Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canımmm keşke yaaa
İş çıkışı kan vermeye gidicem
Ovulasyon da koyu çıktı
Normalde silik çıkması gerekirdi diyo kardeşimde böyle öğrenmişti onunki de böyleymiş
Evet canım ovulasyon dada koyu çıktığında gebeliğe çıkabilir diyorlar hatta bir sayfada okumuştum inşallah öyledir seninkide baya koyu ya ay çok heyecanlandım güzel haberlerini bekliyorum kuzum inşallah gelmiştir meleğin Bu hemen mi koyuldu ovu testi canım

Evet kuzum hemen koyulaştı
Şimdi kan vermeye gidiyoruz eşimle
Sabah üzülmüştüm Rabbim inşallah seviniriz şimdi

oo maşallah canım iyisin sen bilmiyorum ya benim kaç aydır hep geç oluyodu hiç günümde olamadım açıkcası bu ay günümde olsam onada sevinicem bakalım nolcak bekliyorum zaten bebiş yok orda netiz de :))

oo maşallah canım iyisin sen bilmiyorum ya benim kaç aydır hep geç oluyodu hiç günümde olamadım açıkcası bu ay günümde olsam onada sevinicem bakalım nolcak bekliyorum zaten bebiş yok orda netiz de :))
Yok be canım göbek yaptım resmen hımm anladım kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah bizim minikler sağlıkla gelsin bir an önce gelmezlersede adetimiz gecikmesin

Ben 22 eşim 28 yaşında. Aslında hemen istemiyordum biraz alışayım gurbete diye. Sonrada bi anda olsun hemen deyiverdim. Şimdide keşke korunmasaydim şimdiye olurdu diyorum. Bir de gorumcemle aynı anda bıraktık korunmayı. Doktor ona yumurtaliklarin zayıf dedi. O hemen hamile kaldı. Bende bir problem yok kaç kez muayene oldum doktorlar erken daha en az bi sene diyip yolluyorlar. Her ay beklemekten cok sıkıldım. Allah sabır versin hepimize. Inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerimizi buradan duyururuz...

Aynı cevabı veriyorum her zaman ama inadına soruyor gibi yapmaları artık tak dedirtti. Allah hepimize sabır versin inşallah. En kısa zaman da müjdeli haber verelim birbirimize.

Benimde öyle. Adetim bir gün bile şaşmaz. Ne evlenmeden önce ne de evlendikten sonra. Günü gününe olurdum ilk kez oldu böyle. Ama yine hüsran.... Allah kucaklarimizi bırakmaz inşallah.

aynı yaştayız inşallah zamanını bekliyor olacak inşallah

Aynı cevabı veriyorum her zaman ama inadına soruyor gibi yapmaları artık tak dedirtti. Allah hepimize sabır versin inşallah. En kısa zaman da müjdeli haber verelim birbirimize.
Canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine valla banada soruyo milletde ben ağızlarının payını veriyorum takmamaya çalışıyorum diyorum daha gencim kocamla gezeyim diye stres yapma maya çalış

Kızlar e nabizdan baktım şimdi değer en son bakıldığında 0.100 du şimdi <2 diyor. Bu arttığı anlamına gelmez mi? Yoksa bu 2den az mi demek. Hala pembeli akıntıdan başka hareket yok. Nolur güzel birşeyler söyleyin.

Eklentiler

• Screenshot_20190510-170443_Samsung Internet.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
5 ve üzeri olması gerek gebelik için bildiğim kadarıyla.
Adet tarihin nezaman canım?
Kimyasal da olabilir kan değeri yükseliyor sonra kabla atılıyor hcg oranı düşüyor. Ama insallah bebişin seninledir :)

5 ve üzeri olması gerek gebelik için bildiğim kadarıyla.
Adet tarihin nezaman canım?
Kimyasal da olabilir kan değeri yükseliyor sonra kabla atılıyor hcg oranı düşüyor. Ama insallah bebişin seninledir :)

Amiiin insallah, hepimizin kucagina nasip etsin :) bir kaç yerde, burada da okudum zamanla yükselen cok varmis. Bende acaba zamanla yükseliyor mu diye düşündüm. Pazartesi doktora tekrar gidicem. Belki geç dollenmedir. Ya o kadar kafayı yedim ki her şey gözüme batıyor ıhtimal olarak. Yanında acaba yanlışlıkla eşimde mi bebek dicem yeter ki olsun da

Canım güzel şeyler söylemek isterdim ama 2 sen küçük diyor yani gebelik için 5 üzeri olması lazım ama yinede inşallah bebeğin seninlefir ya

Kizlar merhaba . Bugün benim adet günüm ama olmadım.ben dün dayanamayıp test yaptım. Ilk başta tamamen negatifti. Gece ikinci çizgi çok silik belirmiş. Siz ne diyosunuz bu duruma bakarmisiniz

Eklentiler

• 20190510_172909.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190510_172355.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar merhaba . Bugün benim adet günüm ama olmadım.ben dün dayanamayıp test yaptım. Ilk başta tamamen negatifti. Gece ikinci çizgi çok silik belirmiş. Siz ne diyosunuz bu duruma bakarmisiniz
Canım var ama testi yenilesene varsa elinde inşallah gelmiştir meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…