Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlama üzerinden en az 9 10 11 gün geçmesi gerekiyor . Daha önce yaptığin gözükmez

İlk betaya baktırdığımda 9.1 çıkmıştı.şüpheli denilince Bi kaç gün bekledim 25.9 çıkınca yükselişi içimi ferahlattı bebeğim benle diye düşünmüştüm.5 gün sonra doktora randevu almıştım güzel şeyler konuştu ultrasonla bakınca göremedi erken tabi görünmez dedi, bakalım kan değerine yol izleyelim ona göre diyince tabi bende heyecan mutluluk hepsi bir arada.neyse bakıldı Kan değerime hoopp 15.5 E düşmüş 5 gün sonra.eşim gördü ilk şaka yapıyorsun falan dedim.sağlıkçı olunca az bucuk biliyorum bu tür okumaları.herneyse o anı eşimin o yüzünün düşmesini benim şokum, doktorum bile üzüldü.sağlık olsun dedik.geçen ay böyle üzücü şeyler yaşadık.1hafta kendime gelememiştim..

Sizce erkenmi hic bi belirtim yok
Benimde 3 gün var cnm ama bu ay yumurtlamam geç oldu ovulasyon la takip etmiştim benimde mide bulantı var ama o hamilelikle ilgili degildir diye tahmin ediyorum m bu kadar erken olmaz cünkü catlıcam valla

Evet benimde açık kahveye benzer bir akıntım olmuştu peçete kuruyunca pembeye dönmüştü ama devamı gelmedi 2 gün sonra akşam test yapıp öle pozitifi görmüştüm
Kahve rengine dönmüş canım bekliyorum olucam gibi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Benimde 3 gün var cnm ama bu ay yumurtlamam geç oldu ovulasyon la takip etmiştim benimde mide bulantı var ama o hamilelikle ilgili degildir diye tahmin ediyorum m bu kadar erken olmaz cünkü catlıcam valla
Aynen bende catlacatam meraktan 17 gun pik gordum
Sence erkenmi test yaptim

Kirmizilar geliyor galiba karnimda ara ara ağrılar var bazen fena bastırıyor bu ay zaten olmaz di olsa mucize olurdu çünkü yumurtlama günümü kaçırdık ayriyetten sürekli idrar yolumda enf oluyor

Yumurtlamadan en az 12 gün sonra idrarda çıktı belirtiler de yumurtlamadan 3 4 gün sonra değişik mide bulantılarım olmuştu burnum direkleri sizlar ya böyle kaniycak gibi sancırdi akıntım sarı oluyodu şu gibi arada krem gibi goguslerim yumurtlamadan sonra şişerdi hamile kaldığım ay gebeligi öğrenince iç taraflarından uçlarına doğru ağrı oldu kahverengi bölümü genişlemeye başladı sivilce gibi kabarık lar oluştu çok susuyodum şu içmeme rağmen dudaklarım kuruyodu bembeyaz gebeligi öğrendikten sonra ki adet günüydü o zamandı bu belirtiler ayaklarım gündüz ısınmazdi gece yanardi ellerim yüzüm naylonşu parlak gozukuyo du ayrıca tırnak dibinde soyulmalar başlamıştı kabizlik olmuştu çok fazla gaz olmaya başlamıştı önce sol elim sağ elim sonrada ayaklarım da sırayla uyusma karıncalanma oluyodu adet günü adet olacakmışım gibi hafif sancılarım olmuştu yumurtlamadan 10 gün sonra da hissetmistim yerleştiğini tüpüm un olduğu yerde hava kabarcıgi varmış gibi hareket edip rahmimin olduğu yerde hafif sanci yapmıştı belimde Ağrı oluyodu idrarimın rengi zeytin yağ gibi parlaktı yürürken adım attığım da kasık bölgemde sıkışma oluyodu hafif geceleri sırtım göğüs aram çok terliyo du bunların çoğu yumurtlamadan 12 gün sonra ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk haftalarda oldu tabi herkesin bünyesi farklı ama ben malesef kaybettim 6 haftalik ken dilerim Rabbim den tekrar sağlıkla nasip eder isteyen dileyen gönlünde duası olan herkese Rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıkla hayırla inşaallah aminn

canım sen ne yaptın yaptın mı yeni test
bence yapabiliyorsan bi test yap
kıpkırmızı çıkmıştı senin ikinci testinde

canım sen ne yaptın yaptın mı yeni test
bence yapabiliyorsan bi test yap
kıpkırmızı çıkmıştı senin ikinci testinde
Yok canım almaya gidemedim ev temizliği var bide boya badana ilk fırsatta gidecem yada eşim giderse merkeze ona aldırırim bugun

Canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla bir bebeğin olur

Canım ya benimde adetim bitti ama geçende ilişkiden sonra bendede böyle bir şey oldu neden hiç bilmiyorum ki çünkü bu ay zaten çok değişik şeyler yaşadım yadırganacak birşey yok kuzum

Aynı benim durum canim benimde düşük şuan değer bende ondan korkuyorum kan verdim sonuç bekliyorum çok sıkıntılı süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…