Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Pazartesi canim sorun degil bende herseyi unutuyorum :)
Anladım canım benimde Çarşamba bekleyelim bakalım inşallah rabbim nasip etmiştir meleklerimiz bizimledir Valla bu bebe sevdası bize herşeyi unutturuyor bide ben progestan kullanıyorum iyice Leyla gibiyim

Olsun canım daha 4 gün var çıkmayabilir yani ümitsizliğe kapılma yumurtlama günün ne zamandı
Canım tam bilmiyorum ben iki doktora gittim birinde sağ ve sol yumurtalıkta pcos gözüküyo dedi hormon testi yapıldı hormonlarda pcos gözükmüyo dedi bi ay sonra başka doktora gittim soğan kürü yapmıştım gitmeden oda sadece sağ yumurtalıkta gözüküyo onada adetten sonra bakmak doğru olur dedi adetimden bi gün önce gitmiştim yumurtluyosun yumurtan çatlamak üzere dedi gittiğimde yani düzenli yumurtlama olmuyo olabilir bilmiyorum tam

Anladım canım benimde Çarşamba bekleyelim bakalım inşallah rabbim nasip etmiştir meleklerimiz bizimledir Valla bu bebe sevdası bize herşeyi unutturuyor bide ben progestan kullanıyorum iyice Leyla gibiyim
Aynen bekleyen dervis hesabi :) ama ben bu ay hic sabirszlanmadm cok sukur oyuzden rahat gecti tabi bakalim bundan sonra degismezsem progestan ne icin duzenli adet icn mi

Aynen bekleyen dervis hesabi :) ama ben bu ay hic sabirszlanmadm cok sukur oyuzden rahat gecti tabi bakalim bundan sonra degismezsem progestan ne icin duzenli adet icn mi
Valla bende sabırsızlanmamayı tercih ediyordum taki vakit yaklaşmaya başlayıncaya dek insan acaba mı diyo oldumu ki diye bir düşünce kaplıyor içimiEvet martta kullanmaya başladım bu ay 3. Ayım 3 aylıktı şubatta olmamıştım 60 gün onun için verdi doktorum

Canım baya karışıkmış valla bazen doktorların hepsinin dediği aynı olamayabiliyor bende yaşadım bunu ve çok üzülmüştüm o zaman .zaten her ay aynı zamanında yumurtlama olmazı değişir günleri teldeki takvimler bize ortalamayı gösterir sen başka bir doktora daha bi git bence için rahatlasın ya inşallah bebek olurda onun için gidersin tabi de

Kilo vermem gerekiyo canım biraz ben düğünden sonra stresten cok aşırı kilo aldım öncesinde adetlerim çok düzenliydi ben kilo almama yoruyorum aldığım kiloyu versem adetim düzene girecek gibi hissediyorum inşallah verebilirm bayram sonrası düşünüyorum canım olsun olmasın gidicem başak bi doktora hayat hastanesi ayşe erol çok duydum hastanede bana yakın oraya gitmeyi düşünüyorum randevu bulabilirsem inşallah gitmediğim doktor kalmayacak bu gidişle

Bende baya aldım canım valla ya nedendir bilinmez Ama sanırım evde olduğum için sürekli spora filan gittim sonra bıraktım Benimde hep düzenliydi en geç 28 günde bir olurdum ama evlendikten sonra düzen bozuldu 33 e çıktı bi acayip bişey ler oldu Valla ben hiç duymadım canım ama tabi iyi diyorlarsa oraya da gidebilirsin Ben değiştirmem herhalde bu gidişle doktorumu ya

Kızlar günaydın . Daha öncede yazmıştım buraya. Değerim en son 2023 dü. Üzerinden 2.5 gün geçti dün gece 10 da baktirdum yine 2 kat bile artmamış 3175 olmuş doktor baktı keseyi görüyorum ama çok küçük 3.52 mm dedi ama tam emin degilim pazartesi gel dedi. Bugün kendi doktorumda randevum var. Ama kafaya taktim bayağı. Uyuyamadım gece yardımcı olursanız sevinirim belki böyle yaşayan vardır yada duyan

Evet kiloda çok etkiliyor arkadaşım bende evlendiğimden beri bi hareketim olmadığı için sürekli evde oturduğum için yabancı memleketteyim sonuçta çok kilo aldım daha önceleri hiç troit sorunum yoktu adetlerim sürekli gecikirdi 6 gün 5 gün 10 gün 2 gün kilo aldıkça vucudu yavaslatip yumurtaliklari tembellestieiyoruz. Benim troitim vardı birazda ondandı yavaş çalışan hipotiroidi bütün metabolizmami ve yumurtaliklarimi tembellestiriyormus. Ilaç kullandım troitimi dusurduk rabbim o ay nasip etti inşallah sizlerede nasip eder troit de çok etkili bu konuda

Kaç kilosun canım sen kaç kilo aldın? Ben 57 kiloydum 9 ay önce şuan belki 70 olmuşumdur ramazan dolayısıyla acil vermem lazım 33 yine iyi benim öyle bi düzenim bile yok 22-8-6-5 son aylarda tam bu kadar gecikti adetlerim ama doğru düzgün bişey söylemedi doktorlar ne pco sun dedi ne değilsin dedi güzelce 65in altına düşüp bi doktora gözükmek istiyorum hayırlısıyla

Kilo vermem lazım farkındayım bende her anlamda kilo çok etkiliyor kendime özgüvenimde kalmadı her anlamda kötü etkiliyor stres sıkıntıdan sürekli yiyorum bi dur demem lazım bu gidişe artık bende troid yokmuş yeni baktırdım daha geçen ay annemde var aslında belki bendede var diyordum ama yok şükür birşey cıkmadı İnşallah canım Rabbim nasip eder sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor bana

Canını sıkma ben uzun boylu biriyim 1.77 boyunda o yüzden hep iri bi kızdım küçüklüğümde ergenligimde hep kendimi lisede 75 felan hatırlıyorum evlendiğimde 80 kiloydum boy avantajım vardı ama şimdi haraketsizim bi aktivitem yok yiyorum oturuyorum bide metabolizmanın yavaş çalışmasından dolayı ben evleneli 1 sene oldu ve 20 ye yakın kilo aldım

Canım hiç korkutma kendini strese girme güzel haberler alırsın inşallah

Ben şuan 65-66 arası gidip geliyorum canım ama evlenmeden önce 55 in altındaydım birden çok kilo aldım işide bırakınca evlenince benimde gecikmeler yaşandı hep hele en son ocakta 60 gün olmadım ama PCO demedi ilaç verdi düzenlesin diye işte inşallah seninde düzelir bir an önce canım yada 9 ay olmamız gerekmezarkadaşın dediği doğru tiroid çok etkiliyor baktırdınmı canım sen ona benimde yüksekti ilaçla düşürdük

Banada o dusunceler gelioda hemen baska sey dusunmeye basliorum yoksa bi dusunmeye baslaynca sonu gelmio bende :) aha migdem bulanio karnim agrio basim donuoo derkeeen hoop negatif oyuzden Allahtan hayrlisi diorum ve bekliorum bakalim ..bende bu ay duzensz olursam gdecegim artik hamile kalmamak bisey degil bari zamannda adet olsam o dahada strese sokuo

Boy avantajın var canım ben şuan 68 69 falanım boyum 162 58-60 arası olmam lazım bende çalışıyorum ama masa başı akşamlaır sıkıntıdan hep yiyorum

Baktırdım canım ben troidlerime normal çıktı. Senin boyun kaç canım normal kilon bende en son 68 -69dum acil kilo vermem lazım aciiill zaten bebiş falan da yok bugün şiddetlendi ağrım sanırım bugün yada yarın olucam

Kızlar selam
Ben sabırla bekledim adetimin gecikmesinin bugün 5.günü
Sabah test yaptım kocaman bir boşluk
Resmen hayal kırıklığı
Muhtemelen olurum umudumu kestim
Bukadar geçip de testte çıkmama ihtimali yoktur değilmi kızlar ?

Eklentiler

• 6E3B027C-C1B5-418F-8504-4912E0BF570D.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…