• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yazarım canım negatif çıksada yazıcam ki öyledir de büyük ihtimalle .Aa hadiya inşallah bebiş gelmiştirde olmazsın kuzum e yokmu ablana yakın bi hastahane filan orda yaptırsan canım ay benimde aklım hep sizde valla 😇bakalım kim önce güzel haberleri vericek
Ablam da diyo kuzum teste negatif gibi dedim diye 10 günü tamamla diyo o yüzden kararsızım kuzum 😔 her türlü yaz sen kuzumm inşallah güzel haber getirirsinnn

Ablam da diyo kuzum teste negatif gibi dedim diye 10 günü tamamla diyo o yüzden kararsızım kuzum 😔 her türlü yaz sen kuzumm inşallah güzel haber getirirsinnn
Hımm anladım canım tabi geç döllenme filan olduysa 10günw anca belli olur ki inşallah öyle olmuştur kuzum 🙏🏻🙏🏻Yazarım kuzum tabikide heveslenmiyorum hiç ama

Gece duamızıda yapalım Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin canlar kimsenin elini boş çevirmesin Dualarımızı kabul etsin Rabbimm🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Ovü testim bitti canım yarın adet günüm zaten olmazsam kalkınca gebelik testi yapıcam hiç ümidim yokda işte merak 🙏🏻Bu ayki ovü testlerim böyle ama geriye nasip olmazsada bi süre çıkartıcam kafam san en azından çok takmamaya çalışılan yada gidip ya aşıma yada iğne olucAm
Senin hep koyu çıkmış canim. Testte bir sorun olabilir. Testi değiştir bence. Laboquick kullandim ben. N11 den almıştım.

Aslnda varya adet biter bitmez ovuya baslayip adet olana kadar yapmak lazim benimkiler koyulasr gbi oldu ama tam koyuya hic denk gelemedim ya kacrdim bakalim ne olacak kv de ruyasinda beni hamile gormus ama bakalm
Canim programlar var ben flo ve takvimim diye program indirmistim. Orada gosterdigi tahmini ovu ya yakin yapmaya basliyordum. Silik old. Zaman bırakıyordum. 2 ayda sonuc aldım cok şükür

Senin hep koyu çıkmış canim. Testte bir sorun olabilir. Testi değiştir bence. Laboquick kullandim ben. N11 den almıştım.
İnsta daki ablada bu testi önerdi canım strip diye yani daha hassastır dedi bende N11den aldım ocaktada laboquick kullanmıştım yok canım daha yapmayı düşünmüyorum zaten ya akışına bırakıcam testle daha çok stres yapıyorum ben anladım yani yada doktorumla görüşücem ya bide anlamadığım neden hep koyu ya hani 1 i 2 si bozuk çıksın da ne bileyim işte benim şansıma

Canım sende ovü testi kullanıyorsun sanırım
Sana birşey sorabilirmiyim
Ben nedense hiç tam pik yakalayamadım
Doktora da gittim hiçbir sorun yoktu gayet iyi dedi hatta
Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum
Kaset tipi benimki
L ile başlayan markadan
Sen sıvı alımını kaç saat kesiyorsun
Ve bu sırada tuvalete gidiyormusun yoksa tutuyormusun
Eğer bu sefer de olmazsa farklı bir markamı denesem bilemedim
Tatlim sanirim ayni markayi kullanmışız. Sivi alimina falan pek dikkat etmedim. Sabah yapmayin diyordu. Duzenli olsun diye genelde aksam 6 7 civari yapıyordum hep.
Iki tane program indirmiştim orda gorulen tahmini ovuya yakin basliyordum. Adetten 3 4 gun sonra başlıyordum. Hergun duzenli yaptim. Cok şükür 2. Ayda Rabbim nasip etti. Ins sizlere de tez zamanda nasip olur

Canım sende ovü testi kullanıyorsun sanırım
Sana birşey sorabilirmiyim
Ben nedense hiç tam pik yakalayamadım
Doktora da gittim hiçbir sorun yoktu gayet iyi dedi hatta
Acaba ben mi yanlış birşeyler yapıyorum
Kaset tipi benimki
L ile başlayan markadan
Sen sıvı alımını kaç saat kesiyorsun
Ve bu sırada tuvalete gidiyormusun yoksa tutuyormusun
Eğer bu sefer de olmazsa farklı bir markamı denesem bilemedim
Canim bende ovu takibi yaparken pik yakalayamadim hic ama hamileydim iste. Koyuya en yakin gördüğün günü degerlendir. Kadindan kadina degisir lh sanirim. Hani kimi daha az lh ile yumurtasi catliyordur. Cunku iki ay boyunca ovu yaptim hic yumurtlamada kopkoyu görmedim. Hamilelikten sonra gördüm piki.

Kuzum hiç sanmıyorum sabah yapıcam bakalım ama hiiiç sanmıyorum nedense ya artık o kadar çok alışmışım ki negatife bayılırım herhalde yanlışlıkla çift çizgi çıkarsa filan 😇😇Rabbim hepimize inşallah tez zamanda sağlıklısını versin .Benim senden ümidim var bence sen de bu ay olucak Allah’ın izniyle🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕
İnş pozitifi görürsünüz sabah testinde☺️

İnsta daki ablada bu testi önerdi canım strip diye yani daha hassastır dedi bende N11den aldım ocaktada laboquick kullanmıştım yok canım daha yapmayı düşünmüyorum zaten ya akışına bırakıcam testle daha çok stres yapıyorum ben anladım yani yada doktorumla görüşücem ya bide anlamadığım neden hep koyu ya hani 1 i 2 si bozuk çıksın da ne bileyim işte benim şansıma
Streste cok önemli tabi ki. Herşeyin bir zamani vardir. Ben bu ay gun aşırı yapamadim. Sadece 2 gun koyu gördüm o 2 gun yaptım. Kesin olmadi diyordum, test bile yapmicaktim. Ama kismet bu zamanmis. Rahat ol canim Rabbim nasip edecektir.

Back