Canım inşallah . Elimde yok yarin alicam nasipse . Ama kafama takılan test bekleyince böyle olduCanım var ama testi yenilesene varsa elinde inşallah gelmiştir meleğin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah . Elimde yok yarin alicam nasipse . Ama kafama takılan test bekleyince böyle olduCanım var ama testi yenilesene varsa elinde inşallah gelmiştir meleğin![]()
Canım var ama testi yenilesene varsa elinde inşallah gelmiştir meleğin![]()
İşte onu soracaktım bende kuruyunca da çıkıuor ama netleştirmek için yapman gerekir tekrar inşallah vardırCanım inşallah . Elimde yok yarin alicam nasipse . Ama kafama takılan test bekleyince böyle oldu
Hadiya benimde çok afedersniz paşaya gittim geldim ve adet ağrısı gibi karnıma hafif hafif ağrılar girmeye başladı sanırım bu ayda olmadı nasip herşey yaKızlar kan verdim çıktı sonucu ne yazıkki yokmuş![]()
Ne kadar vardı canım adetineKızlar bende idrar testi yaptım ama galiba yok olsa çizgi apacık belli olurdu herhalde![]()
10 gün geçti canım ama son aylar hep düzensiz oluyorduNe kadar vardı canım adetine
Hım anladım canım hiç bu kadar geciktiği olmuşmuydu peki yani olmadıysa eğer 10 gün gecikmen biraz daha bekle bi doktora görün derim ben canım rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah10 gün geçti canım ama son aylar hep düzensiz oluyordu
Olmuştu canım dediğim gibi son aylarda hep bi gecikmem var ama bu ay çok ümitliydim hem adet olsam tüp bebek yaptıracam drla görüştümHım anladım canım hiç bu kadar geciktiği olmuşmuydu peki yani olmadıysa eğer 10 gün gecikmen biraz daha bekle bi doktora görün derim ben canım rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah
Olmuştu canım dediğim gibi son aylarda hep bi gecikmem var ama bu ay çok ümitliydim hem adet olsam tüp bebek yaptıracam drla görüştüm
Insallah canim Rabbim isteyen herkese versin. Şuan sadece göğüslerimde elleyince acı var.yarin olsun bi bakalimİşte onu soracaktım bende kuruyunca da çıkıuor ama netleştirmek için yapman gerekir tekrar inşallah vardır![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Amin hepimize sağlıkla inşallah ya valla benim vardı 3 4 gün önce şimdi ne acı var ne bişey arada bi sızlıyor ağrıyo iğne batıyı sanki ama yok ya bendede adet olucam muhtemelenInsallah canim Rabbim isteyen herkese versin. Şuan sadece göğüslerimde elleyince acı var.yarin olsun bi bakalim
Ya evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.Güzel haberlerini bekliyoruz canım Amin hepimize sağlıkla inşallah ya valla benim vardı 3 4 gün önce şimdi ne acı var ne bişey arada bi sızlıyor ağrıyo iğne batıyı sanki ama yok ya bendede adet olucam muhtemelen
Bilmiyorum işte benim öyle bir deneyimim yok ama kimide diyor hiç bir belirtide olmuyo ne bileyim bi umutlanıyorum daha var bi kaç gün diye bi yandan da yok niye kendimi kaptırayım diyorum herşey için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYa evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.
Etkilenmem demistim ama hayal kırıklığı oldum kuzumHadiya benimde çok afedersniz paşaya gittim geldim ve adet ağrısı gibi karnıma hafif hafif ağrılar girmeye başladı sanırım bu ayda olmadı nasip herşey ya
Canım aynen benimde böyle cikmisti resmeb2 hayal kırıklığıKızlar bende idrar testi yaptım ama galiba yok olsa çizgi apacık belli olurdu herhalde![]()
Evet benimde 2 gun oncesine kadar nasil acıyordu,2 gundur azaldı , aslinda ilk ordan anladim hamile olmadığımıYa evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.
İnsan etkileniyor be kuzum hep öyle diyoruz etkilenmeyiz üzülmeyiz diyoruz ama olmuyor işte Rabbim bir an önce çift çizgiler kanda güzel değerler sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin inşallah hepimizeEtkilenmem demistim ama hayal kırıklığı oldum kuzum
Sen yinede oyle dusunme canim belirtilerde adet sancilarina benzer sancilar da var