Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handancim bak forumda suan 20e yakin anne adayi var sen bize söyle toplu bi dua etsen.. hem meleginde karninda duaniza ihtiyacimiz.. saglikli hayirli evlatlar icin

Aysecim canımsın ben sürekli dua ediyorum inanınki sizin yazdıklarını her okudumda allahım onlarada nasip et diyorum her ezan duydugumda dua ederim sizede ediyorum rabbim kimsenin kucagını boş koyma isteyen herkese evlat nasip et diyorum şimdi yine dua ediyorum allahım kabul etsin

8 haftalık hamileyim...

allahım tüm isteyenlere bir an önce sağlıklı bir gebelik ve bebekler nasip etsin..inşallah hepiniz son adet kanamalarınızı görmüş olursunuz,yaptığınız tüm testler pozitif çıksın inşallah

gercekten herkese tesüf ederim, ben de gebe olabilitemden ve sıkıntılarımdan bahsetmeme rağmen yok sayıp kendi sohbetinize devam ediyorsunuz, çok gücendim gerçekten...

amin canim benim.. biz burda ezan sesi duymuyoruz ama her namazimda bende dua ediyorum sadece kendim icin degil herkes icin.. Allah bize eksik dualar ettirmesin.. evlatlarimizi dogru zamanda saglikla kucamiza versin.. arkadaslar Rabbimizden bebek isterken dualarimiza dikkat edelim nolur.. hayirlisini isteyelim.. vermiyorsa geciktiriyorsa bunda vardir bi sebep.. üzülmeyelim olurmu

Aminnnnnnnnnn
ya kısslar akşam olmuyo bugün bi türlü yorgunluktan ölüyorum ve uykum var hadi evimize gidip yatalım offffffff offffffff
benimki belirti değil ama harbiden yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((

Allahım evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder ve bebişlerinizi en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…