Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam benim adet olup bittikten sonra tüperim açıkmı doktor ona bakıcakmış bi ilaç döküp bakıyoruz dedi yaptıran varmı aranızda acı veriyormu peki

kızlar bu ne hal yaa ......bana ümitleri verirken ne kadar da umutlu ve azimliydiniz şimdi ne oldu?ne o öyle imkansız yok mok...olur mu yaaa hepiniz toparlanın yaaaa artık kızıyorum size bende size yeni duyduğum gerçek bir hikayeyi anlatayım da biraz kendinize gelinklava:
geçen bir tanıdığım anlattı bunu :
2 yıllık yeni evli bir çift vardı tanıdığımız .çocuk istemediler ilk senelerde.daha onra eşi çok isteyince kızcağız çocuk yapmaya karar vermişler.evliliklerinin üçüncü senesinde o sene boyunca uğraşmışlar ama olmamış en son doktora gitmişler doktor kıza kendisininkısır olduğunu ve ömrü boyunca çocuk sahibi olamayacağını söylemiş.Büyük bir yıkıntıya uğrayan çift ayrılmanın eşiğine kadar gelmişler ama ayrılmamışlar.hayatlarına devam etmeye karar vermişler(o kötü dönemleri atlattıktan sonra)5 ay sonra kız kendinde bazı anormallikler hisssetmeye başlamış .kan testi yaptırmış ve sonuç pozitif kağıd yanlış mı görüyor diye bir de doktora göstermiş dr bunun imkansız olacağını ancak istisnayi bir durum gerçekleştiğini söylemiş.ve şunu da belirteyiöm kzlar okişi şuanda sağlıklı bir anne adayı inanabiliyormusunuz?hadi gelin bir de burdan yakın....

60 TL oturmaz mı yazık kaçıncı ayın belirtilerin var hayırlısı güzelim :Saruboceq:

60 TL oturmaz mı yazık kaçıncı ayın belirtilerin var hayırlısı güzelim :Saruboceq:
dorduncu aydayız guzelim .. ama hic bu kadar kasıklarım agrımamıstı. normaldede agrımazdı ancak adetime bir kaç gun kala.
sabahtan beride hafif hafif basım donuyor.
kafayı yedim belkide tamamen psikolojik

kızlar 5 aydır hep o negatif sonucu gormekten bıktım uzun suredir takip ediyorum siteyi bari uye olıyımda bende anlatıyım bişilerdedim insan birileriyle konusmaya ihtiyac duyor

hosbulduk kızlar insallah bebislerimiz gelir bu ay allah isteyen herkese versin zaten allah istedikten sonra doktor fln ne dese yalann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…