- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Amin canım inşallahInsal
Inşallah canım rabbim sana da nasip etsin . Galiba kanamam olmadıkça bi sıkıntı gözükmüyordur değil mi
Çok şükür canim 128.90 olmuş umarim düzenli bir şekilde ilerler keseyi görene kadar rahat yok banaCanım ne yaptın sonuç ne çıktı
Çok haklısın aslında ama garip bir duygu bu arada kalmakYanı en azından için rahat eder iki türlü sonucda kendini hazırlamalısın .
1 sene boyunca bende her ay öyle oldum canım anlayabiliyorum seniÇok haklısın aslında ama garip bir duygu bu arada kalmak
Hamile kalabildin bir sene sonunda dimi1 sene boyunca bende her ay öyle oldum canım anlayabiliyorum seni
Evet allah'ım Hepinizin gönlüne göre versin canım çok şükür rabbime bu ay nasip etti . Bir değişiklik olarak bu ay ovu testi kullandım. Gerçekten yumurtlamanın teldeki takvimle felan alakası yokHamile kalabildin bir sene sonunda dimi☺
Annemde bakma telefona dedi Allah verirse olur çocuk için uğraşırsan stresten kalamazsın dedi bende bakmıyorum artıkEvet allah'ım Hepinizin gönlüne göre versin canım çok şükür rabbime bu ay nasip etti . Bir değişiklik olarak bu ay ovu testi kullandım. Gerçekten yumurtlamanın teldeki takvimle felan alakası yok
Akintim hangi renk enfeksiyonda olabilir canımKızlar merhaba bende sureklı kasık agrısıı daha ılk ay dnedık uc dort kere acaba psikolojık mı diyorum surklı br agrı var kaısklaırmda artı vajınada içten bir akıntı ön kısımda afedersiniz yanma hıssi
Bence ovulasyon testi alıp dene derim birşey kaybetmezsin hangi günler yumurtladigimi bilirsin bi ay da öyle dene derim benAnnemde bakma telefona dedi Allah verirse olur çocuk için uğraşırsan stresten kalamazsın dedi bende bakmıyorum artık
Keseyi belki görebilirsin ama kalp atışı için daha erken canım bu arada 5000 ve üstü olan göbek dokusuylada alakalı ama karından gözüküyo . Onun öncesi vajinal ultrasonda gözüküyor diye biliyorum .Kızlar 23 Nisanda 204 olan beta bugün 1066 olmuşmrssoydas Vuslat_geldi Cuma günü gitsem kese kalp duyulur mu değer nasıl
Cuma günü gideceğim inşallah , Cuma’ya kadar da artar inşallah değerleriKal
Keseyi belki görebilirsin ama kalp atışı için daha erken canım bu arada 5000 ve üstü olan göbek dokusuylada alakalı ama karından gözüküyo . Onun öncesi vajinal ultrasonda gözüküyor diye biliyorum .
Çok şükür canım çok sevindim ne güzel rabbim sağlık versin inşallahÇok şükür canim 128.90 olmuş umarim düzenli bir şekilde ilerler keseyi görene kadar rahat yok bana
Genelde düzenlidir en fazla Bi kaç gün geçerdi ama umarım öyledirseni çok iyi anlıyorum canım
insan olumsuzu görmekten çok korkuyor değilmi
adetlerin düzenlimidir ?
inşallah gönlünden geçer olur canım
Inşallah canim benim hepimiz güzel heberler alalim Allahın izniyleÇ
Çok şükür canım çok sevindim ne güzel rabbim sağlık versin inşallahBu işler böyle keseyi gördükten sonra da kalp atışı sonra cinsiyet
Amin canım inşallahInşallah canim benim hepimiz güzel heberler alalim Allahın izniyle
Bu ay alayım o zaman adetleneyim de biBence ovulasyon testi alıp dene derim birşey kaybetmezsin hangi günler yumurtladigimi bilirsin bi ay da öyle dene derim ben
Canımm karından belki görünmeyebilir cihaza da bağlı biraz tabii, ama her türlü vajinal ultrasonla görünürKızlar 23 Nisanda 204 olan beta bugün 1066 olmuşmrssoydas Vuslat_geldi Cuma günü gitsem kese kalp duyulur mu değer nasıl? Çok yoğun bir hafta geçirdim okuma bayramı falan hazırladım sınıf süsleme falan baya yoruldum korktum açıkçası
Beyaz canımAkintim hangi renk enfeksiyonda olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?