- 29 Aralık 2008
- 821
- 1
Stawbery29 iyi gidio canım çokk şükür senin nası gidio :))
Gün geçtikçe yorunluğum artıyor. Başka bişey yok şimdilik bir de arada sırada içimde birşey ptırdıyor anlık bişey sende oluyro mu?
herkese selamlar..
sorum şu ki; ilk kez korunmadık geçen hafta, tam yumurtlama dönemimde. adetime 5-6 gün var ama çok sabırsızlanıyorum, yarın kan testi yaptırıcam, gögüslerimde ağrı var ve akıntım da sarımtrak ve yoğun, bu hamilelik belirtisi midir? ilk kez denemede olma olasılığı yok diyorlar...
SÜPERSİN CANIMMMkaydirigubbakcemile5
Sevgılı hamıle arkadaslar,
duyun sesımı :)
acaba test yaptırıp negatıf cıkan fakat bır hafta sonra hamıle oldugunu ogrenen oldumu aranızda????
guldecım ya
yapma gozunu seveyım gencsın saglıklısın bır kac ay ıcınde guzel haber alacaz senden buna kalpten ınanıyorum..
Hatta esterya demıstı dıyeceksın :)
sevgıler
az sabret be sabırsız hatun :)
tamam inş.bana güç verdiniz kızlar siz olmasanıben ne yaparım bilmiyorum..........
kendimi toparlayayım bari...
Patricia hsgne çok sevindim tatlım şimdi ne olacak aşılaman olacakmı?
Arkadaşlar bi sitede erken dönemde görüldüğü üyelerce tahmin edilen belirtilerle ilgili liste yapılmış buraya ekliyorum.:1hug:
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik , hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme
28-Mide kazinmasi (ALINTIDIR)
İdrar testinde negatif çıkıp hamile kalan çok var.......
Bagırsak hakeketlerimiz o hissettigin stawbery gaz olayı:))
:)))))))))) Hadi ya :))) Yaw ne biliiim ben de başka bişey zannettim:)))
Hay Allahım yakaydirigubbakcemile3
mucize tabiki canım 8 sene demek ya biraz anlatsana belki buradaki tez canlı arkadaşlara yardımcı olursun bende 9 aydır korunmuyorum bebek düşünüyorum ama kafamada takmıyorum merak ettiğim şeyleri sorarak öğrenmek engüzeli değilmi hadi biraz anlat bakalım
Kızlarr Morelim 0 oldu yaa.Adet olmuşum.Ya takmıycam diyorum ama yinede çok üzüldü ya..
Canım patriciam seninde 7 senemi oldu bilmiodum o kadar oldugunu bitanem o kadar sevindim ki anlatamam inşallah dogal yolla tutacak bu ay çalışmalar ne zaman başlıcak dua edicem senin için gelecek melegin mart ayı senin ayın inşallahhhhhhhhhh
eyim meyim bebiş gelince düzeltir o eyimi annesinni rahmini yuvalasın bi melegi:)