- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
canım banada olmuştu söylemiştimde hatta daha önce ilk evlendiğimde ara kanama gibi tam iki refleks arası oluyor ve ağrıda olmuyorYumurtlama kanaması yaşayan var mı ya noluyo bu şimdi kıızlarr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım banada olmuştu söylemiştimde hatta daha önce ilk evlendiğimde ara kanama gibi tam iki refleks arası oluyor ve ağrıda olmuyorYumurtlama kanaması yaşayan var mı ya noluyo bu şimdi kıızlarr![]()
Hımm anladım canım belim agrıyo sadece benim decanım banada olmuştu söylemiştimde hatta daha önce ilk evlendiğimde ara kanama gibi tam iki refleks arası oluyor ve ağrıda olmuyor![]()
Hadi ya Hayırlısı olsun kuzum inşallah ya insan her ay yeni umutlars yer açıyor sağlıklısı olsunKirmizilar geliyor galiba karnimda ara ara ağrılar var bazen fena bastırıyor bu ay zaten olmaz di olsa mucize olurdu çünkü yumurtlama günümü kaçırdık ayriyetten sürekli idrar yolumda enf oluyor![]()
Yeni mi verdim canım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallahAynı benim durum canim benimde düşük şuan değer bende ondan korkuyorum kan verdim sonuç bekliyorum çok sıkıntılı süreç![]()
Korkma ondan demişti bana da doktorum hiç korkma değerlendirdiysen de inşallah meleğin gelir canımHımm anladım canım belim agrıyo sadece benim de ☺
Evet canim en son 48.90 di 2 gün önce bakalim şimdi ne oldu korkuyla bekliyorumYeni mi verdim canım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah![]()
Canım içini ferah tut korkma bol bol dua et güzel olucak herşey inşallahEvet canim en son 48.90 di 2 gün önce bakalim şimdi ne oldu korkuyla bekliyorum
Inslalah canim çok teşekkür ederim yazicam hemen çıkıncaCanım içini ferah tut korkma bol bol dua et güzel olucak herşey inşallahYazarsın sonucu buraya
Gebelik testi yaptınız mı?Ya kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı
silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor
canım adetinin üzerinden kaç gün geçtiYa kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı
Kızlar dün regl günümdü bugün önce pembe gibi sonra koyu kahve rengi akıntı başladı sildikce kesiliyo az önce baktığımda rengi pembeye gönmüş bu gün böyle devam etti yerleşme kanaması olabilir mi şüpelenmeye başladım ağrımda yok sabah vardı elim ayağım kesildi sanki belim falan ağrıyodu şimdi çok az ağrım var ama halsizlik var üzermde
Aa bakıyorum hemen canımcanım internette yerleşme kanaması hesaplama var ordan bi bak istersen
hangi tarihler arasındaki kanamanın yerleşme olabileceğini hesaplıyor
canım okadar çok ki aslındaHiç belirti yaşamadan hamile kalan veya duyan varmı ? İçim şişti düşünmekten .her ay belirti yaşayan ben sıfır belirti şuan.Test aldım ama belirti olmayınca yapasım da gelmiyor.Lütfen arkadaslar yorum yazın fikirlerinizi esirgemeyin![]()
Bat 28 nisandı , geçen ay kimyasal yaşayınca biraz korku varcanım okadar çok ki aslında
bizler çok erkenden etkilenip belirti yaratıyoruz
zira bende geçen ay öyle oldu
resmen tüm belirtileri yaşadım ama sonuç sıfır
hamilelik belirtileri bile aslında 6-7 haftadan itibaren belirmeye başlıyor
etrafımda tesadüfen hamile olduğunu öğrenen çok insan var
adet günün geçtimi
geçtiyse yap test en azından strese girmezsin
stres çok etkiliyor bizi
seni çok iyi anlıyorum canımBat 28 nisandı , geçen ay kimyasal yaşayınca biraz korku var
22 nisan diyo ama çok erken değil micanım internette yerleşme kanaması hesaplama var ordan bi bak istersen
hangi tarihler arasındaki kanamanın yerleşme olabileceğini hesaplıyor
Lh sürekli vucuttaya canim ama ben baska bir goz olarak baktigimda 25 ve 26 gunler pik yaptığını ve sonrasında siliklestigini görebiliyorumYa kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçtaNormalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı