Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bak bu degişik bi durum kıslar yani adet bi hafta gecikmiş silik çizgi çıkmış kan testi negatif bi hafta sonra yaklaşık adet 2 hafta gecikince kanda çıkmış vayy be neler olabilio işte

tabiki anlatırım.ben iki sefer aşılama yaptırdım olmadı.3,yü hep erteledim.en sonunda vazgeçmiştim ki babam çok ağladı yaptır kızım vazgeçme diye.ben de 3,aşılama için adet olmayı beklemeye başladım ama olmadım.sevgililer günün adetim 1 hafta geçmişti idrar testi yaptım 2,çizgi silik çıktı hemen özel hastaneye gittim orada da idrar testi yapıldı dr.gebelik yok adet olmazsan 2 gün sonra kan testi yaptır dedi.2 günü zar zor geçirdim kan tahlili verdim bhcg sonucunu bir aldım 0,5 dr gebe değilsin eğer adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi ve bugun bhcg sonucum1258,9 çıktı

cay cay cim cok ilginc ya yani sen adetinden 2 hafta sonra mi hamile oldugunu ogrendin?

yumurtlama döneminden sonra kasılmalar bende de oldu ama gecti artık, kızlar tayinim sivasa cıkalıberi burayı takip eder oldum,malum büyük kentlerde bunları birebir paylaşacağınız cok fazla insan oluyor, ama burda cok sınırlı:KK43: bu konuda sohbet ve yardımlarınızı bekliyorum...

ay sonunu bekleyen o kadar arkadas verdi forumda mart girmeden bi kac hamis haberi aliriz insallah degilmi kizlar? benimde dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor..ama cok az.. sizce yerlesme kanamasimidir bu? yarin adet günüm daha önce hic böylebi akintim olmazdi..hemen adet olurdum..bu ay ümidimde yoktu aslinda sadece yumurtlama gününden bu yana sag kasigim agriyor..özellikle yatakta sag sola dönerken cekilme oluyordu.. sizce hamis olma ihtimalim varmidir``

insallah canım öle ani hareketlerde batma oluyorsa buyuk ihtimal seninledir bebişin. dikkat et ani hareketten kaçın.

Bak bu degişik bi durum kıslar yani adet bi hafta gecikmiş silik çizgi çıkmış kan testi negatif bi hafta sonra yaklaşık adet 2 hafta gecikince kanda çıkmış vayy be neler olabilio işte
canım gec döllenme olunca testte geç çıkması çok normal. aman geç olsunda güç olmasın :))))))))kaydirigubbakcemile2

hayalcim ne kadar zamandır deniyorsun kac yasındasın?
hamilelik belirtileri varmıydı?

Bu 5.ayımızdı canım ya.21 yaşındayım.Ya öle pek bi belirtim Yoktu ama adet belirtim felanda Yoktu arada sağ kasığım ağrıyodu okadar.Hala karın ağrım felan YOk.Napalım Çalışmalara devam ama bu ay hiç adet tarihimi felan düşünmiycem test yapmıcam hep hüsran oluyo sonuç.Streste yapmıcam inşlh..

Arkadaşlar bi sitede erken dönemde görüldüğü üyelerce tahmin edilen belirtilerle ilgili liste yapılmış buraya ekliyorum.:1hug:

1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik , hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme
28-Mide kazinmasi (ALINTIDIR)

bu belrtilern bazıları war bende adette olmadım daha bgn adet gnm 3 gün daha olmazsam test yapıcam inşllh wadr bişeyler :Saruboceq:

Bu 5.ayımızdı canım ya.21 yaşındayım.Ya öle pek bi belirtim Yoktu ama adet belirtim felanda Yoktu arada sağ kasığım ağrıyodu okadar.Hala karın ağrım felan YOk.Napalım Çalışmalara devam ama bu ay hiç adet tarihimi felan düşünmiycem test yapmıcam hep hüsran oluyo sonuç.Streste yapmıcam inşlh..

daha yasın cok genc guzelim ben biraz endiseleniyorum cunku 35 yasındayım. bugun daha 5 gunum olmasına ragmen test yaptım negatif cikti, olsun napalim Allah saglık sıhhat versin, tip cok ilerledi artık bin bir turlu yontem var ..

insallah canım öle ani hareketlerde batma oluyorsa buyuk ihtimal seninledir bebişin. dikkat et ani hareketten kaçın.

insallah gülüm ya.. zaten yapmiyom ani hareket bazen tabaklari yerlestirirken dolaba uzanamiyorum..esime diyorum gelince sunlari sen koyarmisin diye.. uzaninca batiyo cünküü.. ilk baslarda bu kasik agrilarinin cok fazla iliskiye girmekten kaynaklandigini düsünmüstüm.. hayirlisi olsun bakalim.. adetim bi gecsinde ne oldugu belli olur Allahin izniyle.. hihoyyyt

bu belrtilern bazıları war bende adette olmadım daha bgn adet gnm 3 gün daha olmazsam test yapıcam inşllh wadr bişeyler :Saruboceq:

ınsallah bozocum bugun adet olmadıgına gore bence buyuk ihtimalle hamilesin :)
Allah hayırlısını nasip etsin guzelim

daha yasın cok genc guzelim ben biraz endiseleniyorum cunku 35 yasındayım. bugun daha 5 gunum olmasına ragmen test yaptım negatif cikti, olsun napalim Allah saglık sıhhat versin, tip cok ilerledi artık bin bir turlu yontem var ..

Amin canım.İnşlh seninde olur en yakın zamanda.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmsın.

marul
mercimek çorbası
menemen
bezelyeli pirinç pilavı
tarhana çorbası
yoğurtlu ıspanak
tavuklu brokoli
dana şiş
barbunya pilaki
bunlar gebe kalma oranını yükseltüyomuş tw de duymuştm

X