Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar benim sol kasıgım agrıyor ve midem bulanıyor neden sizce gece de kustum.üşüttügümü düşündüm ama bugunde bulanıyor..

kızlar merhaba kaç ttane hamilemiz var iki gündür girmiyorum benım adete az var kuruluk var irde kasığım çok ağrıyor hiç geçmiyor bacaklarım karnımın alt kısmı hamile kalan arkadaşlar sürekli ağrıyormuydu kasığıznız

batma gibi bazen oluyor.kafama takılan şu geçen cumartesi kanda gebe çıktım ertesi gun adet oldum ve parça geldi benden.acaba bebiş duruoymu diye düşündüm ama degildir dimi parça geldi çünkü...

mrabalar ya benim adetin 5.günü olmadım daha...ya acaba gebişmiyim..çok istiyorum:ecrin_bebek:

8 ayın sonunda olurmuki artık ya........geçen 4 gün geçti odum .şimdi olacam diye aklım çıkıyor.

benım sürekli sancım var kasığım sürekli ağrıyor adet oldum olacama gibi 3 gün kaldı inşallah hamileyimdir

ay nebılıyım sanıkı adet oluyorum bu ay çok sancım oldu bir hadatdn beri bundan 10 gün önce sağ kasığım bir gün boyunca ağrıdı ağırıkende yanma oldu iç tarfında elimi koyunca hissediyorudum şim iki gündür sağ kasığım çok ağrıyor bugün 28 günm adetime çok az kaldı 2 gün sonr afelen

gher ay 3 gün geçince yapıyordum ama artık eşim de kızıyor.. çünkü onunda umudu yok..adet olucam bilyrum...ama olmak istemyrum ya arjadaşlarsenağlama

Bu yerleşme kanamasına benziyor. Benim de oldu ama kan değil k.rengi birkaç damla akıntı ve o an bitti. Bekle adet günün geçer geçmez test yap bence. İnşallah hamişsindir.:Saruboceq:

benimde pembe birkaç damla akıntı ve tam 7 gun kala oldu gecti şimdi hiçbişi yok .. bu yerleşme kanamasımıdır acaba kafam karıştı
birde çok sık idrara çıkmaya başladım nerdeyse yarım saatte bir gidiyorum
acaba hamile olablirmiyim arkadaslar
?????:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…