Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o hiç belli olmaz canım. eğer eşindede sendede hiç bir sorun yoksa neden olmasın... ilk geceden hemen hamile kalan örnek çok. insallah kalmışsındır da bizim gibi uğrasmazsın canım. ama belirtilerin cok guzel

Bagırsak hakeketlerimiz o hissettigin stawbery gaz olayı:))

neclacım sen gitmemişmiydin adet söktürücü vermemişmiydi doktor benmi yanlış hatırlıom alla alla

tamam inş.bana güç verdiniz kızlar siz olmasanıben ne yaparım bilmiyorum..........
kendimi toparlayayım bari...

Patricia hsgne çok sevindim tatlım şimdi ne olacak aşılaman olacakmı?

kız yeni okudum mesajını maşallah ole çabuk ılerliyorkı topik arada kayboluyor mesajlar. hsg süper geçti hiç bir problem yok. bi rahimde ufak bi eyim varmış oda belki erken doğum yapar dedi okadar (hele o bölüme bi gelelim) :))) asılamayı canım dediki 2-3 ay doğal deneyelim tutmazsa aşılamayaparız. ama bu ay tutmazsa ben arıcam dicem isticem yani. yetti gayrı 7 sene az değil hea

Kızlar listeyi görünce başka belirtilerimin oluğunu farkettim ve paylaşayım dedim.
İdrar kokusunda değişme
Avuç içi terlemesi sıcaklığı
Akşamları üşüme
Ağızda metal tadı

Ama tabii bunlar hamileliğimi öğrendikten sonra farkettiklerim

bildiğim kadarıyla en güvenilir test kan testi, bunu yapıp da yanılan duymadım.
caycay forumu yeni okuyorum da ne kadar sevindim adına inanamazsın, tebrikler, darısı tüm bebek isteyenlerin başına...

Canım patriciam seninde 7 senemi oldu bilmiodum o kadar oldugunu bitanem o kadar sevindim ki anlatamam inşallah dogal yolla tutacak bu ay çalışmalar ne zaman başlıcak dua edicem senin için gelecek melegin mart ayı senin ayın inşallahhhhhhhhhh

eyim meyim bebiş gelince düzeltir o eyimi annesinni rahmini yuvalasın bi melegi:)

Hayalcim üsülme bu ay kısmet degilmiş demekki melegin uygun zamanı bekliyor gelecek annesi üzülme sakın çalışamlara devammmm

tabiki anlatırım.ben iki sefer aşılama yaptırdım olmadı.3,yü hep erteledim.en sonunda vazgeçmiştim ki babam çok ağladı yaptır kızım vazgeçme diye.ben de 3,aşılama için adet olmayı beklemeye başladım ama olmadım.sevgililer günün adetim 1 hafta geçmişti idrar testi yaptım 2,çizgi silik çıktı hemen özel hastaneye gittim orada da idrar testi yapıldı dr.gebelik yok adet olmazsan 2 gün sonra kan testi yaptır dedi.2 günü zar zor geçirdim kan tahlili verdim bhcg sonucunu bir aldım 0,5 dr gebe değilsin eğer adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi ve bugun bhcg sonucum1258,9 çıktı

ay sonunu bekleyen o kadar arkadas verdi forumda mart girmeden bi kac hamis haberi aliriz insallah degilmi kizlar? benimde dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor..ama cok az.. sizce yerlesme kanamasimidir bu? yarin adet günüm daha önce hic böylebi akintim olmazdi..hemen adet olurdum..bu ay ümidimde yoktu aslinda sadece yumurtlama gününden bu yana sag kasigim agriyor..özellikle yatakta sag sola dönerken cekilme oluyordu.. sizce hamis olma ihtimalim varmidir``

yanii canım hele bi hamiş kalak, o zaman eğimi düşünürüz:))))))) ay insallah yaaaa eşimde bıktı artık :)-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…