Ne zaman küretaj olmuştunuz ? Beklemen adet gününüz ne zamandı ?Kızlar ben hala adet olmadım perşembe kandada çıkmadi acaba erken mi baktirdim diye düşünüyorum kurtajdan sonra günü değişip geç döllenme falan olabilirmi
1 martta kürtaj oldum 17 nisan ilk adet 2. Yi olmadım halaNe zaman küretaj olmuştunuz ? Beklemen adet gününüz ne zamandı ?
6 gün önce sı çok erken bence bende bi kaç gündur şancı var ama adet yok daha... 2 günün kalmış test yap istersen ama doktorada git bence sancin coksa belki geç yumurtluyorsundur yada 2.kez yumurtluyosun yada gebesin inşaallah gonĺunden geçen olurHanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Eğer kürtaj olmadan önce düzenli adet oluyorsanız ayın 17 sini bekleyin bir daha test yapın derim. Geç döllenme ihtimali olabilir. Çünkü kürtajdan sonra malesef döngü değişebiliyor. Ama 17 sine kadar adet olmazsanız test yapın. İnşallah bebişiniz sizinledir1 martta kürtaj oldum 17 nisan ilk adet 2. Yi olmadım hala
Aminn inşallah. Hastanedeyim şuan hemşireyim zaten çalışıyorım ama korkuyorum kan vermeye. Artık betahcg yi 5'in altında görmekten bıktım6 gün önce sı çok erken bence bende bi kaç gündur şancı var ama adet yok daha... 2 günün kalmış test yap istersen ama doktorada git bence sancin coksa belki geç yumurtluyorsundur yada 2.kez yumurtluyosun yada gebesin inşaallah gonĺunden geçen olur
Adet ve gebelik sancısı aynı oluyor çok belli başlı belirtiler onu birbirinden ayırıyor mesela adet olacağın zaman göğsün ağrıya hamile kaldığın zaman göğüs uclarin ağrır mesela o dönemde çok ufak tefek şeyler adet ve gebe kalma ağrısını farklı kılarHanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Göğüs uçlarımda sızı var ama çok şiddetli değilAdet ve gebelik sancısı aynı oluyor çok belli başlı belirtiler onu birbirinden ayırıyor mesela adet olacağın zaman göğsün ağrıya hamile kaldığın zaman göğüs uclarin ağrır mesela o dönemde çok ufak tefek şeyler adet ve gebe kalma ağrısını farklı kılar
Gözünüz aydınAdetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Adetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Eevvet var czgi kan ver hayrli olsun insallahAdetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Canım gözün Aydın çizgi var demiştim sana umudunu kesme diye yarın birdaha yap sonrada kan testiAdetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Gayette çizgin çıkmış arkadaşım kan ver ve kesinleştirAdetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi
Hayalet çizgi de mi çıkmadi. Kuruyunca felan baktin miBende gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı ben umudumu kestim adeti bekliyorum nasip
Canım gözün Aydın çizgi var demiştim sana umudunu kesme diye yarın birdaha yap sonrada kan testi
Bence sen git hemen bi kan ver acile hayırlı haberler alacaksın merak etmeDayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem
Kuzum umudunu kaybetme sende bak 2 gün önce bende de hicbisey cıkmamıstı sonradan böyle oldu test acaba yanlışlık olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?