- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım innovita strip de güzel ben en son ondan aldımCanım sende ovü testi kullanıyorsun sanırım
Sana birşey sorabilirmiyim
Ben nedense hiç tam pik yakalayamadım
Doktora da gittim hiçbir sorun yoktu gayet iyi dedi hatta
Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum
Kaset tipi benimki
L ile başlayan markadan
Sen sıvı alımını kaç saat kesiyorsun
Ve bu sırada tuvalete gidiyormusun yoksa tutuyormusun
Eğer bu sefer de olmazsa farklı bir markamı denesem bilemedim
Yok kuzum o gebelik değilmiydi ilk idrarla yapılanSabah ilk idrarla yapiyorsun degilmi
Bende ona baktım internetten mavi paketli olan o çubuk gibiCanım innovita strip de güzel ben en son ondan aldım
Farklı testi bu canım hayırlısı hala yok şancı var gelmiyo..inşaallah sağlıkla gelirler bu ay canimTelefondan dolayımı bilmiyorum ama 2.çizgiyi göremedim ben kuzum,ama vardı daha önceki testinde,benim regli bitti çalışmalara başlarız
Ben hem sabah hem aksam yapiyordum. Ikiside farkli cikiyordu. Onemli olan hergun ayni saatte yapmak tabi.Yok kuzum o gebelik değilmiydi ilk idrarla yapılan
Ben de bu sefer daha dikkatli olayım canımBen hem sabah hem aksam yapiyordum. Ikiside farkli cikiyordu. Onemli olan hergun ayni saatte yapmak tabi.
Reglide olamadın ay hadi bu ay hayırlısı bakalım,inşallah canımFarklı testi bu canım hayırlısı hala yok şancı var gelmiyo..inşaallah sağlıkla gelirler bu ay canim
Evet canım benim testlerden işte yok canım idrarı bir kapta topla yani bardağa ona daldır 20 saniye tut içincde ve çıkart ama dikkat et beyazın üstündeki yeşil çizgiye doğru geçmesin bozulurBende ona baktım internetten mavi paketli olan o çubuk gibi
Ondan alacağım sanırım
Peki hilal o testi bardağa mı batırmak lazım nasıl kullanılıyor
Direk afedersin ama çişimizi yaparken değdirsek olmuyormu
Minimum 1-2 saat ama mumkunse 3 4 saat sivi alma. Ve tuvaletini tut. Birde koyulasmaya baslarken daha sık yap. Cunku esas yumurtlama en koyu oldugunda degil en koyudan siliklesmeye basladigini gordugunde 12 24 saat icinde oluyor. Yani LH hormonu yukseliyor yukseliyor sonra düşmeye baslayinca 12 saat sonra fln yumurta çatlıyor. Oyuzden o gunlerde gunde 1 kez yetmiyor bakmak. Kacirabiliyorsun.Ben de bu sefer daha dikkatli olayım canım
Sıvı alımınıkaç saat keseyim bir de tuvaletimi tutayımmı?
L dedigin labaqoick garına bende onu kullandım çok da memnun kaldım ilk idrarını yapıyorsun arkadaşım 12 ve 4 arasında ben hep 3 de yapmaya çalıştım . Testi yapıyorsun 2 saat öncesinden sıvıyı keserek baktin koyu geliyor gün içinde birde aksam 9 gibi yap. ILK idrarla ovu testi yapılmazCanım sende ovü testi kullanıyorsun sanırım
Sana birşey sorabilirmiyim
Ben nedense hiç tam pik yakalayamadım
Doktora da gittim hiçbir sorun yoktu gayet iyi dedi hatta
Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum
Kaset tipi benimki
L ile başlayan markadan
Sen sıvı alımını kaç saat kesiyorsun
Ve bu sırada tuvalete gidiyormusun yoksa tutuyormusun
Eğer bu sefer de olmazsa farklı bir markamı denesem bilemedim
İnanıyorum sende var varOvü testim bitti canım yarın adet günüm zaten olmazsam kalkınca gebelik testi yapıcam hiç ümidim yokda işte merakBu ayki ovü testlerim böyle ama geriye nasip olmazsada bi süre çıkartıcam kafam san en azından çok takmamaya çalışılan yada gidip ya aşıma yada iğne olucAm
Kuzum hiç sanmıyorum sabah yapıcam bakalım ama hiiiç sanmıyorum nedense ya artık o kadar çok alışmışım ki negatife bayılırım herhalde yanlışlıkla çift çizgi çıkarsa filanİnanıyorum sende var var
Sabah güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşımKuzum hiç sanmıyorum sabah yapıcam bakalım ama hiiiç sanmıyorum nedense ya artık o kadar çok alışmışım ki negatife bayılırım herhalde yanlışlıkla çift çizgi çıkarsa filanRabbim hepimize inşallah tez zamanda sağlıklısını versin .Benim senden ümidim var bence sen de bu ay olucak Allah’ın izniyle
Hayrli hberlerini alrz insallahhEvet canım yarın
Kuzum inşallah hepimiz tek tek çıkalım şuraya yazalım mucizelerimiz bizimle inşallah diye o kadar çok istiyorum ki kalpten dua ediyorum Rabbim kabul etsin bir an önceSabah güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşım
Hepimizin alalım inşallah canım ben umutsuzumHayrli hberlerini alrz insallahh
Amin inşallah hemen bana haber et bak çok heyecanlıyım ben yarın kan vericektim anlama geldim burada kalıcam maalesef salıya kaldı eğer adet olmazsam tabiKuzum hiç sanmıyorum sabah yapıcam bakalım ama hiiiç sanmıyorum nedense ya artık o kadar çok alışmışım ki negatife bayılırım herhalde yanlışlıkla çift çizgi çıkarsa filanRabbim hepimize inşallah tez zamanda sağlıklısını versin .Benim senden ümidim var bence sen de bu ay olucak Allah’ın izniyle
Yazarım canım negatif çıksada yazıcam ki öyledir de büyük ihtimalle .Aa hadiya inşallah bebiş gelmiştirde olmazsın kuzum e yokmu ablana yakın bi hastahane filan orda yaptırsan canım ay benimde aklım hep sizde vallaAmin inşallah hemen bana haber et bak çok heyecanlıyım ben yarın kan vericektim anlama geldim burada kalıcam maalesef salıya kaldı eğer adet olmazsam tabi
Hepimizin alalım inşallah canım ben umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?