• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam
Ben sabırla bekledim adetimin gecikmesinin bugün 5.günü
Sabah test yaptım kocaman bir boşluk
Resmen hayal kırıklığı
Muhtemelen olurum umudumu kestim
Bukadar geçip de testte çıkmama ihtimali yoktur değilmi kızlar ?
Testin kurumuş hâlinde de mi yok çizgi hiç canım

merhaba hanımlar. yeni uyeyım. esımle 6 aydır bebek ıstıyoruz. gecen ay degıl oncekı ayda adetım camurlu sekılde olunca doktora gıttım. doktor muayene de bı sorun olmadıgını primolut-n yazacagını soyledı. 15 gun sabah aksam bı tablet kullan ve bıraktıktan 2 gun sonra gel dedı. bıldıgım kadarıyla bu bı adet gecıktırıcı. arastırdıgımda bazen tedavı amaclı kullanıldıgını da okudum. aklıma takılan bı sorun olmadıgı halde neden bunu yazdı? ılacı bıtırdım ıkı gun sonra gıttım muayene ettı daha adet olmamıstım. tamam sorun yok dedı gonderdı. ertesı gun adet oldum normal bır sekılde. daha sonra esımle yumurtlama gunune bakmadan her ıkı gunde bır ılıskıye gırdık garantı olsun dıye. dun de 20lik dısım alınacaktı. bende acaba hamılemıyım anestezı zarar vermesın dıye beta hcg testı yaptırdım. sonuc 0.100 yanı negatıftı. sonra gıttım dısımı aldırdım. 28 gunde bır duzenlı adet olurum. adetım tam gununde bı ıkı saat once halsızlık ve bacak,bel agrısıyla gelır. bugun adet olmam gerekıyordu. ama olmadım. adet belırtılerım var goguslerım kocaman oldu belım agrıyor. baska da belırtı yok. sızce primolut-n le ılgılı mı yoksa adete 2 gun kala yaptırdım dıye hcg 0.100 cıktı gebelık olabılır mı hcg sonradan yukselır mı?
cok merak edıyorum lutfen bıldıklerınızı yazın, sımdıden tesekkurler.

Hanımlar bunun üstüne bir saat önce beta hcg verdim. Ultrasonla baktım bisey gözükmüyor dedi. Az önce lavaboya gittiğimde akıntıyla birlikte açık renkli pembe bisey geldi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Sonucun çıkmasını bekliyorum. Nolur dua edin. Bana dua eden herkese Allah en hayirlisindan bi çocuk nasip etsin inşallah şu mübarek cuma günü hemde ramazan. :)

Kızlar selam
Resmen hayal kırıklığı
Ben görüyorum ki siz görmediniz mi t nin hemen yanında çok silik var çizgi gölge gibi

Ben görüyorum ki siz görmediniz mi t nin hemen yanında çok silik var çizgi gölge gibi
Diğer fotoları da atayım canım
Keşke olsa ama okadar çok baktımki silikte olsa hiç çizgi çıkmamıştı

Eklentiler

• AEF0A034-507F-4EFF-BF86-4DA3DA7ECFB1.webp
    AEF0A034-507F-4EFF-BF86-4DA3DA7ECFB1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 51
  • B0BDDA37-9F76-4787-91EC-47045D406848.webp
    B0BDDA37-9F76-4787-91EC-47045D406848.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 62DF5334-1B1B-4833-A1A8-C159DC264E4C.webp
    62DF5334-1B1B-4833-A1A8-C159DC264E4C.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 50
Hanımlar bunun üstüne bir saat önce beta hcg verdim. Ultrasonla baktım bisey gözükmüyor dedi. Az önce lavaboya gittiğimde akıntıyla birlikte açık renkli pembe bisey geldi. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Sonucun çıkmasını bekliyorum. Nolur dua edin. Bana dua eden herkese Allah en hayirlisindan bi çocuk nasip etsin inşallah şu mübarek cuma günü hemde ramazan. :)

Malesef sonuc doktora gitmiş, gebelik yokmuş. Galina adetim başlıyor o yüzden pembe akıntı geldi. Daha önce böyle olmadığı için heyecanlandım. Doktorun ağzından zor laf alınıyor zaten negatif dedi gönderdi. Ben hala ümitliyim nedense...

merhaba hanımlar. yeni uyeyım. esımle 6 aydır bebek ıstıyoruz. gecen ay degıl oncekı ayda adetım camurlu sekılde olunca doktora gıttım. doktor muayene de bı sorun olmadıgını primolut-n yazacagını soyledı. 15 gun sabah aksam bı tablet kullan ve bıraktıktan 2 gun sonra gel dedı. bıldıgım kadarıyla bu bı adet gecıktırıcı. arastırdıgımda bazen tedavı amaclı kullanıldıgını da okudum. aklıma takılan bı sorun olmadıgı halde neden bunu yazdı? ılacı bıtırdım ıkı gun sonra gıttım muayene ettı daha adet olmamıstım. tamam sorun yok dedı gonderdı. ertesı gun adet oldum normal bır sekılde. daha sonra esımle yumurtlama gunune bakmadan her ıkı gunde bır ılıskıye gırdık garantı olsun dıye. dun de 20lik dısım alınacaktı. bende acaba hamılemıyım anestezı zarar vermesın dıye beta hcg testı yaptırdım. sonuc 0.100 yanı negatıftı. sonra gıttım dısımı aldırdım. 28 gunde bır duzenlı adet olurum. adetım tam gununde bı ıkı saat once halsızlık ve bacak,bel agrısıyla gelır. bugun adet olmam gerekıyordu. ama olmadım. adet belırtılerım var goguslerım kocaman oldu belım agrıyor. baska da belırtı yok. sızce primolut-n le ılgılı mı yoksa adete 2 gun kala yaptırdım dıye hcg 0.100 cıktı gebelık olabılır mı hcg sonradan yukselır mı?
cok merak edıyorum lutfen bıldıklerınızı yazın, sımdıden tesekkurler.
Canim bildiğim kadarıyla kan da 1 hafta öncesine kadar nerdeyse öğreniliyor .yani olsa mutlaka kan da çıkardı diye düşünüyorum. Tabi böyle olup hamile olanlarda vardı. Ins gönlündeki gibidir

Malesef sonuc doktora gitmiş, gebelik yokmuş. Galina adetim başlıyor o yüzden pembe akıntı geldi. Daha önce böyle olmadığı için heyecanlandım. Doktorun ağzından zor laf alınıyor zaten negatif dedi gönderdi. Ben hala ümitliyim nedense...
seni çok iyi anlıyorum canım
ama zamanı geldiğinde gelecekler inanıyorum
sadece süreç çok yıpratıcı oluyor haklısın

seni çok iyi anlıyorum canım
ama zamanı geldiğinde gelecekler inanıyorum
sadece süreç çok yıpratıcı oluyor haklısın

Artık, bebek yok mu sorusundan sıkıldım. Yeni evliyim gerçi 9 ay oldu. 3 ay yaseminle korundum. Sonra bıraktım. Ama şuan da bile hem ben eşim artık bebek yok mu sorusunu cevaplamaktan bıktık. Bizimle birlikte evlenen cogu arkadasimiz hamile. Bi tanesi dogurdu bile.... artik biri soracak diye disari bile cikmak istemiyorum. Kucuk yerde yaşıyoruz o yüzden çok göz onundeyiz...

Artık, bebek yok mu sorusundan sıkıldım. Yeni evliyim gerçi 9 ay oldu. 3 ay yaseminle korundum. Sonra bıraktım. Ama şuan da bile hem ben eşim artık bebek yok mu sorusunu cevaplamaktan bıktık. Bizimle birlikte evlenen cogu arkadasimiz hamile. Bi tanesi dogurdu bile.... artik biri soracak diye disari bile cikmak istemiyorum. Kucuk yerde yaşıyoruz o yüzden çok göz onundeyiz...
canım bende 9 aylık evliyim kaç yaşındasın? Bu kadar takma insanları boşver şimdi çocuk sorarlar çocuğun olsa çok erken yaptın derler, derler de derler. Çok fazla düşünüp stres yaparsan oda olmamasına etken başka bir problem varmı baktırdınız mı? Soranlara da şimdi düşünmüyoruz hayırlısı daha zamanı var vs diyin biz öyle yapıyoruz. Biz eşimle ayrı olduğumuz eşimi 4 aydır görmememe rağmen bunu bilen insanlar dalga geçer gibi bebek yok mu diyo soruyolardı ne kadar sinir bozucu :KK43:

Banada o dusunceler gelioda hemen baska sey dusunmeye basliorum yoksa bi dusunmeye baslaynca sonu gelmio bende :) aha migdem bulanio karnim agrio basim donuoo derkeeen hoop negatif :KK66: oyuzden Allahtan hayrlisi diorum ve bekliorum bakalim ..bende bu ay duzensz olursam gdecegim artik hamile kalmamak bisey degil bari zamannda adet olsam o dahada strese sokuo
Oh ne güzel yapıyorsun canım valla ya bende aramış maç belirti diyorum ama bazen olmuyor😂evet düzensiz adet yıpratıyor insanı gerçekten onun sıkıntısı felaket ya rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize

Boy avantajın var canım ben şuan 68 69 falanım boyum 162 58-60 arası olmam lazım 😔😔 bende çalışıyorum ama masa başı akşamlaır sıkıntıdan hep yiyorum

Baktırdım canım ben troidlerime normal çıktı. Senin boyun kaç canım normal kilon bende en son 68 -69dum acil kilo vermem lazım aciiill zaten bebiş falan da yok bugün şiddetlendi ağrım sanırım bugün yada yarın olucam :KK43:
1.70 yokum ama 1.69 varım canım😂😂🤣Hımm anladım canım bizde ilaçl düşürdük değeri tiroidin ever ya kilo versek çok iyi olcak dur bakalım bekleyelim önemi Atıcak yoksa adetini geçen ay benimde 2 gün öne atmıştı hayırlısı olsun kuzum ya

canım bu kadar kafana takmamaya çalış ben de 7 yıllık evliyim ve çocuğum yok ne eşimde ne bende sorun da yok artık dediğin gibi milletin laflarından bıktım ama belli ki bu da bizlerin sınavı yapacak bir şey yok

Kızlar selam
Resmen hayal kırıklığı
Canım bazen geç döllenme olabiliyormuş bir kan testi yaptırsaydın keşke inşallah bu güzel ayda rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah bir an önce meleklerimiz gelsin 🙏🏻🙏🏻

Canım bazen geç döllenme olabiliyormuş bir kan testi yaptırsaydın keşke inşallah bu güzel ayda rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah bir an önce meleklerimiz gelsin 🙏🏻🙏🏻
Canım ben bide ovulasyon testi yaptım şimdi
Hani onunla da öğrenen varmı diye
Resmini koyuyorum

Eklentiler

• 87782FC8-644E-4B8D-A2A4-DF32DF8C9180.webp
    87782FC8-644E-4B8D-A2A4-DF32DF8C9180.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48

8 aylık evliyim, 3 ay eşim korundu ben hiç ilaç kullanmadım 5 aydır bebiş istiyoruz.
Adetlerim çok düzenli olmasına rağmen hala olmadı, nasip degil diyorum artık .
İlkkez bu ay 3gün adetim gecikti ama sonuç itibari ile hastalandım. Eşimde artık istiyor bebiş. Ama hayırlısı artık...

Canım sanki çok ince bir çizgi var t bin altında ya yakınlaştırınca belli oluyor inşallah vardır ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canımmm keşke yaaa
İş çıkışı kan vermeye gidicem
Ovulasyon da koyu çıktı
Normalde silik çıkması gerekirdi diyo kardeşimde böyle öğrenmişti onunki de böyleymiş

Canım ben bide ovulasyon testi yaptım şimdi
Hani onunla da öğrenen varmı diye
Resmini koyuyorum
Canım öğrenildiğini duydum ama net bi bigim yok bende o konuyu araştırıyorum benimde ovulasyon testim aşağıda

Eklentiler

• 02EDF5C0-F372-476B-A8A4-3EAE8AD9F24D.webp
    02EDF5C0-F372-476B-A8A4-3EAE8AD9F24D.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 41
Back