• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Hanımlar ben adetimden 6 gün önce gebelik testi yaptım ve malesef negatif çıktı. Bu ay klomen kullandığım için çok umudum vardı. Şuan aşırı derecede kasık ağrım var. Adet alacakmışım gibi geliyor. Bat 13 mayısta. Ama hiç düzenli mens olan birisi değilim. Klomenin etkisi midir yoksa gebelik olabilir mi? Yeniden test yapmaya korkuyorum. Benim gibi adet ağrısı çekip gebe olduğunu öğrenen var mı acaba ?
6 gün önce sı çok erken bence bende bi kaç gündur şancı var ama adet yok daha... 2 günün kalmış test yap istersen ama doktorada git bence sancin coksa belki geç yumurtluyorsundur yada 2.kez yumurtluyosun yada gebesin inşaallah gonĺunden geçen olur

1 martta kürtaj oldum 17 nisan ilk adet 2. Yi olmadım hala
Eğer kürtaj olmadan önce düzenli adet oluyorsanız ayın 17 sini bekleyin bir daha test yapın derim. Geç döllenme ihtimali olabilir. Çünkü kürtajdan sonra malesef döngü değişebiliyor. Ama 17 sine kadar adet olmazsanız test yapın. İnşallah bebişiniz sizinledir

6 gün önce sı çok erken bence bende bi kaç gündur şancı var ama adet yok daha... 2 günün kalmış test yap istersen ama doktorada git bence sancin coksa belki geç yumurtluyorsundur yada 2.kez yumurtluyosun yada gebesin inşaallah gonĺunden geçen olur
Aminn inşallah. Hastanedeyim şuan hemşireyim zaten çalışıyorım ama korkuyorum kan vermeye. Artık betahcg yi 5'in altında görmekten bıktım

Adet ve gebelik sancısı aynı oluyor çok belli başlı belirtiler onu birbirinden ayırıyor mesela adet olacağın zaman göğsün ağrıya hamile kaldığın zaman göğüs uclarin ağrır mesela o dönemde çok ufak tefek şeyler adet ve gebe kalma ağrısını farklı kılar

Adet ve gebelik sancısı aynı oluyor çok belli başlı belirtiler onu birbirinden ayırıyor mesela adet olacağın zaman göğsün ağrıya hamile kaldığın zaman göğüs uclarin ağrır mesela o dönemde çok ufak tefek şeyler adet ve gebe kalma ağrısını farklı kılar
Göğüs uçlarımda sızı var ama çok şiddetli değil

Adetime 3 gün var Kızlar yaptım 5 dk olmadan böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum çizgi var gibi değilmi

Eklentiler

• AADC0B30-BD05-479F-A507-A987EB6D42CD.jpeg
    AADC0B30-BD05-479F-A507-A987EB6D42CD.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 173
Canım gözün Aydın çizgi var demiştim sana umudunu kesme diye yarın birdaha yap sonrada kan testi 🙏🏻🙏🏻😘

Dayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem😬
Kuzum umudunu kaybetme sende bak 2 gün önce bende de hicbisey cıkmamıstı sonradan böyle oldu test acaba yanlışlık olabilir mi

Eklentiler

• 041D4142-34D9-497C-A797-30A16EDF682F.jpeg
    041D4142-34D9-497C-A797-30A16EDF682F.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 49
Back