Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kasidiktan sonrami kan gordun canim bendede kasnti var suan kasdktan sonra camasrma baktm kan olmustu muhakkak mantardir seninde bende bi kurtulamadim su illetten ya onceden hic olmazdi bi basladi bi gecio bida baslio kafasina gore
Kuzum ben balayında denize girme gafletinde bulunarak kaptım. Tedavi oldum geçmişti aslında. Seneler sonra yine mi çıktı ne yaptı anlamadım. 2 gün berbat bir kaşıntı vardı şimdi azalarak yok oluyor gibi. Kanı iç çamaşırımda gördüm akıntı ile birlikte gelmiş pembe renkteydi. Şuan bu kan olayından sonra 4. Gündeyim kaşıntı hemen hemen hiç yok diyebilirim. Ne oluyor inan anlamadım Bu mantar illetinde seninde kasık ve alt karın bölgende ağrı oluyor mu?

günaydın mantar değilde enfeksiyon olabilir kan gelmişse dr a görünmenizde fayda var heleki kasık ağrınız da varsa

Bende denize girdim hemde hamileydim ama ondan olabilirmiki .kasik agrim falanda oluoda genlde adetim yaklasti ondan die yorumluorum ben travazol suruyorum fitilde vermsti dktrum .tuvalet kagdi nasil senin kokulumu

günaydın mantar değilde enfeksiyon olabilir kan gelmişse dr a görünmenizde fayda var heleki kasık ağrınız da varsa
Enfeksiyonu da düşündüm fakat idrar yaparken bir ağrı ya da yanma hissetmediğim için çok ihtimal vermedim. Yine de gidip bir tahlil yaptıracağım.
Bende denize girdim hemde hamileydim ama ondan olabilirmiki .kasik agrim falanda oluoda genlde adetim yaklasti ondan die yorumluorum ben travazol suruyorum fitilde vermsti dktrum .tuvalet kagdi nasil senin kokulumu
Kuzum ben ilk gece sonrası denize girdiğim için hem mantar hem mikrop kaptım. İlaç ve fitil tedavisi gördüm. Tabi aylarca sürdü kurtulması. Sonra birdaha tekrarlamadı. 4 yıl geçti üzerinden. 3 gün önce bu kaşıntıyı yaşadım. Ve 3 gün sürdü. Şuan hiçbir kaşıntı hissetmiyorum herhangi bir ilaç kullanmadım. Ayın 25 inde regl olmam lazım. O tarihe kadar gözlemleyeceğim. Bende böyle bir durumu ilk kez yaşıyorum. Regl bitiminde bir jinekoloğa görüneceğim bakalım. Bu arada 1 litre suya 1 2 kapak sirke katarak vajinal bölgeyi yıkamak mantara iyi geliyor bilginiz olsun.

idrar yolu enfeksiyonundan bahsetmiyorum. kadın dogum dr una görün smear tetsi gibi test alıp enfeksiyona baktır. bakteriyel bir sorun olabilir .

Hayırlısı olsun canm. Vakti zamanı gelince olacak insaalah. Ben eski konularnizi bilmiyorum doktor gözetiminde mi uğraşıyosunuz? Kac aydır deniyosun? Bugun adet günün mu?
Sağol canım amin inşallah 1 sene olucak işte denemeye başlayalı yani şöyle anlatayım ben geçen yıl bebek düşünmeye başladığımda bütün testlerimi yaptırdım bi tiroid yüksek çıktı onu ilaçla düşürdük ulan herşey normal gözüküyor ocakta sebepsiz 60 gün olmadım marttan beride 3 aylık Progestan kullanıyordum adetin 15.günğ başlayıp 2 gün oldu biteli martda 27.gün oldun Nisanda 22 de oldum bu ayıda bekliyorum işte canımdır akde 27 ye göre olursam bu ay bugün olmam lazımdı

Arkadaşlar bişey sorucam yardımcı olurmusunuz benim son iki adet tarihim 26 mart 20 nisan peki mayısta ne zaman olmam gerekiyor

Kuzum öyleki gerçekten insan olmadığını düşünsede o negatifi görünce baya bi sarsılıyor ya bilmiyorum bende hep derim kırmızılar gelene kadar umut vardır ama ne bileyim işte ya o değil 3 günden beride acayip göğüslerim ağrıyo akşamları genelde ya Allah razı olsun canım desteğin için

Hadi ya cok üzüldüm tatlım. Umitliydim senden. Ins Obur ay nasip olur.
Allh razı olsun kuzum valla bende olmadığını biliyordum ama yinele görmek insanı çok üzüyor bakalım bundan sonrasını beklicem arttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…