Canım 25-26sında pik yapmış sonrakiler daha silik, çatlamış yani folikülün benceYa kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor
Sağol canm olabilirdi hamile olduğum için işten çıkarıldım stres yaptım bende biraz devamı yok zaten sabah Bi kere oldu inşallah sağ salim kucağımıza da alırız.Canım nedenini bilmiyorum ama bende yaşadım ben stresten diye düşünüyordum en son kanamamda olmuştu ama tıp fakültesine gittim kanamanın devamı olmadığını lekelenmenin normal olduğunu söyledi doktor
yumurtlama tarihin neydi canım?22 nisan diyo ama çok erken değil mi
Yaptım canım ama negatif yani yok zaten adet gördümGebelik testi yaptınız mı?
Yok kuzum onu bende düşündüm zaten bu ay çok değişiklik oldu perşembe akıntı geldi kahve 2 gün devam etti cumarrtesi adet oldum salı da bitti ben Çarşamba başladım yapmaya testi ama 2 gün daha sadece kahve akıntı geldi sildikçe anlamadım neden böyle oldu yacanım adetinin üzerinden kaç gün geçti
genelde hamileyken de böyle koyu çıkıyor
varmıdır öyle bir ihtimal
Canım ne yaptın sonuç ne çıktıEvet canim en son 48.90 di 2 gün önce bakalim şimdi ne oldu korkuyla bekliyorum
O kadar erken olabilirmiki acaba canım çünkü benim adetim 24 ünde bitti ama 2 gün daha sildikçe kahve akıntı geldi hiç ye böyle olmazdı sağol canımLh sürekli vucuttaya canim ama ben baska bir goz olarak baktigimda 25 ve 26 gunler pik yaptığını ve sonrasında siliklestigini görebiliyorum
O kadar erken olabilirmiki acaba canım çünkü benim adetim 24 ünde bitti ama 2 gün daha sildikçe kahve akıntı geldi hiç ye böyle olmazdı sağol canımCanım 25-26sında pik yapmış sonrakiler daha silik, çatlamış yani folikülün bence ☺ Hadi bakalım sonu güzel oldun inşallah
Canım bu testlerden bende kullandım ama seninkiler kadar bile koyuyu yakalayamadımYa kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor
İnşallah canımSağol canm olabilirdi hamile olduğum için işten çıkarıldım stres yaptım bende biraz devamı yok zaten sabah Bi kere oldu inşallah sağ salim kucağımıza da alırız.
26. Gun pik 27. Gun catlamis 26 27 28 29 degerlendirmelisinYa kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor
Ayın 14. 15. Günümdeyken çatladı diye düşünüyorum ama çok koyu pik olmamıştı akşam yapmıştım çalıştığım için, ama 21. Günlerdende şüpeleniyorumyumurtlama tarihin neydi canım?
Çok ilginç gerçekten ya benim bünye şaşırdı iyiceCanım bu testlerden bende kullandım ama seninkiler kadar bile koyuyu yakalayamadımsenin 25-26 koyu sonrası Bi tık silik gibi geldi bana
Gebelik testi yapıp şüphelerinden kurtulabilirsin canım bu kadar belirti yaşıyorsan bi test yap istersenMerhaba kızlar bat 2 gün geçti , 10 gündür kasıklarımda ve rahmimde vurup geçen bir kasık ağrısı kıramp mevcut çok yoğun beyaz bir akıntımda var birde çok fazla sivilcem çıktı yüzümde hamilelik yaşadıysanız sizdede oldumu böyle şeyler hamile olabilir miyim
Önceki aylarda aceleci davranıp yaptığım oldu üzülmekten korkuyorum bakalım cesaret edersem sabah yaparımGebelik testi yapıp şüphelerinden kurtulabilirsin canım bu kadar belirti yaşıyorsan bi test yap istersen
Canım için rahat olsun bence dönem dönem bebekte büyüdükçe vücudun ağırlaşacak ve ağrıların olabilir zaman zaman yani benim bildiğim kadarıyla ama çok şiddetli ağrın olursa doktoruna danış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahKızlar birşey soracağım Bugün 6+2 gebeyim 5+6 da keseyi gördüm ama bebeği görmedim . Ilk haftalarda olan ağrılarım hiç yoktu göğüs acımdan başka . Bugün ilk hissettiğim gibi sol belim ve sol kasığım da biraz ağrı var sizce neden olabilir kotu biseymidir korkuyorum açıkçası
Yanı en azından için rahat eder iki türlü sonucda kendini hazırlamalısın .Önceki aylarda aceleci davranıp yaptığım oldu üzülmekten korkuyorum bakalım cesaret edersem sabah yaparım
Inşallah canım rabbim sana da nasip etsin . Galiba kanamam olmadıkça bi sıkıntı gözükmüyordur değil miCanım için rahat olsun bence dönem dönem bebekte büyüdükçe vücudun ağırlaşacak ve ağrıların olabilir zaman zaman yani benim bildiğim kadarıyla ama çok şiddetli ağrın olursa doktoruna danış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?