• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen kuzum biliyordum zaten böyle çıkacağını nasip değilmiş diyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim 🙏🏻🙏🏻
evet hayirlisi olsun. bende biliyordum ama yinede bir umut diyor iste insan. bir defa kimyasal olmustu orda farketmistim oldugunu daha testlerde cikmadan hissetmistim. insan farkediyor. böyle icinin bos oldugunu hissediyorsun sanki

evet hayirlisi olsun. bende biliyordum ama yinede bir umut diyor iste insan. bir defa kimyasal olmustu orda farketmistim oldugunu daha testlerde cikmadan hissetmistim. insan farkediyor. böyle icinin bos oldugunu hissediyorsun sanki
Anladım canım üzüldüm inşallah rabbim sağlıklısını nasip etsin🙏🏻🙏🏻

evet canim hic silik cizgi bile cikmiyor aksamada bakiyorum ertesi günde bakiyorum yok hicbirsey :KK43:( igneden sonraki 15. gün cikmayan cizgi artik hic cikmaz sende öyle negatifi koydugu görünce bir kere daha agladim ayni bendeki gibi diye
Üzülme kuzum ya ilk çatlatma iğnesinde çoğu kişi de tutmuyor genelde duyduklarım ikinci de tuttu falan diyo takma üzülme devam et akalım tedaviye hemen umudu kesmek yok 🙏🏻😊

Canım sıkma canını bende 1 sene denedim hicbir sıkıntı yoktu sadece troit vardı dusurduk . 1 sene boyunca senin gibiydi rabbim zamanını biliyor benim içime çok doğmuştu senin olacağı bilmiyorum ya bi kaç gün sonra tekrar dene olur mu

Canım sıkma canını bende 1 sene denedim hicbir sıkıntı yoktu sadece troit vardı dusurduk . 1 sene boyunca senin gibiydi rabbim zamanını biliyor benim içime çok doğmuştu senin olacağı bilmiyorum ya bi kaç gün sonra tekrar dene olur mu
Bana mı yazdın kuzum valla benimde geçen yıl tiroidim 6 ydı ama düşürdük 1.5 a kadar şu an bi sıkıntısı yok .Bilmiyorum ki kuzum bakalım olmazsam deneyeceğim birde göğüslerim çok ağrıyo ya

Merhaba kızlar, regl bitiminden sonra hiç geçmeyen beyaz krem akıntım var ama diğer aylara göre daha fazla bu ay kaşıntı falan yok geçen hafta cuma süt maydonoz buharı yaptım pazarda yumurtlama akıntısı geldi değerlendirdim o günü ama yumurtlama akıntım ilk kez böyle çoktu normalde hissetmezdim buharın etkisimi bilemiyorum aynı zamanda yaklaşık 1 aydır folidoce kullanmaya başladım 3 gündür miğdem ekşiyo resmen çıkarmadan rahat edemiyorum bu belirti olamaz heralde 4 gün geçti yumurtlamadan, şu beyaz akıntı hakkında bilginiz varmı çok fazla bu ay beyaz krem bi akıntı

Merhaba kızlar, regl bitiminden sonra hiç geçmeyen beyaz krem akıntım var ama diğer aylara göre daha fazla bu ay kaşıntı falan yok geçen hafta cuma süt maydonoz buharı yaptım pazarda yumurtlama akıntısı geldi değerlendirdim o günü ama yumurtlama akıntım ilk kez böyle çoktu normalde hissetmezdim buharın etkisimi bilemiyorum aynı zamanda yaklaşık 1 aydır folidoce kullanmaya başladım 3 gündür miğdem ekşiyo resmen çıkarmadan rahat edemiyorum bu belirti olamaz heralde 4 gün geçti yumurtlamadan, şu beyaz akıntı hakkında bilginiz varmı çok fazla bu ay beyaz krem bi akıntı
canım hamilelik belirtisi olarak çok çok erken
belki enfeksiyonun vardı ve süt-buhar etkisi ile atmış olabilirsin

Back