Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlama kanaması yaşayan var mı ya noluyo bu şimdi kıızlarr
canım banada olmuştu söylemiştimde hatta daha önce ilk evlendiğimde ara kanama gibi tam iki refleks arası oluyor ve ağrıda olmuyor

Kirmizilar geliyor galiba karnimda ara ara ağrılar var bazen fena bastırıyor bu ay zaten olmaz di olsa mucize olurdu çünkü yumurtlama günümü kaçırdık ayriyetten sürekli idrar yolumda enf oluyor
Hadi ya Hayırlısı olsun kuzum inşallah ya insan her ay yeni umutlars yer açıyor sağlıklısı olsun

Aynı benim durum canim benimde düşük şuan değer bende ondan korkuyorum kan verdim sonuç bekliyorum çok sıkıntılı süreç
Yeni mi verdim canım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Ya kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçta Normalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor

Eklentiler

• 6E7636A7-0DB7-4BFD-BED3-C0647C9AD056.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 53
Ya kızlar ben yine ovü testine başladım niye böyle anlamadım yani hergün yumurtluyor olamam sonuçta Normalde nasıl yapıldığını biliyorum ama benim hep aynı silik de olmuyo çok da koyulaşmıyor
canım adetinin üzerinden kaç gün geçti
genelde hamileyken de böyle koyu çıkıyor
varmıdır öyle bir ihtimal

Kızlar dün regl günümdü bugün önce pembe gibi sonra koyu kahve rengi akıntı başladı sildikce kesiliyo az önce baktığımda rengi pembeye gönmüş bu gün böyle devam etti yerleşme kanaması olabilir mi şüpelenmeye başladım ağrımda yok sabah vardı elim ayağım kesildi sanki belim falan ağrıyodu şimdi çok az ağrım var ama halsizlik var üzermde

Hiç belirti yaşamadan hamile kalan veya duyan varmı ? İçim şişti düşünmekten .her ay belirti yaşayan ben sıfır belirti şuan.Test aldım ama belirti olmayınca yapasım da gelmiyor.Lütfen arkadaslar yorum yazın fikirlerinizi esirgemeyin

canım internette yerleşme kanaması hesaplama var ordan bi bak istersen
hangi tarihler arasındaki kanamanın yerleşme olabileceğini hesaplıyor

canım okadar çok ki aslında
bizler çok erkenden etkilenip belirti yaratıyoruz
zira bende geçen ay öyle oldu
resmen tüm belirtileri yaşadım ama sonuç sıfır
hamilelik belirtileri bile aslında 6-7 haftadan itibaren belirmeye başlıyor
etrafımda tesadüfen hamile olduğunu öğrenen çok insan var
adet günün geçtimi
geçtiyse yap test en azından strese girmezsin
stres çok etkiliyor bizi

Bat 28 nisandı , geçen ay kimyasal yaşayınca biraz korku var

Lh sürekli vucuttaya canim ama ben baska bir goz olarak baktigimda 25 ve 26 gunler pik yaptığını ve sonrasında siliklestigini görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…