Canımm karından belki görünmeyebilir cihaza da bağlı biraz tabii, ama her türlü vajinal ultrasonla görünürbilmez miyim o süreci ağır taşıma, dikkat et kendine, oturarak yönetmeye çalış elinden geldiği kadar. Sınıf annesine ve velilere daha fazla sorumluluk verebilirsin hatta
Canım belkı gec gösterır kasık agrısı akıntı diyorsun bır seyler var gibi bende baya vucudmu dınlıyorum hep kasık agrısı var senın adeette gecmiş bekle bakalım ınsallah guzel haber alıraınİyi geceler kızlaaar4 günüm geçti ya çok belirtim yok bir hafta beyaz kremsi akıntım oldu hatta ilk çok katı beyaz akıntım oldu sonradan kremsi olmaya başladı iki gündürde kasık ağrım var bacaklarıma iniyor ağrısı başka hiçbir belirti yok ümitlenmek istemiyorum belki adet belirtisidir beklemek çok zooor ne yapsam bilemedim iki defadır negatif sonuç alıyorum
Çok sevindim canımm Allah analı babalı büyütsün belirtilerin neydi
canım ne yaptın oldunmu adet ya da test yaptınmı ?Genelde düzenlidir en fazla Bi kaç gün geçerdi ama umarım öyledir
Canım bence kan ver tereddütlerinden kurtulursunİyi geceler kızlaaar4 günüm geçti ya çok belirtim yok bir hafta beyaz kremsi akıntım oldu hatta ilk çok katı beyaz akıntım oldu sonradan kremsi olmaya başladı iki gündürde kasık ağrım var bacaklarıma iniyor ağrısı başka hiçbir belirti yok ümitlenmek istemiyorum belki adet belirtisidir beklemek çok zooor ne yapsam bilemedim iki defadır negatif sonuç alıyorum
Maşallah canım allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kan da ver netleştir
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar gunaydin idrarim pozitif cikmisti acilde dun kanda bakildi beta 238 cikti cok sukur rabbime haftaya keseyi goruruz dedi insallah artar degrm rabbim insallah hrkse nasip eder insallah
Hayrlı olsun canm cok sevindim adina
Verdim canım 2300 çıktıMaşallah canım allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kan da ver netleştir
Cok sagol canim allah razi olsun aminn insallahMaşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım benim Rabbim isteyenn herkese bekletmeden versinHayrlı olsun canm cok sevindim adina
hayırlı olsun çok sevindim adına
4 gün geçti canım vardı belirtilerim ama kendime söylemiyodum üzülcem diyehayırlı olsun çok sevindim adına
kaç gün geçtikten sonra yaptınız testi
baya kırmızı çıkmış
benim daha 4 günüm var sabızsızlanıyorum test yapmamak için
belirtileriniz varmıydı
Kuzum kese allahın izniyle görünür ama kalp atışı zor sanki 1 haftaya kadar duyulur bence. Ama sen git keseyi gör en azından doktor şu gün kalp atışı için gel.der sana zaten. Bana 9 gün sonra gel dedi gittigimde duymustum . Inşallah sende duyarsın kuzumKızlar 23 Nisanda 204 olan beta bugün 1066 olmuş @mrssoydasVuslat_geldi Cuma günü gitsem kese kalp duyulur mu değer nasıl? Çok yoğun bir hafta geçirdim okuma bayramı falan hazırladım sınıf süsleme falan baya yoruldum korktum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?