Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar kan verdim çıktı sonucu ne yazıkki yokmuş
Hadiya benimde çok afedersniz paşaya gittim geldim ve adet ağrısı gibi karnıma hafif hafif ağrılar girmeye başladı sanırım bu ayda olmadı nasip herşey ya

Kızlar bende idrar testi yaptım ama galiba yok olsa çizgi apacık belli olurdu herhalde

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 39
10 gün geçti canım ama son aylar hep düzensiz oluyordu
Hım anladım canım hiç bu kadar geciktiği olmuşmuydu peki yani olmadıysa eğer 10 gün gecikmen biraz daha bekle bi doktora görün derim ben canım rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah

Olmuştu canım dediğim gibi son aylarda hep bi gecikmem var ama bu ay çok ümitliydim hem adet olsam tüp bebek yaptıracam drla görüştüm

Insallah canim Rabbim isteyen herkese versin. Şuan sadece göğüslerimde elleyince acı var.yarin olsun bi bakalim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Amin hepimize sağlıkla inşallah ya valla benim vardı 3 4 gün önce şimdi ne acı var ne bişey arada bi sızlıyor ağrıyo iğne batıyı sanki ama yok ya bendede adet olucam muhtemelen

Ya evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.

Ya evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.
Bilmiyorum işte benim öyle bir deneyimim yok ama kimide diyor hiç bir belirtide olmuyo ne bileyim bi umutlanıyorum daha var bi kaç gün diye bi yandan da yok niye kendimi kaptırayım diyorum herşey için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hadiya benimde çok afedersniz paşaya gittim geldim ve adet ağrısı gibi karnıma hafif hafif ağrılar girmeye başladı sanırım bu ayda olmadı nasip herşey ya
Etkilenmem demistim ama hayal kırıklığı oldum kuzum
Sen yinede oyle dusunme canim belirtilerde adet sancilarina benzer sancilar da var

Kızlar bende idrar testi yaptım ama galiba yok olsa çizgi apacık belli olurdu herhalde
Canım aynen benimde böyle cikmisti resmeb2 hayal kırıklığı
Ovulasyon testim böyle kopkoyu çıkmasaydı ben kan vermeye gitmezdim aslında
O beni yanılttı
Seninde koyu cikmisti degilmi ovulasyon
Birde senin adetin kac gun gecti canim benim 6.günüm
Senin daha yeniyse belki idrara gecmemistir hemen umutsuzlanma oldumu

Birde kizlar ateş de büyük gosterge bence
Atesimiz düştüğünde adet oluyoruz birkac gune kalmadan

Etkilenmem demistim ama hayal kırıklığı oldum kuzum
Sen yinede oyle dusunme canim belirtilerde adet sancilarina benzer sancilar da var
İnsan etkileniyor be kuzum hep öyle diyoruz etkilenmeyiz üzülmeyiz diyoruz ama olmuyor işte Rabbim bir an önce çift çizgiler kanda güzel değerler sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin inşallah hepimize Ay ağdaya gittim yazacaktım paşaya olmuş ya Bilmiyorum ki canım ya bunca ayın üstüne sanki olmıcakmış gibi geliyo ağrılar girince nasip herşey artık hiç gebelik te geçmediki başımdan bileyim ayırt edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…