Sakın ama sakın öyle düşünme ne olurİnsan etkileniyor be kuzum hep öyle diyoruz etkilenmeyiz üzülmeyiz diyoruz ama olmuyor işte Rabbim bir an önce çift çizgiler kanda güzel değerler sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin inşallah hepimizeAy ağdaya gittim yazacaktım paşaya olmuş ya Bilmiyorum ki canım ya bunca ayın üstüne sanki olmıcakmış gibi geliyo ağrılar girince nasip herşey artık hiç gebelik te geçmediki başımdan bileyim ayırt edeyim
Ya canım tamam üzülmicem diyorum ama bazen olmuyo işte kendimi koyveriyorum ne bileyim çok tuhaf ya.Gerçekten burda bilmediklerimizi öğrenip moral oluyoruz sizlerde iyi ki varsınz ovulasyona gelince benim 1 kere silikleşti gerisi hep koyu yarım saat önce yine yaptım ve 15 dakika içinde böyle olmuş gelde stres yapma yaSakın ama sakın öyle düşünme ne olur
Bol bol olumlu düşünüp güzel enerjiler gonderelim birbirimize
İyiki varsınız hepiniz
Gerçekten burda moral ve destek buluyor insan❤
Bu ateş de sanırım her sabah aynı saatte yapılıyor değilmi dil altından Dı galiba öyle hatırlıyorum okumuştum öylemiydi canınBirde kizlar ateş de büyük gosterge bence
Atesimiz düştüğünde adet oluyoruz birkac gune kalmadan
Sen'in övü testin koyu çıkmış ama tatlım.beni şüphelendirdi.kaç gün kaldı regline?idrar testin varsa sabah ilk idrarla yap canımBu ateş de sanırım her sabah aynı saatte yapılıyor değilmi dil altından Dı galiba öyle hatırlıyorum okumuştum öylemiydi canın
Eğer 26 günde olursam bugün hariç 4 gün kaldı canım eğer geçen aya göre olursam 2 gün filan kaldı canım valla tatlım benim neredeyse 1 kere silik oldu ya ben artık şüphelenmiyorum daSen'in övü testin koyu çıkmış ama tatlım.beni şüphelendirdi.kaç gün kaldı regline?idrar testin varsa sabah ilk idrarla yap canım
Evet canım öyle oluyor gün gelene kadar ama hayırlısı olsunn inşallah rabbim hepimize nasip etsin bir an önce sağlıklaBenim daha 23 mayis 2 hafta var ve beklemek cok sabirsiz surekli acabalarla her ay her ay ay yoruldum artik
Amin ins canım inslh beklemekden badka sabretmekten baska caremiz yok rabbim hayirlisini versinEvet canım öyle oluyor gün gelene kadar ama hayırlısı olsunn inşallah rabbim hepimize nasip etsin bir an önce sağlıkla
Amin canım hepimize inşallahAmin ins canım inslh beklemekden badka sabretmekten baska caremiz yok rabbim hayirlisini versin
Amin canım amin artık çok kötüyüm ümitsizlık çaresizlik hat safhadaAnladım canım hayırlısı olsun o zaman rabbim nasip etsin bir an önce.
Diğer fotoları da atayım canım
Keşke olsa ama okadar çok baktımki silikte olsa hiç çizgi çıkmamıştı
Canım benim 11 gün geçti artık olsa çıkardı değilmi kaç gündürde az az kırmızılı akıntım var ama kanama gibi değil günlük pet bile olmuyor eee idrar tahlilinde de yok kafayı yiyecem bu ay adetim böyle olacak galibaCanım aynen benimde böyle cikmisti resmeb2 hayal kırıklığı
Ovulasyon testim böyle kopkoyu çıkmasaydı ben kan vermeye gitmezdim aslında
O beni yanılttı
Seninde koyu cikmisti degilmi ovulasyon
Birde senin adetin kac gun gecti canim benim 6.günüm
Senin daha yeniyse belki idrara gecmemistir hemen umutsuzlanma oldumu
Ayy çok üzüldüm yaaa en kısa zamanda inşallah sen ben ve tüm isteyen arkadaşlar anneliği tadariz canımKızlar kan verdim çıktı sonucu ne yazıkki yokmuş
Ayy çok üzüldüm yaaa en kısa zamanda inşallah sen ben ve tüm isteyen arkadaşlar anneliği tadariz canım
Banada geçen ay hiç anne olamicakmisim gibi geldi çünkü 5gun gecikti zaten şu son 3 aydir hep birkaç gun gecikir oldu sonra dedim ki vakti değil demek ki Allah senin oruç tutmanı.istiyor Ceren dedimAmin inşallah canım inşallah artık çok istiyorum çok çaresizim ümitlerim tükendi
Ya canım tamam üzülmicem diyorum ama bazen olmuyo işte kendimi koyveriyorum ne bileyim çok tuhaf ya.Gerçekten burda bilmediklerimizi öğrenip moral oluyoruz sizlerde iyi ki varsınz ovulasyona gelince benim 1 kere silikleşti gerisi hep koyu yarım saat önce yine yaptım ve 15 dakika içinde böyle olmuş gelde stres yapma yaArtık gerçekten ağlanacak Halime gülüyorum neyse vardır daha zamanı diyelim artık nabalım ya en azından Sağlığımız yerinde şükür
Göğüs agrısı deyince, daha tuhaf birsey söyliyim. 26 yaşındayım 8 aylık evliyim, hiç korunmadım ilk 3 ay eşim korundu sadece.Ya evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.
Merhaba bende hamile kalmaya calisiyorum 4 gün önce pembemsi kan geldi 2 haftadır gogsumde ağrı sızı siskinlik oluyorYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Adetin ne zaman canimMerhaba bende hamile kalmaya calisiyorum 4 gün önce pembemsi kan geldi 2 haftadır gogsumde ağrı sızı siskinlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?