canim.Kızlar 5 hamileyim keseyi de gördük carsamba günü ama bugün kanamam oldu. Progesteron verdi. Bir kac gun hic kalkma dedi. Kese de sıkıntı yok cok şükür ama risk devam ediyor. Korktum baya. Ins iyi olur hayırlısı olur lutfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?