- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Yumurtlama üzerinden en az 9 10 11 gün geçmesi gerekiyor . Daha önce yaptığin gözükmezKızlar benim bu ay yumurtlamam geç oldu takvime göre 19 uydu ovulasyon testine göre 23,ya da 24 ydü öncesi ve sonrasını değerlendirdik bugün adete 4 gün kaldı test yaptm ama cıkmadı merhaba ymurtlama üzerinden 6 gün geçti cok mu erken yaptm adet geçmesini mi beklemeliyim kızlar
İlk gün sadece kuzum kahverengi akıntı geldiğindeBendede oluyo o bazen canim bu ay olmadi ama genelde olur. Degerlendirmismiydiniz
İlk betaya baktırdığımda 9.1 çıkmıştı.şüpheli denilince Bi kaç gün bekledim 25.9 çıkınca yükselişi içimi ferahlattı bebeğim benle diye düşünmüştüm.5 gün sonra doktora randevu almıştım güzel şeyler konuştu ultrasonla bakınca göremedi erken tabi görünmez dedi, bakalım kan değerine yol izleyelim ona göre diyince tabi bende heyecan mutluluk hepsi bir arada.neyse bakıldı Kan değerime hoopp 15.5 E düşmüş 5 gün sonra.eşim gördü ilk şaka yapıyorsun falan dedim.sağlıkçı olunca az bucuk biliyorum bu tür okumaları.herneyse o anı eşimin o yüzünün düşmesini benim şokum, doktorum bile üzüldü.sağlık olsun dedik.geçen ay böyle üzücü şeyler yaşadık.1hafta kendime gelememiştim..Canım kimyasal gebelik nasıl oldu peki. Canım benim erken yapma zaten Ben çok erken yaptım değer düşük cıktı üstelik geç döllenme belliki. Stres oluyor hep. Bir kaç gün daha bekle Rabbim kalbindekni tez zamanda nasip etsin insalah. Sende haber ver mutlaka
Bilmiyorum ki hep böyleAlla akla niye acaba
Ay inşallahYumurtlama üzerinden en az 9 10 11 gün geçmesi gerekiyor . Daha önce yaptığin gözükmez
Benimde 3 gün var cnm ama bu ay yumurtlamam geç oldu ovulasyon la takip etmiştim benimde mide bulantı var ama o hamilelikle ilgili degildir diye tahmin ediyorum m bu kadar erken olmaz cünkü catlıcam vallaSizce erkenmi hic bi belirtim yok
Kahve rengine dönmüş canım bekliyorum olucam gibi bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet benimde açık kahveye benzer bir akıntım olmuştu peçete kuruyunca pembeye dönmüştü ama devamı gelmedi 2 gün sonra akşam test yapıp öle pozitifi görmüştüm
Aynen bende catlacatam meraktan 17 gun pik gordumBenimde 3 gün var cnm ama bu ay yumurtlamam geç oldu ovulasyon la takip etmiştim benimde mide bulantı var ama o hamilelikle ilgili degildir diye tahmin ediyorum m bu kadar erken olmaz cünkü catlıcam valla
Canım bende lime sorduysam yumurtadan en az 10 gün geçsin diyor benim daha 5 gün oldu senin yumurtlama tahminin mi 17siydiAynen bende catlacatam meraktan 17 gun pik gordum
Sence erkenmi test yaptim
Evet 18 de catlamistiCanım bende lime sorduysam yumurtadan en az 10 gün geçsin diyor benim daha 5 gün oldu senin yumurtlama tahminin mi 17siydi
Yumurtlamadan en az 12 gün sonra idrarda çıktı belirtiler de yumurtlamadan 3 4 gün sonra değişik mide bulantılarım olmuştu burnum direkleri sizlar ya böyle kaniycak gibi sancırdi akıntım sarı oluyodu şu gibi arada krem gibi goguslerim yumurtlamadan sonra şişerdi hamile kaldığım ay gebeligi öğrenince iç taraflarından uçlarına doğru ağrı oldu kahverengi bölümü genişlemeye başladı sivilce gibi kabarık lar oluştu çok susuyodum şu içmeme rağmen dudaklarım kuruyodu bembeyaz gebeligi öğrendikten sonra ki adet günüydü o zamandı bu belirtiler ayaklarım gündüz ısınmazdi gece yanardi ellerim yüzüm naylonşu parlak gozukuyo du ayrıca tırnak dibinde soyulmalar başlamıştı kabizlik olmuştu çok fazla gaz olmaya başlamıştı önce sol elim sağ elim sonrada ayaklarım da sırayla uyusma karıncalanma oluyodu adet günü adet olacakmışım gibi hafif sancılarım olmuştu yumurtlamadan 10 gün sonra da hissetmistim yerleştiğini tüpüm un olduğu yerde hava kabarcıgi varmış gibi hareket edip rahmimin olduğu yerde hafif sanci yapmıştı belimde Ağrı oluyodu idrarimın rengi zeytin yağ gibi parlaktı yürürken adım attığım da kasık bölgemde sıkışma oluyodu hafif geceleri sırtım göğüs aram çok terliyo du bunların çoğu yumurtlamadan 12 gün sonra ve hamile olduğumu öğrendiğim ilk haftalarda oldu tabi herkesin bünyesi farklı ama ben malesef kaybettim 6 haftalik ken dilerim Rabbim den tekrar sağlıkla nasip eder isteyen dileyen gönlünde duası olan herkese Rabbim nasip etsin tez zamanda sağlıkla hayırla inşaallah aminn
Yok canım almaya gidemedim ev temizliği var bide boya badana ilk fırsatta gidecem yada eşim giderse merkeze ona aldırırim buguncanım sen ne yaptın yaptın mı yeni test
bence yapabiliyorsan bi test yap
kıpkırmızı çıkmıştı senin ikinci testinde
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla bir bebeğin olurYeni anne adaylari var, bat bekleyenler var. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bu ara pek girmek istemiyorum buraya. Beta düşmeye devam ediyor. Neyseki şükür dış genelik yok. Vucut kendiliğinden atti kürtaja falan da gerek kalmadi. Doktor gebe kalabiliyorsun iste seni infertiliye gondermeyi düşünmüyorum dedi. Birkac tetkik test yapıldı muayeneler devam bende. Şimdilik pek girmiyorum. Dualarim sizinle ve kendimle
Hayırlı geceler.
Hayırlısı olsun canım inşallahAdete son 5 gün kızlar kahve akıntılar durdu
Canım ya benimde adetim bitti ama geçende ilişkiden sonra bendede böyle bir şey oldu neden hiç bilmiyorum ki çünkü bu ay zaten çok değişik şeyler yaşadım yadırganacak birşey yok kuzumKizlar iyi geceler uzun zamandir girmiyordum nasilsiniz neler yapiyorsunuz kimler hamis bilmiyorum ama allah sag salim kucaklarina almayi nasıl etsin reglime 4-5 gün var ve bugün ilişkiden sonra pembe kalıntı geldi aklım karıştı ya bir kere daha oldu ama hemen adet olmuştum ama simdi bayağı var ve bu arada idrar yolunda enfeksiyon var gelen lekeyi sizinle paylaşıyorum lütfen yardımcı olun yadirgamayin beni olur mu
Aynı benim durum canim benimde düşük şuan değer bende ondan korkuyorum kan verdim sonuç bekliyorum çok sıkıntılı süreçİlk betaya baktırdığımda 9.1 çıkmıştı.şüpheli denilince Bi kaç gün bekledim 25.9 çıkınca yükselişi içimi ferahlattı bebeğim benle diye düşünmüştüm.5 gün sonra doktora randevu almıştım güzel şeyler konuştu ultrasonla bakınca göremedi erken tabi görünmez dedi, bakalım kan değerine yol izleyelim ona göre diyince tabi bende heyecan mutluluk hepsi bir arada.neyse bakıldı Kan değerime hoopp 15.5 E düşmüş 5 gün sonra.eşim gördü ilk şaka yapıyorsun falan dedim.sağlıkçı olunca az bucuk biliyorum bu tür okumaları.herneyse o anı eşimin o yüzünün düşmesini benim şokum, doktorum bile üzüldü.sağlık olsun dedik.geçen ay böyle üzücü şeyler yaşadık.1hafta kendime gelememiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?